Befado barnskor 114X462 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 114X462 rosa grå – Perfekt för dagisresor

Barnskor är inte bara en del av kläder, utan framför allt en viktig faktor som påverkar barns hälsosamma utveckling. Dagisskor måste möta många utmaningar: vara bekväma, lämpliga för kraftfull lek och stödja friska fötter. Den rosa grå modellen 114X462 från den välkända tillverkaren Befado är en garanti för att dessa förväntningar kommer att infrias.

Gjorda med omsorg, ovandelar av bomull som andas är synonymt med hygien och komfort i alla situationer. Detta naturliga material ger andningsförmåga och hjälper till att hålla rätt fottemperatur, vilket är av stor vikt under hela dagen full av dagisaktiviteter.

Formen på skorna har designats för att perfekt passa små fötter, även de som är smalare eller mindre. Optisk reducering av foten ger effekten av snygga skor som inte begränsar rörelsen, vilket tillåter fritt spel och utforskande av världen.

Befado, som bryr sig om de yngstas oberoende, skapade skor med lätthet att ta på dem i åtanke. Kardborrefästsystemet är en lösning som gör att även de minsta användarna kan njuta av känslan av framgång när de förbereder sig för att gå ut på egen hand.

Säkerhetsaspekten är tillverkarens prioritet. En styv hälräknare garanterar adekvat stöd för hälen, och Befado-skor med intyg och rekommendationer från ortopeder är en synonym för ett hälsosamt val för ett barns utvecklande fot.

Färgerna domineras av pastellrosa och universalgrå, vilket skapar en charmig men också praktisk design som kommer att tilltala moderna tjejer. Produktens vikt med individuell förpackning, endast 0,4 kg, understryker lättheten och den icke-tungande naturen hos dessa dagistofflor.

Befado barnskor 114X462 är den perfekta lösningen för föräldrar och deras barn som värdesätter hälsa, komfort och stil i ett. Genom att förse barn med lämpliga skor ger vi dem den bästa starten i vardagens upptäckt av en värld full av äventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|