Befado barnskor 109P218 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado är ett varumärke som har litats på av föräldrar som bryr sig om en korrekt utveckling och hälsa för sina barns fötter i flera år. Befado 109P218 barnskor i nyanser av rosa och grått är ett förslag riktat till de yngsta användarna, särskilt tjejer som tar sina första steg.

Befados designers såg till att varje par skor inte bara var estetiskt tilltalande, utan framför allt hälsosamma och funktionella för barns utvecklande fötter. Certifikat och rekommendationer från ortopeder garanterar den höga kvaliteten på Befado-skor, vilket innebär att föräldrar kan vara säkra på att de genom att välja denna produkt investerar i sitt barns säkerhet och hälsa.

Ovandel av bomullstyg som andas är ett utmärkt val för aktiva barn, eftersom detta tyg säkerställer tillräcklig luftcirkulation och håller fötterna i hygieniska och bekväma förhållanden. Den styva hälen på skodonen är en annan fördel som stödjer det lilla barnet när det leker och lär sig gå, eftersom det stabiliserar foten och förhindrar att den rör sig felaktigt.

Skons sula, utrustad med speciella ventilationshål, bidrar också till komforten genom sina andningsegenskaper. Kardborreband som fästmetod är en lösning som gör det lättare för ett barn att självständigt ta på och av skor, vilket stimulerar utvecklingen av hans eller hennes motorik.

Denna modell designades dessutom med det utrymme som behövs för att växa fötter i åtanke - den breda tån ger utrymme för tårna, säkerställer rörelsefrihet och undviker tryck. Kategorin "Barntofflor" tyder på att dessa skor är perfekta för hem- och dagisbruk, vilket säkerställer att ditt barn är bekvämt hela dagen.

Den attraktiva färgen på 109P218-modellen bestäms av charmiga nyanser av rosa och grått, vilket säkert kommer att tilltala små älskare av fashionabla accenter. Skodonets lätthet, som endast väger 0,4 kg med förpackning, gör att barnet kan röra sig fritt utan att känna vikten på fötterna.

Sammanfattningsvis är Befado 109P218 barnskor ett klokt val för föräldrar som vill säkerställa sina barns sunda utveckling, komfort och en stilren look både hemma och utanför.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|