Alla hjärtans dag är precis runt hörnet! Vi väljer de perfekta skorna för en dejt


Planerar du en alla hjärtans dag och vill verkligen göra ett bra första intryck? När du är klar med att gräva igenom din garderob desperat efter den perfekta outfiten, har du fortfarande det som vissa anser vara den tuffaste uppgiften, nämligen att välja dina skor. För att undvika ett dystert humör bör du börja göra det i förväg. Vi garanterar att med våra råd kommer det att vara trivialt att välja skor för Alla hjärtans dag.

Vilka skor fungerar för en alla hjärtans dejt?

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och du undrar vad du ska ha på dig för att göra det bästa första intrycket på din alla hjärtans dag? Kanske kommer vi att överraska dig, men det finns inga strikta regler som strikt bör följas när du väljer en outfit för ett datum. 

Enligt vissa är en bra lösning att betona din individuella stil vid första mötet. Andra menar dock att det är bättre att gå mot säkra lösningar och fokusera på klassikerna.

Oavsett vilken väg du går har du fortfarande en mycket viktig uppgift - valet av skor. Även om de verkar vara ett obetydligt tillägg till hela stiliseringen är de i verkligheten av stor betydelse och kan avslöja mycket om dig, som vi skrev i Denna artikel.

Att välja skor för en alla hjärtans dag kan vara en utmaning för både män och kvinnor. Lyckligtvis har våra experter förberett en handfull tips för att hålla dig vaken vid denna uppgift. Att jobba!

Hur väljer man skor för en dejt?

När du väljer skor för en dejt, se till vad exakt din andra hälft har planerat. Om det är en romantisk promenad genom gamla stan kan skyhöga klackar visa sig vara din fiende nummer ett. Går du på bio kan du bli för varm i långa stövlar med pälsisolering. 

Som du kan se spelar planerna stor roll när det kommer till skoval. Och vad ska man göra när din Valentine bestämde sig för att överraska dig och ordna en överraskningsdejt? I en sådan situation är det värt att satsa på klassikerna, som kommer att fungera både för en promenad och för en restaurang.  

Undvik bättre dessa misstag!

Vill du göra det bästa första intrycket på personen du ska på alla hjärtans dejt med? Se upp för några fallgropar du lätt kan hamna i när du väljer skor. Vi har samlat de vanligaste misstagen som du bör undvika.

#1 Skapa inte ett falskt första intryck

Det finns inget värre än att skapa ett falskt första intryck. Klä dig inte ut till vem som helst och ge inte upp att vara dig själv. Låt mig veta ditt sanna jag 

Om du tycker att höga klackar är en riktig syssla på daglig basis, använd dem inte med våld. Välj skor som verkligen speglar din stil.

#2 Bär inte skyhöga klackar som du inte kan gå i

På tal om höga klackar tror många kvinnor att skyhöga modeller kommer att fungera som en trollstav och vinna den utvaldes hjärta på ett ögonblick.

Kanske är detta en lösning, men på ett villkor - när man går i sådana skor ser man inte ut som ... en dinosaurie. Säg bara upp skor där du inte kan röra dig fritt.

#3 Ta inte den enkla vägen ut

En populär trend bland män är att ta den enkla vägen ut. Detta är ett mycket katastrofalt tillvägagångssätt, särskilt när det kommer till den första dejten på Alla hjärtans dag.

Undvik att klä dig för avslappnad om du inte vill att din potentiella signifikanta annan ska tro att du inte ansträngde dig för att gå på det här mötet, så du är inte värd deras ansträngning.

#4 Bär under inga omständigheter smutsiga skor

Det sista men inte minst vanliga misstaget är att bära smutsiga skor. Ansträng dig för att se snygg ut, även om du inte bryr dig om att din outfit sitter perfekt.

Vi slår vad om att även om du står på dina ögonfransar kommer du inte att göra ett bra intryck när du bär smutsiga stövlar med en perfekt skräddarsydd kostym.

Dejtskor för honom

Nu när du vet vilka misstag du ska undvika när du ska välja skor till en alla hjärtans dejt, har vi förberett ett litet cheat sheet som kommer att göra ditt liv enklare.

Upphöjande formella skor

Vill du verka lite längre än du egentligen är? Sätt på dig formella skor med en dold kil, som kännetecknas av ett enkelt snitt och en något långsträckt tå. Kombinera dem med klassiska jeans och en tröja, och en kall dag, matcha jackan. 

Läder rankor

Letar du efter mindre formella skor? Satsa på läderrankor från det polska märket. Dessa skor är en mer raffinerad version av de klassiska sneakers. Kombinera med svarta eller mörkgrå jeans, en rolig T-shirt med tryck och en rutig skjorta med uppknäppt.

Alla hjärtans dag skor till henne

I motsats till utseenden kan inte bara män ha problem med valet av skor för en dejt med anledning av Alla hjärtans dag.

Svarta klackar med ormskinnsmotiv

Om du inte vet vad du ska ha på dig, satsa på klassikerna. Inget imponerar trots allt som en liten svart klänning. Matcha den med svarta klackar och voila!

Om du vill få dina ben att se längre och smalare ut, använd svarta tights. På så sätt får du en oavbruten, vertikal linje längs din figur. Under kalla dagar, välj en kofta eller en lång trenchcoat. WOW-effekt garanterad! 

Beige ballerinor med spetsig tå

Känner du dig inte säker på klackar? Välj platta skor. Den beige färgen och den spetsiga tån kommer optiskt att förlänga dina ben.

Ta på dig en veckad, luftig kjol med fina blommor och en röd tröja. Måla dina läppar röda, släpp ner håret och du är klar! Du kommer att se diskret och bekväm ut, och fortfarande extremt feminin.