Vill du få uppmärksamhet? Dessa skomodeller kommer att göra det enklare för dig!


Räcker inte djärv design på kläder och iögonfallande accessoarer för dig? Om du älskar att vara i centrum för uppmärksamheten har vi något speciellt för dig. Med dig i åtanke har vi hittat de mest intressanta modellerna av skor som kommer att få andra förbipasserandes ögon att fokusera på dig. Och det bästa av allt är att alla dessa skor finns i vår webbutik till bra priser!

Iögonfallande skor

Om du älskar att vara i centrum för uppmärksamheten behöver du inte begränsa dig till mönstrade kläder och originalaccessoarer. Ett bra sätt att fånga ögonen på andra förbipasserande är att ta på sig ovanliga skor. Skor är trots allt en av de aspekter som fångar blickarna först.

Detta bekräftades till och med av forskare från University of Kansas, som bevisade att – även om bra kommunikation kräver ögonkontakt – riktar många människor blicken mot skorna istället för att behålla den. Dessa är icke-verbala signaler som man undermedvetet uppmärksammar.

Utstråla självförtroende på gatan

Amerikanska forskare har bevisat att människor som bär iögonfallande skor utstrålar självförtroende, är öppna för nya möjligheter och älskar att sticka ut från mängden. Läs mer om det i Denna artikel. Under tiden, ta en titt på våra favoritmodeller för att hjälpa dig uppnå WOW-effekten!

#1 Sandaler med en dekorativ ovandel

Klassiska sandaler har blivit tråkigt för dig? Vad sägs om original sandaler med en dekorativ ovandel? Lång, genombruten dekoration kommer att få alla att uppmärksamma dig. Det bästa av allt är att det är praktiskt taget problemfritt att sätta på dem. Allt tack vare den bekväma dragkedjan på baksidan av skon. För att maximalt anpassa formen på skon till bredden på dina ben kan du dessutom justera ovandelen tack vare extra bindningar.

Dessa sandaler, trots sitt okonventionella utseende, hålls i en klassisk ton. Tack vare detta borde det inte vara någon speciell utmaning för dig att matcha dem med stylingen. Kombinera dem med monokroma klänningar med en längd som slutar precis ovanför knäet eller satt med en minikjol i jeans och en svart skjorta. När du bär dessa skor under varma dagar, var noga med att applicera ett tjockt lager solskyddsmedel på dina fötter. Såvida du inte, förutom originalskor, också gillar ... en original solbränna :-)

#2 Snöra pumps med dubbar och tofsar

Dessa bundna pumpar trots den klassiska svarta färgen kommer de definitivt hjälpa dig att sticka ut från mängden. Allt ser snyggt ut i dessa skor! Var bara uppmärksam på denna spännande häl och briljanta bindning med dubbar, som har avslutats med charmiga tofsar. 

Sådana pumpar är ett utmärkt val för fester och datum. Oavsett vad du har på dig med dem kan du vara säker på att du får en vansinnig finish. När du bär skor med öppen klack, kom ihåg att ta hand om dina fötter innan du lämnar huset. När allt kommer omkring vill du inte att torr hud ska spela första fiol och distrahera uppmärksamheten från ditt utseende.

#3 Blanka sandaler med klackar

Ingenting fångar ögat som... lite glitter. Om du vill att andra ska titta på dig, se till att bära det glänsande högklackade sandaler. Dessa skor är otroligt bekväma! Ett justerbart spänne runt ankeln, en vadderad hälräknare och en blockhäl hjälper dig att hålla dig bekväm.

Även om det glittrande temat bara verkar vara för fester, med dessa sandaler, behöver du inte begränsa dig till sådana tillfällen. Bär dem med trasiga jeans och en vit topp så är du igång!

#4 Kontrastsulor för kontoret

Svarta skor är en obestridd klassiker i genren. Även om vi alla älskar dem, ibland ser de bara tråkiga ut. För att bryta enkelheten på ett ögonblick är allt du behöver göra att välja en modell med kontrasterande sulor. 

Vad sägs om skor med gyllene dekoration och rosa sula? Mättade färger kommer att göra din styling inte monoton, och den snygga formen på mockasinen gör att du till och med kan bära dem på kontoret. Trots allt, även på jobbet kan du se lite extravagant ut om du håller måttet! Bär dem med enkla svarta cigariller och en rosa skjorta. Om du föredrar accenter för att sätta tonen för denna outfit, byt ut den färgglada skjortan mot en svart och fäst ett rosa bälte i midjan.

#5 Stövlar som får dig att sticka ut från mängden

Ett liknande tema användes i dessa stövlar med orange sulor. Vi måste erkänna att jämfört med andra skor för höst-vintersäsongen skiljer sig dessa definitivt från mängden. Gummi kombinerat med högkvalitativt ekologiskt läder gör att hålla dem rena till en barnlek.  

Undrar du vad du ska ha med dem? Latexleggings och en marinblå, köttig tröja blir en hit. För en harmonisk finish, välj en ullrock i en rik orange nyans. Föredrar du att fokusera på detaljer? Inget lättare! Bär en orange mössa eller halsduk med en svart trenchcoat och du är klar.  

#6 Intensivt rosa sneakers

Extravaganta skor är inte bara modeller som kräver en ganska elegant stil. Iögonfallande skor kan framgångsrikt bäras även med träningsbyxor. Du behöver bara skaffa dessa Fuchsia sneakers. Kombinera dem med typbyxor slappa jeans eller med tajta cykelskor och älskar denna energigivande se vid första ögonkastet!