Vilka skor passar till svarta byxor? Vi råder!


Även om svart är en av de minst problematiska färgerna inom styling, är det många som har problem med att välja rätt skor i denna nyans. Färgen på skorna kan variera beroende på tillfälle. Det beror också på nyanserna av andra klädesplagg. Vi föreslår vilka skor du ska välja med svarta byxor för att få självförtroende och se gudomlig ut.

Välj dina skor för tillfället

Kvinnor älskar svarta byxor. Du kan bära dem på kontoret, på en dejt och för att träffa vänner. Oavsett omständigheterna är det värt att komma ihåg att matcha byxorna med skorna. Plattklackade skor kommer att vara de mest bekväma för dagligt bruk. De mest populära är mockasiner eller ballerinor. Om du ska till kontoret eller på en dejt, ställ in svarta byxor med höga stövlar. Matcha deras färg med resten av din garderob eller handväska. Kom ihåg att välja rätt smycken.

Också i varje mans garderob finns det plats för ett par svarta byxor! Beroende på tillfälle kan du bära svarta jeans eller kostymbyxor. Under inga omständigheter får du glömma att typen av skor beror till stor del på om du vill se och känna dig bekväm, eller om du föredrar att charma med elegans.

När det gäller det första av dessa två alternativ har du mycket utrymme att visa upp. Om du föredrar en rockstil kommer svarta jeans att se bra ut i kombination med klassiska sneakers eller stövlar. Glöm inte bikerjackan i skinn och snygga armband. Om du föredrar att klä dig i sport, välj sneakers eller sneakers. Matcha helheten med en lös T-shirt med tryck och en sweatshirt i din favoritnyans.

Det enda rätta valet för svarta formella byxor är skor. Vi kanske överraskar dig, men de behöver inte vara svarta! Marinblått eller brunt fungerar lika bra. Grå, mörklila eller vita skor kommer också att vara ett bra val. Undvik beige, gröna, röda eller orange skor. En sådan kombination motsäger definitivt elegans! Glöm inte ett monterat bälte som kommer att få stylingen att se konsekvent och harmonisk ut.

Ett perfekt komplement till chinos kommer att vara både sneakers och formella skor. Om du ska på en ledig dejt eller en promenad runt staden, välj bekvämare skor. För större tillfällen, se till att välja mer eleganta modeller. På så sätt kommer du att visa att du kan stilen!

Matcha dina skor med resten av din garderob

Skor ska matcha andra klädesplagg. Genom att ta på dig svarta byxor har du ett brett utbud av alternativ i detta avseende. 

Grå, svarta eller vita skor är perfekta för en grå topp. Denna färg är så universell att den kommer att matcha alla nyanser av skor. Detsamma är fallet med vitt, marinblått eller svart. En mycket fashionabel kombination i år är kombinationen av svart med beige. Du kan matcha svarta, beige och till och med vita skor till denna outfit. I allmänhet kan dina skor vara några toner ljusare eller mörkare än toppen.

Om du gillar att locka uppmärksamhet och inte är rädd för att experimentera, välj neonfärger på skor. På så sätt kommer du definitivt att sticka ut från mängden och göra det omöjligt att ta blicken från dig! Var dock noga med att inte överdriva det. För sådana djärva nyanser av skor kommer dämpade kläder att fungera bra. Kombinera de svarta byxorna med en svart långärmad blus eller en svart, bekväm blus. Neon höga klackar är också bra för kvinnor. Matcha dem med svarta smala byxor och en svart lös skjorta. Glöm inte den intensiva nyansen av läppstift eller naglar!

Lär dig beprövade knep!

Är dina ben massiva och oproportionerligt korta? Undvik att kombinera svarta byxor med vita sneakers. Så hög kontrast kan få dina ben att se mycket sämre ut än vad de egentligen är. Som tur är kan vi beprövade knep som får dig att återfå ditt självförtroende! 

Om du vill förlänga dina ben visuellt, välj högklackade nakenskor. Om du för närvarande inte har ett par beige höga klackar, välj svarta. Tänk dock på att ha tunna, svarta strumpbyxor eller strumpor av detta material under byxorna. På vintern, satsa på svarta stövlar över knäet på stolpen. Effekten av ben till himlen är garanterad! 

Om du föredrar inomhusskor, gå till svarta ankelboots. I kombination med svarta byxor kommer du att få dina ben att verka mycket längre och smalare.

Ta hand om detaljerna

Kvinnor kan framgångsrikt välja skor för att matcha nyansen på handväskan. Att välja en beige läderhandväska - beige läderskor kommer att visa sig vara ett tjurfäktning, oavsett om de är platta eller höga klackar. Matcha en handväska i mocka i pastellfärger med mockaskor. Mockasiner gjorda av detta material kommer att fungera utmärkt. Men om du vill ge din stilisering en originell textur, använd inte samma material. 

Män bör vara särskilt uppmärksamma på strumpor som matchas med svarta byxor, speciellt om de väljer byxor som öppnar ankeln. I grund och botten finns det två lösningar - oansenliga och mer vågade. I det första fallet, sätt på svarta eller kraftigt skurna strumpor. Om du gillar att leka med mode, välj mönstrade strumpor med ett roligt tryck. 

Som du kan se är valet av skor med svarta byxor praktiskt taget obegränsat. Genom att följa våra regler är du säker på att se bra ut oavsett tillfälle.