Vilka skor passar bäst för dagis?

Stövlar för dagis - säkerhet först!

Under förskolepojkar i grupp av kamrater utesluter barn ofta hämningar som de känner när de lurar ihop med sina föräldrar. Det är därför de tofflor som barnet ska bära ska vara säkra. Vad betyder detta? Låt oss leta efter en modell med en fast såg - barnet kommer inte att glida ens på den målade parketten. Det är också viktigt att barnhårens skor är uppbyggda - under barnens lek, kan småbarnet oavsiktligt slå det hårda föremålet med foten. I en förskolebarns vardag sker mycket, så låt oss se till att vårt barn inte sticker ut från sina kamrater och snabbt kan dra av och sätta på skor. Ett stort urval av sådana modeller finns i butiksbutiken ButyModne .pl.

Perfekt tofflor - lätt att sätta på!

Förskolebarn måste visa självständighet - sätt på och ta av skor under spel och byt skor innan du går ut. Vi kan göra det lättare för honom att göra dessa saker, välja tofflor som är bekväma att ta på sig. Föräldrarnas nummer 1 för några år kvarstår kardborreskor. För att sätta på dem ordentligt, sätt bara in foten och dra åt spännet. Kom ihåg att en småbarn snabbt kan förbättra kardborrebandet om skorna glider ner medan du spelar eller är för snäva och knuffar och ta av tofflorna om några sekunder, till exempel om foten kliar eller kakorna sitter i skon. Lika viktigt, som komforten att sätta på, är hälsoegenskaperna hos tofflor och vi bör uppmärksamma dem genom att välja de perfekta skorna för ett barn för dagis.

De bästa tofflorna är friska tofflor

En liten förskolebarns hastighet växer ständigt och utvecklas. Tack vare den övre övre håller skorna benet i rätt läge. Klackar och profilerad innersula hindrar bildandet av plana fötter, och uppbyggd häl och styv häl hindrar hälhälsan. Låt oss leta efter tofflor för dagis, där våra barns fötter kommer att vara väl placerade. Det är också viktigt att skorna är andningsbara. Vi kan ta hand om det genom att välja modeller med ett naturligt läderinsats som absorberar svett och en halv rund utbrytning, vilket garanterar bättre ventilation. Skor för våra barn finns på hemsidan ButyModne .pl. Låt oss se till att ditt barn lägger på nya strumpor varje dag och tar hand om att byta dem direkt efter att ha kommit hem.

Och vad sägs om mode?

tofflor dagisskor, som vi ofta byter ut - ett barn kommer att växa ut av dem, materialet blir smutsigt eller skorna kommer att skadas till följd av lek. När du väljer ett nytt par, ta hänsyn till barnets förväntningar och hennes smak. Låt oss leta efter moderna tofflor, som kommer att vara glada varje dag. Många barn reagerar illa på att gå till dagis - förändra miljön, en stor grupp kamrater, okänd "moster" - dessa faktorer kan påverka barnets välbefinnande. Låt oss se till att barnet har sin favoritmascot, outfit och tofflorDet kommer att ge honom mod att bryta isen när det gäller att hantera barn och göra första vänskap