Vilka skor är bäst för dagis?


Dagen då vårt barn går till dagis för första gången är en stor händelse. Vi har förberett barnet i flera månader nu - vi håller samtal om spel, vänner och luncher. Vi kompletterar också en förskola med lämpliga skor som vårt barn kommer att bära på fötterna varje dag i flera timmar. Vi föreslår vilka modeller som kommer att vara bäst för dagis.

Barnskor - säkerheten kommer först!

Under förskolelek med sina kamrater stänger barn ofta av de hämningar de känner när de slarvar med sina föräldrar. Eftersom tofflorsom ditt barn kommer att bära ska vara säkert. Vad betyder det? Låt oss leta efter en modell med en solid sula - barnet glider inte ens på ett polerat dansgolv. Det är också viktigt att tårna på dagisskor är uppbyggda - under barns roligheter kan barnet oavsiktligt träffa ett hårt föremål med foten. Mycket händer i en förskolebarns vardag, så låt oss se till att vårt barn inte sticker ut från sina kamrater och snabbt kan ta av sig och ta på sig skorna. Ett stort urval av sådana modeller finns i webbutiken KeeShoes.pl.

Perfekt tofflor - lätt att ta på!

Förskolebarn måste vara oberoende - ta på och av skor medan du leker och byt skor innan du går ut. Vi kan göra det lättare för honom att göra dessa saker genom att välja tofflor bekvämt att sätta på. Kardborreskor har varit nummer 1 bland föräldrar i flera år. För att sätta på dem korrekt, dra bara in foten och dra åt spännet. Kom ihåg att ett barn snabbt kan förbättra kardborrbandet om skorna glider av medan de spelar eller är för tajt, lossar och tar av på några sekunder tofflortill exempel när hans fot kliar eller smulor av kex faller i hans sko. Tofflornas hälsoegenskaper är lika viktiga som bekvämligheten med att ta på dem, och vi bör vara uppmärksamma på dem när vi väljer de perfekta babyskorna för dagis.

De bästa tofflorna är friska tofflor

En liten förskolebarn växer och utvecklas ständigt. Tack vare den högre överdelen håller skorna benet i rätt läge. Klackar och en profilerad innersula hämmar bildandet av platta fötter, och en inbyggd häl och en styv häl förhindrar häldeformation. Låt oss leta efter tofflor för dagis, där vårt barns fötter kommer att vara väl placerade. Det är också viktigt att skorna är luftiga. Vi kan ta hand om det genom att välja modeller med en innersula i naturläder som absorberar svett och ett halvcirkelformat snitt som garanterar bättre ventilation. Vi kan hitta skor för våra barn på butikens webbplats KeeShoes.pl. Se till att ditt barn tar på sig färska strumpor varje dag och byter dem så snart de kommer hem.

Vad sägs om mode?

Tofflor förskoleskor är skor som vi ofta kommer att byta ut - barnet kommer att växa ur dem, materialet blir smutsigt eller skorna skadas till följd av lek. När vi väljer ett nytt par, låt oss ta hänsyn till barnets förväntningar och smak. Låt oss leta efter trendiga tofflor som ett barn kommer att bära med glädje varje dag. Många barn reagerar dåligt på att gå på dagis - en förändring av miljön, en stor grupp kamrater, en okänd "faster" - dessa faktorer kan få ett barn att må sämre. Låt oss se till att barnet har sin favorit maskot, outfit och med sig Tofflordet kommer att ge honom modet att bryta isen i att hantera barn och knyta första vänskap