Vilka skor för ett vårbröllop?

Anpassa vårbröllopskor till vädret

Även om detta tips låter väldigt uppenbart ignoreras det ofta. Ändå säger till och med gamla polska ordspråk "i mars som en kruka" eller "aprilflät eftersom det sammanflätas, lite vinter, lite sommar". Så du kan förvänta dig olika väderförhållanden. Ibland i slutet av mars täcks gräsmattorna med ett lager snö, och andra tider, i början av april, mognar vi i trädgården och ordnar den första grillen. Det är därför värt att kontrollera de långsiktiga väderprognoserna. Detta är dock inte alltid tillräckligt effektivt. Vad är lösningen? Gör dig redo för alla händelser. Därför rekommenderar vi att du har minst två par skor på ärmen.

  • Kallt, tidigt på våren - när vädret ute är mer som vinter än drömvåren och termometrar indikerar en temperatur på cirka 10 grader och mindre, är det värt att fokusera på funktionalitet. Låt dig inte riskera, och istället för upptäckta skor kan du använda ett fast skydd för dina fötter. Om det finns frost, kommer du inte bara att bli kallt, utan du tappar till exempel på grund av den anpassade sulan. Vi rekommenderar att kvinnor väljer höga klackar eller mycket fashionabla höga stövlar . Gentlemen kan välja Jodhpur-stövlar eller låga skor .
  • Sommar varma, trevliga harbingers - när våren redan är full, når temperaturen ett tak över 15 grader, och solen skiner mer och mer intensivt, kan du framgångsrikt välja vårbröllopskor i en mer avslappnad, utomhusversion. För damer som gillar klackar rekommenderar vi pumpar , och de som föredrar en platt version - ballerinor . Gentlemen kan åter välja skor som fungerar året runt och är en tidlös klassiker eller om de föredrar en lösare smart-casual stil, mycket fashionabla sneakers .
  • Vårens och sommarens varma tur - när kalendersidan rullar till juni tänker vi mer på slutet av våren som om sommaren. Detta indikeras av temperaturer, skapelser på gatorna, men också stämningar. Så låt oss välja lätta, andbara skor som garanterar bra ventilation. Dam rekommenderar sandaler - finns i platta varianter, höga klackar, klackar eller kil. För män kommer mockasiner att vara bra, vilket leder vägen under några säsonger bland vårbröllopskor.

Vilka skor för ett bröllop på våren - ta på dig komfort!

Ett bröllop är vanligtvis en händelse som varar en halv dag och hela natten. Firandet börjar runt 14.00 och pågår till gryningen. Vi är medvetna om att varje gäst vill se elegant och fenomenal ut, men vi uppmuntrar att utseende och komfort går hand i hand. Mina damer och herrar, vi rekommenderar att du väljer stabila skor som matchar storleken. Det kan inte vara fråga om förtryck, gnidning eller problem med att upprätthålla balans. Du måste välja skor efter dina behov och önskemål - om du har en bred fot, bör du bära skor med en rund tå som inte kommer att pressa tårna, och om du har en mycket smal, snörning gör att du kan justera skorna till formen på din fot.

Ett viktigt tips för kvinnor som söker svar på vilka vårbröllopskor att välja är att hälen är anpassad till upplevelsen. Även om detta låter abstrakt, kan vi försäkra er att det är oerhört viktigt. Om du tillbringar flera timmar om dagen på höga klackar eftersom de ingår i din klädkod eller åtminstone flera gånger i månaden du går ut i flera timmars möten i den här typen av skor kan du framgångsrikt välja en 8 cm hög klack och mer. Så länge det är en stabil sko kan du hantera den, eftersom foten är anpassad till sådana omständigheter. Till exempel fungerar rosa pumpar på en holografisk häl eller orange transparenta klackar . Men om du lägger på höga klackar ibland, och samtidigt som du inte nämner denna upplevelse bäst, rekommenderar vi att du väljer den nedre varianten på en mycket stabil häl - t.ex. stolpe eller kil. Exempel på denna typ av skor är svarta Renda-pumpar med platta klackar eller röda pumpar med VINCEZA-båge .

Komfort återspeglas utan tvekan i anpassningen av skor till din önskade stil. Så om du inte trivs i en viss sko, och din domän är sportstil, tvinga dig inte att bära eleganta, snygga skor. Detta gäller både damer och herrar. Vi uppmuntrar dig att leka med mode och bryta elegansen med mer casual skor eller sportskor. Gentlemen kanske gillar svarta klassiska sneakers för herrar XN35 eller svarta sjömän , och grå damkiltsilkor för damer.

Vi hoppas att tack vare våra tips du redan vet vilka skor för ett bröllop på våren är värt att välja. Leds framför allt av din känsla av estetik och komfort. Kolla in vår butiks erbjudande, välj en modell av skor som uppfyller dina behov och dans i dem hela natten! Lycklig shopping!