Vilka skor för ett bröllop på våren?


Allt längre dagar, högre temperatur och strålande sol gör våren till en extremt populär säsong för bröllop. Från mitten av mars till juni är vädermönstret väldigt varierat, så det finns tvivel om vilka skor man ska ha på våren. Så vi bestämde oss för att förbereda en handfull inspiration som hjälper dig att fatta ett beslut. Vi rekommenderar vilka skor för ett vårbröllop som kommer att fungera för mina damer och herrar!

Anpassa dina bröllopsskor till vädret under våren

Även om detta tips låter väldigt uppenbart, ignoreras det ofta. Trots det säger till och med gamla polska ordspråk "i mars som i en kruka" eller "April eftersom vävar sammanflätas, lite vinter, lite sommar". Så du kan förvänta dig olika väderförhållanden. Ibland, i slutet av mars, är gräsmattorna fortfarande täckta med ett lager snö, och andra gånger, i början av april, lägger vi oss i trädgården och ordnar den första grillen. Det är därför värt att kolla de långsiktiga väderprognoserna. Detta är dock inte alltid tillräckligt effektivt. Vad är svaret? Förbered dig på eventuella händelser. Därför rekommenderar vi att du har minst två par skor på ärmen.

  • Kall, tidig vår - när vädret utanför fortfarande är mer som vinter än en drömfjäder, och termometrarna anger temperaturen runt 10 grader eller mindre, är det värt att fokusera på funktionalitet. Riskera inte och istället för öppna skor, sätt på dig ett solidt skydd för dina fötter. Om det finns frost kommer du inte bara att bli kall, utan du kommer till exempel inte att glida tack vare den anpassade sulan. Vi rekommenderar kvinnor att välja högklackade stövlar eller väldigt trendigt stövlar med hög överdel. Herrar kan välja att Chelsea stövlar eller skor.
  • Varma, trevliga sommarbud - när våren är i full gång, temperaturen är över 15 grader, och solen skiner mer och mer, kan du framgångsrikt välja skor för ett vårbröllop i en mer avslappnad, öppen version. Vi rekommenderar kvinnor som gillar klackar skyttlar, och för dem som föredrar den platta varianten - ballerinor. Herrar kan återigen välja skor som fungerar året runt och är en tidlös klassiker, eller om de föredrar en lösare smart-avslappnad stil, mycket moderiktig sneakers.
  • Vårens och sommarens varv - när kalendersidan rullar till juni tänker vi mer på vårens slut än på sommaren. Detta indikeras av temperaturer, gatukreationer och stämningar. Så låt oss välja lätta, luftiga skor som garanterar bra ventilation. Vi rekommenderar damer sandaler - finns i varianterna platt, häl, stolpe eller kil. De kommer att vara bra för män mockasinersom under några säsonger leder vägen bland valen av skor för ett bröllop på våren.

Vilka skor för ett bröllop på våren - välj komfort!

Ett bröllop är vanligtvis en händelse som varar en halv dag och hela natten. Firandet börjar runt 14.00 och pågår till gryningen. Vi inser att varje gäst vill se snygg och fenomenal ut, men vi uppmuntrar dig att få utseendet och komforten att gå hand i hand. Vi rekommenderar mina damer och herrar att välja stabila skor, anpassade till storleken. Det kan inte finnas tryck, skav eller problem med att upprätthålla balansen. Du måste välja skor som passar dina behov och preferenser - om du har en bred fot, bättre att ta på dig skor med en rund tå som inte kommer att klämma tårna, och om du har en mycket tunn, är snörning en bra idé, vilket låter dig anpassa skorna till fotens form.

Ett viktigt tips för kvinnor som söker svar på vilka skor man ska välja för ett bröllop på våren är att hälen ska anpassas efter upplevelsen. Så abstrakt som det här låter kan vi försäkra dig om att det är oerhört viktigt. Om du spenderar flera timmar om dagen på höga klackar, eftersom de är en del av din klädkod, eller om du går ut flera timmar i månaden i den här typen av skor minst flera gånger i månaden, kan du framgångsrikt välja en 8 cm hög klack och mer. Så länge det är en stabil sko kan du hantera det eftersom foten är skräddarsydd för sådana omständigheter. De kommer att fungera t.ex. rosa pumps med en holografisk stilettklack eller orange genomskinliga stift. Om du å andra sidan bär höga klackar ibland och samtidigt inte kommer ihåg upplevelsen bäst, rekommenderar vi att du väljer en lägre version med en mycket stabil häl - t.ex. en stolpe eller en kilklack. Exempel på skor av denna typ är Renda svarta pumps med platta klackar eller röda pumpar med en VINCEZA rosett.

Komforten leder utan tvekan till att anpassa skorna till den stil du föredrar. Så om du inte känner dig bekväm att bära dessa skor, och din domän är sportstil, tvinga inte dig själv att bära eleganta, snygga skor. Detta gäller både mina damer och herrar. Vi uppmuntrar dig att leka med mode och bryta elegansen med mer avslappnade skor eller sportskor. Herrar kanske gillar till exempel svarta klassiska herrsneakers XN35 eller svarta marinblå loafersoch damerna grå sneakers i kilskiva.

Vi hoppas att du tack vare våra tips redan vet vilka skor för ett vårbröllop som är värda att välja. Styr dig främst av din känsla av estetik och komfort. Kolla erbjudandet i vår butik, välj en skomodell som passar dina behov och dansa hela natten i dem! Lyckad shopping!