Vi väljer universella skor att ta på affärsresa

Klassiska pumpar - måste ha på affärsresa

Under affärsmöten är formellt skodon obligatoriskt - i fråga om kvinnor blir det skyttlar. Låt oss välja modellen på hälen bara om vi har behärskat gången med klackar och vi kommer att hålla flera timmar i skorna. Vi bör komma ihåg att en viktig del av mötet kan vara, till exempel, att besöka ett företag eller en produktionshall. Skyttlar hjälper oss att klara oss också under en affärsmiddag. Om vi ​​känner oss bättre i de lägre skorna kommer paret på 3-4 centimeter hälen att bli en hit! Vi kommer att beställa vackra damskor med leverans till huset från ButyModne.pl. Traditionella pumpar i svart på sommaren kan ersättas av ett par i en naken nyans som liknar tightsens färg. En sådan färgbehandling är ett utmärkt sätt att ge ljus på våra kläder och optiskt utöka din figur.

Läder oksfordki, ballerinor och jodhpurs - mode eller casual stil

Om vi ​​gillar maskulin stil av kläder, och ta en älskad kostym på affärsresa, välj en läder oxford för den. Denna typ av skor är så mångsidig att vi även kan bära den med en klänning eller bomulls chinos - passar perfekt som ett element i avslappnad stil. Låt oss välja dem om vi har ett väldigt begränsat bagage. Vilka andra modeller kommer att fungera under ytterligare aktiviteter på språng? Under våren och sommaren blir de oföränderliga läder ballerinas. Låt oss lägga på skor i pastellfärg sydd med läder, med fin finish. Om vi ​​går bort i svalare månader är det bästa valet Jodhpur stövlar - konjak eller klassisk, svart. Dessa skor kommer att se bra ut i sällskap med en kjol och byxor.

Vilka herrskor kommer att fungera under en affärsresa?

Män måste också ta lämpliga kläder och tillbehör i delegationen. För möten och presentationer är en sportjacka och eleganta byxor tillräckliga. Välj ett derby för dem - eleganta halvformella skor. Tillverkad av mjukt läder i en skugga av varmbrun, kommer de att se bra ut på dina fötter. Du bör välja din modell på ButyMode.pl webbplatsen. För en officiell affärsmiddag eller möten som äger rum på kvällen kan arrangören behöva ha på sig en kostym. Läs noga inbjudan och kraven eller fråga direkt om den stil som gäller under resan. Kom ihåg att vi också kan göra en debry på en kostym. Om vi ​​dock väntar på officiella middagar och vi stöter på ett företag som värderar mäns elegans, kommer det bästa valet att bli den klassiska, sys med uppmärksamhet på detaljer oxford. Oxfords är för klassiska? Låt oss välja som en elegant ersättning för minimalistiska flygare som ser bra ut varje dag och under mer formella tillfällen. Vilka skor blir bäst under sightseeing och affärsresor? Det bästa skor, som ser bra ut på foten, fungerar bäst. Beroende på branschen där vi jobbar kan klassiska sneakers vara ett bra val - skodon är vunnet av företag och har ett unikt erkännande bland ungdomar. Låt oss sätta på sportskor som kan kombineras med en tröja, en sportjacka och jeans eller chinos med en slank passform. Sportskor är en bra bas för en modern och fashionabel man, medelålders män kan också bära dem om de vill uppdatera sin bild.

En affärsresa kräver en riktig outfit där vi kan möta många utmaningar. Omklädningsrummet måste vara väl genomtänkt och planeringen är bäst att börja med att välja rätt skodon som matchar arrangörenens etikett och förväntningar.