Vi väljer universalskor att ta med på en affärsresa


Att åka på affärsresa kräver att du packar rätt kläder och tillbehör. På plats måste vi presentera oss elegant under officiella möten och på fritiden, vilket säkert kommer att planeras noggrant av arrangören. Det betyder att en välpackad resväska måste innehålla formella set och avslappnade kläder. Vi föreslår vilka dam- och herrskor att välja för en affärsresa för att känna sig bekväma och se bra ut.

Klassiska pumpar - ett måste på en affärsresa

Under affärsmöten är formella skor obligatoriska - för damer kommer det att vara det skyttlar. Vi bör välja en modell med hög klack bara om vi har bemästrat att gå i klackar och kommer att kunna ha skor i flera timmar. Vi bör komma ihåg att ett viktigt inslag i mötet kan vara att till exempel besöka företaget eller produktionshallen. Pumpar hjälper oss också att skapa en chic under en affärsmiddag. Om vi ​​mår bättre i lägre skor kommer ett par på en 3-4 cm häl att träffa platsen! Vi kommer att beställa vackra damskor med hemleverans från KeeShoes -butiken. Traditionella svarta pumpar på sommaren kan ersättas med ett par nakna nyanser som liknar tights. Denna färgbehandling är ett utmärkt sätt att ge våra kläder lätthet och optiskt förlänga figuren.

Oxfordskor i läder, ballerinor och Chelsea -stövlar - var fashionabla i en avslappnad stil

Om vi ​​gillar den maskulina klädstilen och tar vår älskade kostym på affärsresa, låt oss välja oxfordskor i läder för det. Denna typ av skor är så universell att vi också kan bära dem med en klänning eller bomullsjinos - det kommer att vara perfekt som ett inslag i en avslappnad stil. Låt oss välja dem om vi har mycket begränsat bagage. Vilka andra modeller är lämpliga för fritidsaktiviteter under resan? De kommer att vara oersättliga under våren och sommaren ballerinor i läder. Låt oss satsa på pastellfärgade skor av läder, med en fin finish. Om vi ​​ska åka iväg under de kallare månaderna, kommer Chelsea -stövlar - cognac eller klassisk, svart att vara ett utmärkt val. Dessa skor kommer att se bra ut med en kjol och byxor.

Vilka herrskor kommer att fungera bra under en affärsresa?

Män måste också ta lämpliga kläder och tillbehör på affärsresan. För möten och presentationer räcker det med en sportjacka och eleganta veckbyxor. Låt oss välja derby för dem - eleganta halvformella skor. Tillverkade av mjukt läder i en nyans av varmbrunt, de kommer att se bra ut på benen. Välj din modell på KeeShoes webbplats. En kostym kan krävas av arrangören för en formell affärsmiddag eller för möten som äger rum på kvällarna. Läs inbjudan och kraven noggrant eller fråga direkt om resans stil. Kom ihåg att vi också kan sätta debers på en kostym. Men om vi väntar på officiella middagar och vi hittar ett företag som värdesätter mäns elegans, kommer det bästa valet att vara klassiska oxfords, sydda med uppmärksamhet på detaljer. Oxfords för klassiskt? Som en elegant ersättare, låt oss välja minimalistiska flygare som ser bra ut dagligen och under mer formella tillfällen. Vilka skor är bäst för sightseeing och affärsresor? Bekväma skor som ser bra ut på foten blir det bästa. Beroende på branschen där vi arbetar kan klassiska sneakers vara ett bra val - detta skor tar företagen med storm och åtnjuter oslagbart erkännande bland unga människor. Låt oss satsa på sportskor som kan kombineras med en skjorta, sportjacka och slim fit jeans eller chinos. Sportskor är en bra bas för en modern och fashionabel man, de kan också bäras av medelålders män om de vill uppdatera sin image.

En affärsresa kräver en lämplig outfit där vi kan möta många utmaningar. Garderoben måste vara genomtänkt, och dess planering är bäst att börja med att välja rätt skor enligt etiketten och arrangörens förväntningar.