Vi väljer skor till påsk till henne


Påskfrukosten kommer med stormsteg, och du vill göra ett gott intryck på släktingar som du inte sett länge? Inget lättare! Allt du behöver göra är att komplettera din festliga styling med snygga skor. Undrar vilka modeller som fungerar bäst? Du har kommit till rätt ställe! En handfull av de mest intressanta inspirationerna väntar på dig i den här guiden.

Påsken är precis runt hörnet...

Det är lite tid kvar till påsk, och du letar fortfarande efter ett sätt att göra ett stort intryck på släktingar som du inte sett på länge? Det är enklare än det kan tyckas först! Allt du behöver göra är att noggrant välja en festlig styling och komplettera den med lämpliga skor.

För att göra denna uppgift så enkel som möjligt för dig har vi förberett en handfull av de mest intressanta inspirationerna speciellt för dig. Vi är säkra på att du kommer att få många komplimanger med hjälp av våra tips!

Hur klär man sig till påsk?

Påskfrukosten närmar sig med stormsteg. Du har verkligen en hel del arbete i huvudet just nu! Oavsett om du planerar en inköpslista för dina semestermåltider eller funderar på vilken tårta du ska baka, finns det en god chans att du har missat ytterligare en viktig aspekt i förberedelsernas hetta - vad du ska ha på dig.

Ta på dig en formell outfit i ljusa nyanser. Dessa kan vara fräscha, våriga färger, delikata pasteller eller dämpade krämer, beige och vita. Denna färgpalett är en utmärkt utgångspunkt för att komponera hela stiliseringen. Välj mellan söta klänningar, bekväma byxor och glamorösa blusar eller klassiska kjolar som passar perfekt till julfrukost, familjemiddag eller en promenad till kyrkan.

Vilka kläder bör undvikas?

Om du vill se festlig och elegant ut, undvik trasiga jeans eller bekväma träningsoveraller. Svarta, monokroma stiliseringar kommer inte heller att vara den bästa lösningen. Om du inte är i sorg, bryt upp de mörka färgerna med subtila beige och krämer. På så sätt kommer du inte att se ledsen ut och betona händelsens betydelsefulla natur.

Satsa på klassikerna i en beige utgåva

Ett av de mest konservativa alternativen är att satsa på klassikerna i en formell upplaga. Välj en beige pennklänning som kommer att spegla din klass och chic. För maximal förfining se, bryt beige med kontrasterande svart, fäst det svarta bältet i midjan och klä beige och svarta ballerinor eller kvinnors svarta pumps. Lägg till ett tjockt svart pannband eller ett svart band vävt till en vågig hästsvans och du är klar.

Ett lika klassiskt alternativ kommer att vara en kombination av beige cigariller med en vit skjorta eller en svart och vit randig tröja och en jacka. Du kan välja en dämpad nyans av grått eller brunt, eller välja energigivande, vårfärger, som till exempel violett. Välj denna version lila stift med öppen klack och moderiktiga zirkoner eller välj mocka, beige pumps.

Färgglada yrsel

På tal om färger, det finns ingen bättre tid att ta på sig färgglada kläder än vid påskfrukosten. Det är trots allt en av årets lyckligaste helgdagar!

Men vi menar inte galna semesterkombinationer av flashiga färger. Välj färger som förstärker din stilkänsla och som ändå ser elegant ut. Vad sägs om en kombination av gräsgrönt med en blå nyans av en molnfri himmel? Denna kombination fungerar utmärkt på många olika sätt. Du kan bära en grön klänning och matcha den blå pumpar. Ett alternativ är att kombinera gröna, eleganta byxor med en vit skjorta och samma skor.

Blomdekorationer

För en graciös effekt, välj blomdekorationer och känn dig som vårens sanna förkroppsligande. Välj en klänning med små blommor i en A-linje som tar fram din skönhet och framhäver feminina former. Matcha den med beige högklackade skor eller välj spetsiga ballerinor i en nyans som liknar din hudton. I en sådan outfit kommer du att se strålande ut och fånga påskens essens - livlig, ostörd glädje. 

Ett utmärkt alternativ till julfrukost är också att ta på sig en volangblus, klassiska byxor med hög midja med rakt snitt och skor med söta blommor. Sådana skor kommer att ge en fräsch accent till din styling och diversifiera den på ett subtilt sätt.

Härliga pasteller

Under påskfrukosten kan du glädja andra med en pastell, optimistisk utrustaem. Vad sägs om varma gula, mjuka rosa eller charmiga blå? När du bryr dig om obegränsad komfort i en snygg utgåva, välj vita, eleganta byxor med ett löst snitt och matcha dem med en delikat tröja i din favorit pastell nyans. Dessutom pastell eller nakna skor och du är redo för ett festligt familjemöte. 

Förutom släta textilier i pastellfärger kan du välja pastellspets. Detta fängslande material kommer att lägga till en sofistikerad touch till din outfit och framhäva din perfekta känsla för stil. En spets, blå eller ljusrosa klänning är en hit till påsk. Välj henne nakenpumpar och komplettera helheten med pärlor – ett halsband eller örhängen.

Du kan också introducera ett spetsmotiv på skor. Vad sägs om söta spetsballerinor i en söt som godis nyans av pastellrosa? Håll resten av din look smidig genom att bära snörstövlar. Undvik mönster och flashiga färger. Ser du hur enkelt det är?