Vi väljer skor till bröllopet. Vilka modeller fungerar bäst?


En bröllopsfest är en oerhört viktig fest för brudparet, men också ett utmärkt tillfälle att träffa den närmaste familjen och vännerna. Kul som ofta varar fram till gryningen kräver framför allt bekväma och bekväma skor. Här är några tips som hjälper dig att bestämma vilka skor du ska välja till ditt bröllop.

När du väljer skor till din outfit, bör du inte bara överväga visuella överväganden. När du har roligt hela natten är det viktigaste hur bekväma skorna är. När allt kommer omkring vill du inte att du måste spendera ett så viktigt tillfälle vid bordet på grund av dåligt utvalda skor! Vilka modeller fungerar bäst? Vi väljer skor till bröllopet.

Skor för ett bröllop - komfort är nyckeln

Skor bör skapa en harmonisk helhet med skapandet, men det är värt att uppmärksamma några detaljer som kommer att översättas till komfort under de många timmarna av firandet.

Nyckelfrågorna är materialet från vilket skorna är tillverkade och hur de sys. Skor av naturläder, som kännetecknas av god luftcirkulation och en perfekt passform till foten, kommer definitivt att vara de bästa. Om skor i naturläder är för mycket av en ekonomisk börda för dig, kan du välja en billigare modell av ett annat material, till exempel ekologiskt läder.

Oavsett vilket alternativ du väljer är det värt att testa skorna före evenemanget och kontrollera hur bekvämt det är att använda dem.

Höga klackar, kilar eller platta? Vilka skor till bröllopet

För elegant styling väljer kvinnor oftast traditionella höga klackar. Det är den mest universella modellen som ger uttryck för även en blygsam outfit. Klassiska höga klackar med en smal spets är en tidlös modell, därför kommer de också att fungera bra för andra tillfällen.

Om du inte känner dig så säker på höga klackar eller om du är orolig för att du inte kommer att kunna spela fritt i dem hela natten, välj modeller med stolpe, kilklackar eller med en skonsam plattform. Denna lösning kommer att berika utseendet på din stilisering, och samtidigt tillåta mycket roligt under hela ceremonin.

En alltmer populär skomodell för ett bröllop är ballerina eller platta sandalersom säkerställer komfort och stabilitet medan du spelar. Plattklackade skor är ett bra alternativ för kvinnor som föredrar en avslappnad, lös stil och inte har någon erfarenhet av att gå på en högklack. Intressant nog är ballerinor en mycket graciös och charmig modell av skor som kommer att fungera bra i kombination med ljusa, luftiga klänningar.

Eller kanske lite extravagans?

En bröllopsfest är en möjlighet under vilken du kan nå djärvare och mer extravaganta styliseringar, leka med snitt och färger. Du kan också enkelt ta på dig dekorativa, iögonfallande tillbehör som inte kommer att visa sig lika spektakulära och snygga i vardagliga situationer. Intensiva färger eller skimrande element kommer säkert att diversifiera ditt utseende och få dig att inte gå obemärkt förbi.

Kom dock ihåg det skor till ett bröllop först och främst bör de matcha din klänning och stil. Om du satsar på en kraftigt utsmyckad, uttrycksfull klänning med krusiduller eller andra sofistikerade element är det värt att överväga att kombinera den med känsliga skor i en neutral färg. Att kombinera en extravagant klänning med skor i en liknande stil kommer att göra hela utseendet för snyggt och till och med kitschigt.

Genom att se inspirationerna från populära modehus kommer du lätt att märka trenden med färgglada skor i kombination med en klänning i dämpade färger. Det är en bra lösning för kvinnor som föredrar att betona ett element av styling. Klänningens säkra färg är en perfekt bakgrund för skor i en flashig, uttrycksfull färg. Så kanske, istället för en snygg outfit, välja skor i en trendig och distinkt färg?

Skor till bröllopet de behöver inte vara tråkiga och svartvit. Lite galenskap rekommenderas i det här fallet.