Vi väljer skor för nattvarden


Den kommande våren är en oerhört viktig tid för många familjer, vars yngsta medlemmar kommer att få sin första nattvard i april eller maj. Oavsett om du letar efter skor för detta tillfälle för ditt barn eller till dig själv så har du kommit till rätt plats. Vi har samlat de bästa modellerna som kommer att fungera perfekt.

Nattvardsskor för barn

När du väljer skor för gemenskap för ett barn, var noga med att välja universella stilar. Tack vare detta kommer detta köp inte att vara en investering bara för ett tillfälle, utan kommer att fungera bra för andra fester som kräver en relativt elegant outfit, till exempel i slutet av läsåret eller semester.

Om du letar efter nattvardsskor för en tjej, var uppmärksam på vita ballerinor med platt sula. Många föräldrar bestämmer sig också för att köpa låga pumps för tjejer. Se dock till att hälen är riktigt låg och inte hindrar din dotters rörelse. Ofta visas olika typer av dekorationer på flickors nattvardsskor - rosetter eller strass. Dessa ornament kommer utan tvekan att lägga mer charm till ditt barns utseende.

Undrar du vilka skor du ska välja för en pojke som gör sin första nattvard? Klassiska skor kommer att vara perfekta för både nattvardsalben och kostymen och surpliceringen. Välj en modell med snörning eller kardborre som är enkel att ta av och på. Slip-on mockasiner är också ett intressant alternativ.

En look som går hand i hand med komfort

Förutom att noggrant välja stilen på skor, ägna särskild uppmärksamhet åt rätt passform. Du vill verkligen att ditt barn ska känna sig så bekväm som möjligt på denna speciella dag.

Nattvardsskor ska varken sitta för tajta eller för lösa. Till skillnad från skor som bärs varje dag kan du i det här fallet leta efter begagnade skor. Se dock till att den tidigare användaren bara bar dem ett fåtal gånger. 

För att se till att skorna kommer att sitta perfekt på ditt barns fötter, välj nya skor. Priset på sådana skor är runt PLN 100, så det är ingen stor kostnad.

Nattvardsskor för en tjej

För att hjälpa dig göra ditt val av nattvardsskor till din dotter har vi samlat några av de modeller som fångade vår uppmärksamhet mest. Vi hoppas att du också kommer att gilla dem. 

Nattvardsballerinor med rosett och spänne

Dessa klassiska, vita ballerinor är gjorda av högkvalitativt ekologiskt läder, vilket förhindrar skavsår och eliminerar problemet med överdriven svettning av fötterna. En delikat dekoration i form av en liten rosett med subtila paljetter på ovansidan kommer att få din dotter att se riktigt söt ut. För att hon ska känna sig lika bekväm, kommer bekväma fästen att hjälpa henne, vilket kommer att förhindra att skorna glider när hon går. 

Vita ballerinor med hjärta

Ett bra alternativ som kommer att tilltala snygga tjejer kommer att vara vita ballerinor med hjärtmotiv. En hel näsa och en mjuk klack kommer att säkerställa komforten för ditt barn, och det klassiska snittet av konstläder fungerar även för andra tillfällen.

Nattvardsskor för en pojke

Om du letar efter beprövade modeller av pojkar nattvardsskor, se till att kolla in vår webbutik. Vi arbetar med kända tillverkare som litas på av miljontals föräldrar runt om i världen. Nedan hittar du våra favoritmodeller för unga herrar.

Klänningsskor i mockaimitation

Dessa snörskor från den polska tillverkaren imponerar med högkvalitativa material, en flexibel sula och ett snyggt utseende. Även om ovandelen är gjord av ekologiskt läder, är fodret och innersulan inuti skon gjorda av naturligt läder. Allt detta för att ge din son den tröst han förtjänar. 

Nattvardsskor fästa med kardborreband

Är du intresserad av skor som är lätta att ta på? Kardborreknäppta skor är ett tjurfäktning. Den styvade hälen kommer att säkerställa stabiliteten för ditt barn när han går, och den flexibla sulan kommer att ge honom komfort under hela dagen. Dessa skor kommer att fungera inte bara för nattvard, utan också som ett komplement till en galaoutfit eller julstiliseringar.

Nattvardsskor för föräldrar och gäster

Eftersom ämnet barnskor ligger bakom oss är det dags att fundera på vilka skor du ska ta på dig själv för detta speciella tillfälle. Oavsett om du letar efter nattvardsskor för en förälder eller för gäster, w vår webbutik hittar du tusentals briljanta modeller. 

Styling av föräldrar och gäster på denna speciella dag bör hållas i ljusa färger. Undvik intensiva färger och iögonfallande design. Välj istället dämpade lösningar som får dig att se chic ut. 

Medan män bör välja klassiska, eleganta modeller av klänningsskor, har kvinnor ett mycket bredare fält att visa upp. Bekväma pumps i dämpade färger kommer att vara ett utmärkt val. 

Olika typer av beige och delikat rosa kommer att vara perfekta, som perfekt matchar cocktailklänningar eller damkostymer. Skor i en nyans av ljusgrå eller delikat blå kommer att fungera bättre än svarta skor. Men om du föredrar mörka färger, välj grafit eller marinblått.