Vi väljer eleganta skor för en lång tjej


Planerar du en viktig händelse som kräver elegant klädsel? Om du tillhör gruppen långa kvinnor undrar du säkert vilka skor som passar bäst för detta tillfälle. I vår guide hittar du en hel del tips som hjälper dig att välja eleganta skor.

Se elegant ut oavsett längd

En presentation på kontoret, ett formellt möte med en potentiell entreprenör, eller kanske en ceremoniell fest med dina nära och kära? Oavsett vad dina planer är, kräver vissa tillfällen bara en elegant outfit och följaktligen eleganta skor. 

Undrar du om höga klackar kommer att vara ett bra val för din längd? Tvivlar du på hälhöjden? Eller kanske du vill veta vilka skor med platt sula som kommer att se sofistikerade nog ut för att inte sticka ut från andra deltagare i en utsökt fest? 

I vår guide hittar du en massa tips som hjälper dig att välja eleganta skor för en lång tjej. Redo? Låt oss börja!

Lyft fram dina styrkor

Om du är lång har du med största sannolikhet långa ben. Så varför inte visa upp dina styrkor?

Istället för att välja skor med platt sula eller låga klackar i stil med "ankor", välj djärva modeller. Iögonfallande färger och original design kommer att göra dina skor, inte din längd, till centrum för uppmärksamheten.

Våga ha klackar

Vem sa att långa kvinnor inte borde ha klackar? Inget kan vara mer fel! 

Under inga omständigheter behöver du begränsa dig till skor med platt sula. Dessutom kan du behandla din längd som en tillgång och istället för att bära skyhöga klackar, välja skor med en något lägre klack som kommer att se lika eleganta ut. 

Bieffekter? Du kommer säkert att vara mycket bekvämare, och dina fötter kommer inte att utsättas för hallucinationer.

Eleganta skor för långa kvinnor - träffa våra favoriter

Metalliska stövlar de är mer eleganta än klassiska lädermodeller, vilket gör dem perfekta för större utflykter. 

Uppmärksamhet fånga koboltblå skimrande modell med en bred knäppning runt vristen, kommer den perfekt att komplettera din nyårsoutfit, samtidigt som skinande svart det kommer att fungera för mindre explosiva partier.

Men om du föredrar platta skor, gå för det skinande herrar med en svart rosett. Dessa skor kommer perfekt att matcha en svart, fashionabel jumpsuit eller pennkjol och skjorta. Mjukt rundade nosar i kombination med ett inlägg av naturligt läder kommer att göra dig riktigt bekväm i dem.

Knäppar runt ankeln inte lämplig för korta ben. Men för långa damer kommer dessa skor definitivt att bli en hit!

Vad sägs om svarta sandaler satt på en massiv stolpe och fäst runt fotleden med en bred rem? Sådana skor kommer att se bra ut på långa damer med kraftiga ben, och anpassar figurens proportioner.

Om du inte gillar inlägg, välj klassisk klackmodell. Kom ihåg alla slag remmar och fästen kommer att få dina ben att se fantastiska ut, särskilt om du är en lång kvinna.

Föredrar du platta skor? Var noga med att uppmärksamma svarta sandaler gjorda av ekologiskt läder med dekorativa remmarsom på ett ögonblick kommer att komplettera varje sommar, utåtriktad styling. 

På kalla dagar, välj stövlar som slutar ovanför ankeln. Välj universell, svart modell med silverspännen, vilket ser lysande ut. Stövlar inspirerade av cowboystövlar gläds med en ton av elegans och är perfekta för formella utflykter i dåligt väder. 

Om du letar efter eleganta, korta stövlar för en lång kvinna, som du kan bära till exempel på en dejt eller på en klubb, välj lackade stövlar med dekorativa pärlor. Denna längd på ovandelen är helt enkelt skapad för kvinnor som kan skryta med hög tillväxt! Välj en svart modell för svarta tights eller leggings, och komplettera de öppna benen beige stövlar. Garanterad WOW-effekt varje gång! 

Platta skor med rundad tå och fäste runt ankeln är en annan allierad till dig. Välj mellan klassiska pumpar och beige ballerinor med en söt rosett.  

Fyrkantiga näsor är ett annat alternativ som kommer att fungera för långa kvinnor. De är bäst för eleganta stiliseringar fängslande loafers, vita stövlar på en bekväm stolpe, och tofflor i läder med låg klack. När du vill att din eleganta stil ska återspegla din rebelliska karaktär åtminstone lite, välj detta lackade stövlar i kontrasterande nyanser av vitt och svart.

Var också uppmärksam på snygga bindningar. Välj gärna mellan klackar i djärva färger och låga klackar, skapar bländande stiliseringar för större utgångar.

Självförtroende är nyckeln till framgång

Med våra råd kommer du säkert att klara av den till synes svåra uppgiften att välja eleganta skor för en lång kvinna. Kom ihåg att självförtroende alltid är nyckeln till framgång. Om du hittar höga stövlar som du känner dig bekväm i, ge inte upp dem bara för att du är lång.