Tillsammans genom världen i ... identiska skor


Vissa par på jakt efter de perfekta skorna för förlovningsfotosessionen bestämmer sig för samma modell av skor. Andra, å andra sidan, bär liknande snitt dagligen för att betona vägen som färdats tillsammans genom världen. Oavsett vilken grupp du är i är du definitivt intresserad av matchande skor för par. Kolla in vår guide för att göra det bästa valet.

Subtil romantik

Om du letar efter den perfekta lösningen för att visa världen ditt romantiska band med din partner på ett subtilt sätt, skor med stil matchy-matchy kommer definitivt att hjälpa dig att uppnå denna effekt. Istället för att välja t-shirts med flashiga tryck eller fullt utrustade kläder, gå i en minimalistisk riktning och välj samma skor för dig själv och din andra hälft.

Denna trendiga trend är tillräckligt subtil för att du inte kommer att se tecknad och för söt ut. Ni båda kan fortfarande bära stiliseringar helt i er individuella stil och samtidigt visa att ni har mer än känslor gemensamt!

En idé (inte bara) för en förlovningssession

Planerar du en förlovningssession och undrar vad du ska göra för att få en romantisk men inte artificiellt söt effekt? Samma skor för ett par kommer att bli en hit.

Allt du behöver göra är att välja röda ankelsneakers eller vita sneakers och ta på dig klassiska jeans och dina favorit-T-shirts. Låt fotografen göra jobbet så har ni bara kul och njut av stunderna tillsammans framför objektivet. Garanterat oförglömliga minnen och briljanta bilder! 

Kom ihåg att matchande skor för par fungerar inte bara under fotosessioner. Att bära liknande snitt av älskare är också ett bra alternativ, tack vare vilket du enkelt kan betona din vanliga väg genom världen i vardagliga stiliseringar.

Vilka skor ska man välja för par?

Sedan trenden med stilskor matchy-matchy för älskare stal ditt hjärta, du undrar säkert vilka modeller du ska välja för att inte se kitschiga ut. När vi tänker på dig har vi förberett vår guide, som definitivt kommer att göra ditt val lättare. 

Till att börja med, ta hänsyn till den personliga stilen och individuella preferenser för var och en av er. Letar ni båda efter avslappnade skor som framgångsrikt kommer att följa med er varje dag? Eller kanske du föredrar klassisk design, medan din andra hälft föredrar djärva mönster och färger? Kom ihåg att skor med stil matchy-matchy de behöver inte vara helt identiska. De kan komplettera varandra när det gäller färger eller detaljer (t.ex. snören).

Vita sneakers

Vita sneakers är skor som älskas av både kvinnor och män. Styla skor streetwear det kommer att fungera med dina favoritplagg - från jeans till träningsbyxor till mer eleganta chinos. Tack vare mångsidigheten hos vita sneakers kan du och din partner bära dem nästan var som helst och enkelt matcha dem till din individuella stil och favoritestetik. 

Slip-ons

Glida på slip-ons är kvintessensen av bekvämlighet och komfort. Om ni båda värdesätter denna funktion dagligen, står ingenting i vägen för att få en liknande modell för henne och för honom. Många stilar av skor i denna stil finns tillgängliga i version unisex-, så du kommer inte ha några problem med att matcha samma skor för er båda. Du kan satsa på klassisk svart eller välja en mer mönstrad modell med tryck, som i en handvändning skapar den perfekta basen för vardagen kläder

Färgglada sneakers

Ankelhöga sneakers har varit en viktig del av åtsittande uniformer i musikband eller idrottslag i decennier. Gå ett steg längre och använd denna trend i dina stiliseringar. Du kan välja sneakers i samma nyans. Ett populärt motiv på förlovningssessioner är röda ankelboots, som kommer att se fenomenala ut i kombination med svarta, figursydda byxor och en ramonesjacka i skinn.

Tunga stövlar

Tunga stövlar i militärstil är ett annat alternativ för henne och honom. Tack vare dessa skor kan du ge en unik atmosfär till varje styling utan större ansträngning. Herrar kan bära dem med jeans och en T-shirt, och damer kan leka med kontraster och kombinera dem med luftiga, blommiga klänningar.

Bekväma tofflor

Om du inte vill se likadan ut utanför, prova denna trend i dina egna fyra väggar, ta på dig bekväma tofflor med samma motiv. Det kan vara ett roligt tryck eller ett lurvigt husdjur. Alla knep är trots allt tillåtna hemma! Välj det som tilltalar dig mest och njut av den charmiga looken medan du lagar mat tillsammans eller tittar på din favoritserie.

Matchande färger

Skor för par behöver inte alltid se likadana ut. När allt kommer omkring kan dina smaker och stilar skilja sig betydligt från varandra. Istället för att köpa exakt samma par skor till er båda kan du välja skor i liknande färger. Vad sägs om bruna oxfords till henne och brogues i en liknande nyans för honom?

Bättre tillsammans!

En sak du kan göra för att visa din oändliga tillgivenhet för världen är att bära liknande skor. Se till att ni båda känner er bekväma med dem. Ta dig tid att välja något som tilltalar er båda och som får dig att känna dig så bekväm som möjligt – oavsett om det är under en professionell fotografering, under en dejt eller bara varje dag. Vi är övertygade om att vår guide kommer att göra denna uppgift lättare för dig. Lycka till!