Svarta damskor A8637 Black Ii Quality

Produkten är inte tillgänglig ;(

Vi presenterar dammockasiner A8637 Black II Grade - din perfekta vardagsföljare, som kombinerar elegans med diskret, feminin charm. Även om vi talar om en andra klassens produkt, på grund av vissa brister - limfläckar, som är synliga på bilderna - förblir dess stil och användningskomfort på en hög nivå.

Gjorda för platser där både estetik och komfort är viktigt, kännetecknas kvinnors svarta mockasiner av en klassisk design med fashionabla sömmar och en charmig rosett på toppen. Dessa element ger en stilfull karaktär och gör dem till ett utmärkt val för både kontorets klädkod och vardagliga tillfällen.

Bärkomforten är obestridlig tack vare det mjuka inre inlägget med en kudde som ger stöd och mjukhet vid varje steg. Det ekologiska lädret som används för deras produktion är ett bra alternativ för människor som värdesätter ekologi och djur, samtidigt som de behåller elegant estetik.

Trots sin andra klass säkerställer produkterna hög kvalitet och hållbarhet. En praktisk platt häl och en mandelformad tå är tidlösa lösningar som säkerställer komfort och bra utseende. Deras slip-on stängning gör skorna lätta att ta på och av.

Du bör dock vara uppmärksam på en liten detalj - den vita färgen kan visa små spår av en blå skräddarmarkör, som är resultatet av produktionen. Ändå är mockasiner attraktiva och kommer att hålla länge och är ett bra komplement till många kläduppsättningar.

Låt inte små brister hindra dig från att välja dessa charmiga och universella kvinnors mockasiner, som trots sin sekundära status kan garantera tillfredsställelse och komfort vid varje steg.

  • Häl: Platt
  • Stil: varje dag
  • Mönster: slät
  • Färg: svart
  • Näsan: Mandel
  • Lås: glida på

Tack för att du lägger till din kommentar.

|