Snygga kontorsskor för honom

Vad ska man tänka på när man köper skor för kontorsarbete för en man?

Kontorsarbete kräver inte specialskyddade skor. Så herrar behöver inte oroa sig för att köpa skor av god kvalitet som skyddar deras fötter från risker på jobbet. Valet av skor för kontorsarbete för män bör emellertid också vara genomtänkt. Du kommer att spendera minst några timmar om dagen på jobbet, så det finns inget sätt för dina skor att gnida, förtrycka eller skada dig. De ska vara extremt bekväma, lätta och andningsbara. Tack vare detta kommer du att garantera dina fötter komfort.

Det är också viktigt att skorna presenterar sig ordentligt. När din klädkod är i kraft i ditt företag eller om du betjänar kunder, träffar entreprenörer eller spelar rollen som en bild (t.ex. försäljningsrepresentant) måste du säkerställa en lämplig elegant typ av skor. Du bör definitivt inte bära sandaler eller espadriller. Istället kan du välja läderskor, snygga Jodhpur-stövlar eller fashionabla loafers. Ibland är sneakers också acceptabla - dessa bryter den eleganta stilen och uppdaterar utseendet, men du måste bestämma om det faller ut själv.

De mest fashionabla kontorskor för honom

Kontorsskor för honom bör inte bara betona din stil utan också ta hand om komfort och professionellt utseende. Långa timmar tillbringade bakom skrivbordet flyter mycket snabbare om du tillbringar dem i lätta och luftiga skor, utan att behöva räkna ner för att byta dem på tofflorna. Så satsa på modeller gjorda med uppmärksamhet på detaljer från ansedda tillverkare. Idealt bör dessa vara tillverkade av äkta läder och ha en väl profilerad sula. Många mönster, stilar och rika färger gör att du kan välja mäns kontorsskor utan för mycket svårighet. Här är tre typer som bäst passar detta tillfälle!

  • Herrskor - detta är en klassiker som måste hittas i varje herrgarderob. De kommer att bevisa sig inte bara som skor för arbete utan också vid många andra tillfällen - till exempel för en fest, konferens, branschmiddag, datum eller bröllop. Modeller i dämpade färger ser bra ut på kostymer eller eleganta byxor och skjortor. Var dock inte rädd att denna typ av kontorsskor för män är tråkig! Naturligtvis kan du välja standard, till exempel skor Pilpol 1609 svarta läderslakor eller Nikopol 1712 bruna herrtofflor , men du kan också bli lite galen. För närvarande mycket populära är de i sportutgåvan, till exempel Badura 3716 bruna skor eller tofflor för män - till exempel svarta eleganta loafers 6-317 . Om du inte behöver en klädkod på jobbet och du kan bära alla typer av skor, till exempel för jeans, rekommenderar vi bekväma varianter i casual versioner, till exempel ventilerade, lätta Badura 3523 sportskor .
  • Jodhpur-stövlar - det här är en utmärkt höst-vintervariant. Det fungerar både på jobbet och på kontoret - under förutsättning att du väljer en lätta modell av god kvalitet. Utan tvekan kommer Jodhpur-stövlar att träffa platsen om du kombinerar kontorsarbete med utomhusarbete (t.ex. går du till kunder, entreprenörer). De modeller som borde uppmärksamma dig är de klassiska Jodhpur-stövlarna Riko 863 svart , som kommer att se bra ut på kostymen, knutna och extremt fashionabla stövlar Badura vinter Jodhpur-stövlar bruna . Om du föredrar en högre överdel, till exempel Chelsea Boots Badura 4797 svart . Mer sportiga varianter, idealiska för jeans eller byxor, är till och med en modell från McKey- märket mocka knutade skor .
  • Moccasins - den här typen av kontorsskor är perfekt för vår- och sommarsäsongen, men de kan också användas som en variabel skor i företaget. Om Jodhpur-stövlar är för tunga och varma för dig, är det värt att besluta att byta skor för lättare skor. Moccinsins som fungerar perfekt med eleganta och avslappnade kläder kommer att fungera. För dräkten rekommenderar vi Badura 3151 svarta mäns loafers , medan du väljer tygbyxor och en skjorta eller tröja kan du välja en mindre officiell modell, t.ex. Riko 684 bundna loafers .

Som ni ser finns det många modeller av kontorsskor för män tillgängliga. När du köper, följ våra tips och se till att utforska erbjudandet från webbutiken butymodne.pl. Där hittar du en variant anpassad efter dina behov. Lycklig shopping!