Snygga kontorsarbetsskor för honom


Män som arbetar på kontor är oftast skyldiga att ha lämplig klädkod. En kostym eller eleganta byxor och skjorta kräver lämpliga skor. Vi har utarbetat en samling information för dig om hur du väljer bekväma och fashionabla bitar. Vi presenterar snygga kontorsarbetsskor för honom!

Vad ska du tänka på när du köper kontorsskor till en man?

Kontorsarbete kräver inte specialiserade, skyddande skor. Så män behöver inte oroa sig för att köpa skor av hög kvalitet som skyddar fötterna från eventuella hot på jobbet. Ändå bör valet av kontorsskor för män också noga övervägas. Du kommer att spendera minst några timmar om dagen på jobbet, så det finns ingen möjlighet för dina skor att skada, pressa eller klämma dig. De ska vara så bekväma, lätta och andningsbara som möjligt. Tack vare detta kommer du att ge dina fötter komfort.

Det är också viktigt att skorna presenteras korrekt. När ditt företag har en klädkod eller du betjänar kunder, träffar entreprenörer eller fungerar som en bild (t.ex. säljare) måste du ta hand om en lämpligt elegant typ av skor. Du bör definitivt inte ha sandaler eller espadriller. Istället kan du välja läderskor, snygga Jodhpur -stövlar eller trendiga loafers. Ibland är sneakers också acceptabla - dessa bryter den eleganta stilen och uppdaterar utseendet, men du måste själv bestämma om det ska passa.

De mest fashionabla kontorsarbetskorna för honom

Kontorsarbetsskor för honom bör inte bara betona din stil, utan också säkerställa komfort och ett professionellt utseende. Långa timmar bakom ditt skrivbord kommer att gå mycket snabbare om du spenderar dem i ljusa och luftiga skor, utan att behöva räkna ner för att byta dem på dina tofflor. Så välj modeller gjorda med uppmärksamhet på detaljer, från kända tillverkare. Helst bör dessa vara gjorda av naturläder och ha en välprofilerad sula. Mängden mönster, stilar och rika färger gör det enkelt att välja kontorsskor för män. Här är de tre typer som bäst passar den här omständigheten!

  • Herrbrogues - en klassiker som måste finnas i varje herrgarderob. De kommer att bevisa sig inte bara som skor för jobbet, utan också vid många andra tillfällen - t.ex. för en fest, konferens, branschmiddag, datum eller bröllop. Modeller i dämpade färger kommer att se bra ut med kostymer eller eleganta byxor och skjortor. Men var inte rädd för att den här typen av kontorsskor för män är tråkig! Naturligtvis kan du välja en standard, t.ex. skor, läderskor Pilpol 1609 svart eller bruna herr tofflor Nikopol 1712, men också lite galet. För närvarande är dessa mycket populära i en sportutgåva, som t.ex. Herrskor Badura 3716 brun eller slip -on tofflor - t.ex. svarta eleganta lågskor 6-317. Om du inte har någon klädkod på jobbet och du kan bära alla typer av skor, t.ex. jeans, rekommenderar vi bekväma varianter i vardagliga stilar, t.ex. luftiga, Badura 3523 lätta sportskor.
  • Chelsea stövlar - en perfekt höst -vinter -variant. Det fungerar både på vägen till jobbet och på kontoret - förutsatt att du väljer en lättviktig modell av god kvalitet. Utan tvekan kommer Chelsea -stövlar att vara ett tjurar om du kombinerar kontorsarbete med utomhusarbete (t.ex. om du reser till kunder eller entreprenörer). Modeller som borde fånga din uppmärksamhet är klassiska Chelsea stövlar Riko 863 svartsom kommer att se bra ut med en kostym, knuten och extremt moderiktig Vinter Jodhpur stövlar Badura brun. Om du föredrar en högre överdel kommer de att fungera bra, till exempel. Svarta Chelsea -stövlar Badura 4797 svart. Mer sportiga varianter, perfekta för jeans eller materialbyxor, till exempel en modell från märket McKey-stövlar i mocka för män.
  • Mockasiner - denna typ av skor för kontoret är perfekt för våren och sommarsäsongen, men kan också användas som utbytbara skor i företaget. Om Chelsea stövlar är för tunga och varma för dig, så är det värt att välja en lättare sko. Mockasiner som passar perfekt till eleganta och avslappnade kläder kommer att fungera. Vi rekommenderar det med kostymen Svarta herrloafers Badura 3151å andra sidan, när du väljer materialbyxor och en skjorta eller tröja, kan du välja en mindre formell modell, t.ex. Riko 684 knyte vinröda loafers.

Som du kan se finns det många modeller av kontorsarbetsskor för män. När du köper, följ våra tips och se till att lära känna erbjudandet i KeeShoes onlinebutik. Där hittar du en variant anpassad efter dina behov. Lyckad shopping!