Hasby Höga sneakers med dragkedja svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

I barnmodets värld, där komfort och stil går hand i hand med funktionalitet, presenterar Hasby High Zipper Sneakers i universell, tidlös svart. Dessa unika sportskor är avsedda för unga pojkar som värdesätter frihet och en aktiv livsstil.

Dessa sneakers är tillverkade av det kända Hasby-märket och kombinerar en elegant look med praktiska lösningar. Den yttre delen av skorna är gjorda av slitstarkt tyg, vilket är ett idealiskt alternativ till läder. Detta tyg ger inte bara ett estetiskt utseende, utan är också motståndskraftigt mot vardagsbruk och lätt att rengöra - vilket är särskilt viktigt när det gäller barnskor.

En av huvuddragen som utmärker dessa sneakers är användningen av både traditionella snören och en sidodragkedja, vilket gör det mycket lättare för barn att själva ta på och av skorna. Dragkedjan tillför också ett element av modernitet och komfort som uppskattas av både barn och deras föräldrar.

Viktigt är att denna modell har en överdimensionerad storlek. Detta bör beaktas när du gör ditt val – det brukar rekommenderas att välja sneakers en storlek mindre än de skor du normalt använder. Storleksavvikelsen är känd för Hasby varumärkesanvändare och är en av de karaktäristiska delarna av deras produkter.

High Zipper Sneakers från Hasby erbjuds i kategorin sportskor för barn och är perfekta för vardagsbruk. Svarta färger gör det lätt att matcha många stilar, både i skolan och på lekplatsen. En enkel, ren design utan ytterligare karaktärer från sagor eller filmer gör dessa sneakers lämpliga för många tillfällen och preferenser, samtidigt som de är lätta att matcha olika delar av ett barns garderob.

Sammanfattningsvis är Hasby High Zipper Sneakers ett utmärkt val för pojkar som letar efter bekväma och fashionabla sportskor för vardagsbruk. Deras universella svarta färg, funktionella dragkedja och motståndskraftiga tyg skapar en kombination som uppfyller förväntningarna hos även de mest aktiva barnen. När du köper uppmuntrar vi dig att följa tillverkarens rekommendation angående storleksval, vilket kommer att säkerställa bättre passform och användarvänlighet.

  • Material: Tyg
  • Lås typ: Skosnören
  • Karaktär: brist
  • sex: Pojkarna
  • Färg: svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Jag rekommenderar att shoppa på KeeShoes !!!