Hasby Kardborreband Sneakers grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

**Hasby kardborre sneakers grå – Bekväma skor för alla barn**

Att välja rätt skor för barn är en nyckelfaktor för att säkerställa deras komfort och rätt stöd under vardagliga aktiviteter. Hasby grå sneakers är ett perfekt alternativ för föräldrar som letar efter en kombination av funktionalitet, komfort och universell design för sitt barn.

**Producent: Hasby**

Hasby är känt för att producera barnskor som kombinerar attraktiv design och överkomliga priser. Genom att upprätthålla hög kvalitet på utförande har varumärket fått förtroende hos kunder som värdesätter skornas hållbarhet och funktionalitet.

**Kategori: För barn – Sportskor**

Hasby kardborre sneakers passar perfekt in i kategorin sportskor, som inte bara är eleganta, utan också slitstarka och anpassade till olika former av fysisk aktivitet.

**Material: Tyg**

Hasby sneakers gjorda av högkvalitativt tyg garanterar andningsförmåga och flexibilitet. Detta material är lätt att rengöra och torkar snabbt, vilket är viktigt när det används ofta av barn.

**Grå färg**

Den neutrala grå färgen gör skorna universella och lätta att matcha till olika stilar och färger på kläder. Grå maskerar också effektivt mindre smuts, vilket är en stor fördel när barn leker.

**Typ av fäste: kardborreband**

Kardborre är en oersättlig typ av fäste i barnskor. De låter barnet ta på och ta av sig skor snabbt och självständigt, vilket hjälper till att utveckla hans eller hennes självständighet och självförtroende.

**Hjälte: ingen**

Avsaknaden av ett specifikt motiv från sagor eller filmer gör Hasby sneakers universella och inte begränsade till fans av en hjälte, vilket ofta är avgörande när man väljer skor.

**Kön: flickor, pojkar**

Hasby Velcro Sneakers, grå, är designade med båda könen i åtanke. Både pojkar och tjejer kommer att känna sig bekväma och snygga i dessa skor.

Snygga, bekväma, praktiska – så kan du sammanfatta kardborreskor från Hasby med några få ord. Det här är skor som är perfekta för lekplatsen, i skolan och under familjeresor. Uppmärksamhet på detaljer och användbarhet är vad föräldrar letar efter när de tänker på skor för sina barn. Hasby uppfyller definitivt det kriteriet.

  • Material: Tyg
  • Färg: grå
  • Lås typ: Kardborre
  • Karaktär: brist
  • sex: Småflickor Pojkarna

Tack för att du lägger till din kommentar.

|