Anesia Paris Slip-on sneakers gul

Produkten är inte tillgänglig ;(

Anesia Paris Gula Slip-On Sneakers – En glädjefylld accent till din vardag

Den gula färgen symboliserar solen, glädjen och energin - det är precis de egenskaper som återspeglas i Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers, som är ett utmärkt val för kvinnor som värdesätter både komfort och snygga accenter i vardagskläder.

Tillverkaren Anesia Paris, känd för att erbjuda moderiktiga och bekväma lösningar för kvinnor, har släppt en serie sneakers som perfekt matchar urbana trender och avslappnad stil. Kategorien som sneakers tillhör - Kvinnor » Kvinnor » Sneakers - bekräftar att de är dedikerade till alla kvinnor som värdesätter kombinationen av praktiskt med modern design.

Dessa slip-on sneakers drar till sig uppmärksamhet med sin gula, nästan gyllene färg, som kan liva upp vilken som helst, även den enklaste, styling. Utan ett mönster, utan onödiga dekorationer, passar de in i den minimalism som värderas i modevärlden.

Det yttre materialet som används i skorna, som är tyg, säkerställer andningsförmåga och komfort under varmare dagar. Sneakersens runda tå garanterar komfort även vid långvarig användning, och materialets elasticitet gör det lätt att ta på och av skorna.

Innersulamaterialet, även det av tyg, säkerställer tillräcklig luftcirkulation och förhindrar överdriven svettning av fötterna. Dessutom är denna innersula mjuk och behaglig att ta på, vilket ökar känslan av komfort när du går.

Designersneakers från Anesia Paris har ytterligare en fördel i form av en 3-centimeters plattform som försiktigt höjer hälen, inte bara ökar höjden utan också ger bättre dämpning för varje steg. Även om plattformen inte är hög, ger den behaglig avlastning för foten och håller den i en bekväm position hela dagen.

I dessa sneakers fokuserade Anesia Paris på enkelhet och funktionalitet och gav upp ytterligare funktioner som kunde distrahera uppmärksamheten från deras grundläggande fördelar. Tack vare detta kommer sneakers att bli ett universellt inslag i din garderob, som matchar olika outfits - från jeans till sommarklänningar.

Sammanfattningsvis är Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers det perfekta valet för kvinnor som, i vardagens rusning, kommer att uppskatta fördelarna med bekväma, fashionabla skor som ger karaktär till vilken outfit som helst. Nöjet att bära dessa sneakers är inte bara en fråga om mode, utan också en investering i vardagskomfort och välbefinnande.

  • Innersula: Tyg
  • Höjd: låg
  • Klack / plattformshöjd (cm): 3.0
  • Näsan: Runda
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Yttre material: Tyg
  • Färg: gult guld
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Klack / plattformshöjd: 3.0

Tack för att du lägger till din kommentar.

|