Skor som borde finnas i varje kvinnas garderob


Känner du att du inte har något att ha på dig? Inget kan vara mer fel! Förmodligen spricker din garderob i sömmarna, och du har bara problem med att hamna i den här röran och uttrycka dig. Upptäck våra typer av skor som du behöver för att skapa ett harmoniskt slutresultat oavsett tillfälle.

Håll dig till några regler

Om du trots den otaliga mängden kläder ändå känner att du inte har något att ha på dig finns vi här för att hjälpa dig! Allt du behöver göra är att följa några enkla regler när du väljer skor, så får du säkert ett harmoniskt slutresultat oavsett tillfälle. 

Först, var bekväm. Bekväma skor måste finnas i varje kvinnas garderob! Det är här du kommer att gå oftast. För det andra, ge dina fötter rätt förutsättningar oavsett väder. Både under varm sommar och kall vinter, välj modeller gjorda av naturmaterial som kommer att förhindra att dina fötter svettas, och samtidigt ge dig en stilren look. För det tredje, glöm inte dina skor för speciella tillfällen. Man vet aldrig när detta händer!

# 1 Gör dig bekväm

Det finns inget viktigare än komfort. Oavsett dina planer vill du verkligen känna dig bekväm och inte ångra att du bär ett speciellt par skor. Detta är särskilt viktigt när du planerar att gå en längre tid eller stå på fötterna i flera timmar. De är perfekta för dagligt bruk sneakers eller sneakerssom dessutom hjälper dig att uttrycka din unika stil. 

Välj bekvämt för jobbet espadriller, mockasiner eller ballerinor. Om du visuellt vill förlänga dina ben, välj modeller i en färg som liknar din hudton. För fans av ben upp till himlen rekommenderar vi särskilt snygga sådana pumpar på stolpen med ett bekvämt ankelband. Du kan dansa hela natten i dem.

Dina bekväma skor kommer sannolikt att följa med dig oftast. Välj därför en nyans som bäst matchar kläderna du har i din garderob. Om du känner att det är för komplicerat, välj beprövade lösningar. Svart är en klassisk färg som passar till nästan allt. Neutrala färger som vit, beige eller brun är också perfekta.

# 2 Ge dig själv behaglig värme på vintern

Gör dig redo för vinterns början och välj rätt skor som håller dig bekväm varm även under de kallaste dagarna. Välj funktionella modeller där du kommer att känna dig riktigt gudomlig. Välj vattentäta skor gjorda av naturliga material, tack vare vilka du kommer att förhindra eventuell tillväxt av bakterier. Se till att de skor du väljer har hög andningsförmåga och tillräcklig vidhäftning mot marken. Det kan vara riktigt halt på vintern!

Vi rekommenderar det för kalla dagar märkesstövlar i äkta läder eller isolerad, mocka snökängor med päls. Kom också ihåg skor som du enkelt kan bära med en kjol eller klänning. För detta ändamål kommer de att fungera utmärkt stövlar. De knälånga modellerna ser särskilt feminina ut. Välj de med platt klack eller på en stolpe som ger dig stabilitet oavsett rådande förhållanden.

# 3 Välj luftiga skor för varma dagar

Din garderob bör också innehålla skor för varma dagar, där du kommer att se snygg ut och samtidigt känna dig ojämförligt bekväm. Välj skor av naturmaterial eller investera i lädersulor. Tack vare detta kommer dina fötter att kunna andas fritt, och du behöver inte kämpa med deras obehagliga lukt.

Välj minimalistisk, vit Flip flops gjord av läder som framhäver din solbränna och passar till nästan allt. Om du föredrar sandaler rekommenderar vi det starkt plattklackade modeller med ett bekvämt spänne.

# 4 Se snygg ut för speciella tillfällen

Bli inte överraskad av speciella tillfällen. Oavsett om det är en gourmetmiddag för två, en utekväll med vänner, din systers bröllop eller en anställningsintervju, vill du definitivt se perfekt ut.

Vi rekommenderar beige, matt högklackade stilettersom gör att dina ben ser längre ut och ger dig extra självförtroende. Om du inte gillar höga klackar, gå för klassiska pumpar på stolpen gjord av naturligt läder.

Uttryck dig själv!

När du väljer de skor som kommer att följa med dig till nästa gång, glöm inte att uttrycka dig. Se till att de är fullt funktionella och helt motsvarar din unika stil. 

Kom också ihåg att anpassa skorna efter fotens storlek. Rätt utvalda skor skyddar dina fötter mot skador och obehagliga avtryck eller blåsor. När du provar dina skor, gör det bäst i slutet av dagen. Detta är ett av de effektiva sätten som hjälper dig att välja rätt skostorlek.

När det är möjligt, välj skor gjorda av naturmaterial. Annars kan du använda läderinläggssulor för att förhindra problemet med fötter hyperhidros.

Var också uppmärksam på färgerna på skorna. Välj modeller som matchar de flesta plaggen i din garderob. På så sätt kommer du snabbt att sluta klaga på att du inte har något att ha på dig.