Skor för kvinnor som är aktiva varje dag - två förslag

Många kvinnor leder en mycket aktiv livsstil, vanligtvis inte uppmärksam på bekväma kläder. Det som är viktigt i deras liv är snabbhet och vackert utseende. Få kvinnor inser att de är i tio eller tolv timmar på resande fot, de behöver ett bekvämt par skor som matchar antingen en företagsdräkt eller en lös outfit - eftersom ingen klädkod krävs på jobbet. Vi borde alla kunna välja sådana skor. Det är därför vi har två intressanta förslag till dig. På universal!

Trappers - pålitliga och isolerade

Trappers är pålitliga skor, väldigt varma om modellen isoleras av en extra päls. Trappers som skor uppfyller alltmer förväntningarna hos både unga flickor och äldre kvinnor. För yngre producenter förbereder de trapperskor förknippade med påstrykningstransporter, jetflyg eller andra tillbehör, t.ex. vackra snören.

För mogna kvinnor är vandringsstövlar klassiska, lätt upphöjda, vanligtvis släta. Tack vare detta kan de väljas för olika typer av kläder, både casual klänningar och jeans eller enkla byxor. Trapparna är utmärkta när de arbetar med vintern i staden. De kan enkelt väljas för en datumdräkt. Du kan också ta dem till jobbet - om inte i åtta timmar på kontoret, sedan för en längre resa hemifrån.

Elegant skor med platta klackar

Men om skorna inte passar vår stil, måste vi fortfarande välja eleganta skor med platta klackar. Dessa är olika typer av stövlar, stövlar och andra skor som gör det möjligt för längre promenader utan att känna konsekvenserna av att gå i höga klackar. En liten häl bryr sig inte ens under många timmars promenader runt i galleriet eller när du besöker en park eller museum. Dessa typer av skor passar bättre in på arbetsplatsens klädkod och kommer att vara en utmärkt lösning för kjolar eller enkla kostymbyxor.

Vi uppmuntrar dig att ha mer än ett par i din garderob. Några extra skor låter dig bli galen med mer styling. Och du kommer inte att oroa dig för att du inte har något att bära två timmar innan ett viktigt möte.