Skor crème de la crème. Kolla vad du ska kombinera ecru skor med


Ecru är en extremt neutral och mångsidig färg som ser bra ut med vilken annan färg som helst. Få ut det mesta av denna trend i dina outfits genom att välja skor i en krämfärgad nyans. När vi tänker på dig har vi samlat de mest intressanta modellerna, färdiga stylingidéer och beprövade tips tack vare vilka - oavsett dina planer - du alltid kommer att se sensationell ut.

Några anledningar till varför vi älskar grädde skor

Ecru skor måste ha i både dam- och herrskokollektioner. Den här färgen gör underverk! Den är neutral, tack vare vilken du kan matcha den till vilken styling som helst på ett ögonblick. Det kommer perfekt att komplettera neutrala kläder konserverad i delikat brunt och beige, men kommer också att skapa en chic motvikt till djärvare färgkombinationer. 

Den är också tillräckligt balanserad för att passa för olika tillfällen – från helt informella utflykter till affärsmöten och till och med ditt eget bröllop. Krämfärgade skor hjälper dig också att uppnå effekten av ben mot himlen, utan att behöva sträcka sig efter skyhöga klackar. 

I den här artikeln har vi samlat en handfull pålitliga förslag som kommer att inspirera dig att styla dina beige skor på ett originellt sätt – oavsett om det är bekväma sneakers, klassiska pumps eller fashionabla loafers. Låt oss börja!

Fred och harmoni

Älskare av dämpade, harmoniska stiliseringar med stor glädje sträcker sig efter skor i skuggan av ecru. Denna färg är den perfekta balansen mellan vitt och beige. Den neutrala nyansen garanterar lugn och ostörd harmoni i kombination med resten av din garderob. 

Bär den i kombination med vit, grå, beige och andra jordfärger. Brunt, khaki eller olivgrönt fungerar lika bra. Ecru-färgen är fenomenal med pastellnyanser av blått och rosa, vilket skapar en chic sluteffekt som kommer att fungera för otaliga tillfällen.

För lugna outfits, välj hållbara material. Vad sägs om nubuck eller mocka?

Lite färgglad galenskap

Neutrala skor behöver inte se tråkiga ut! Om du värdesätter en djärv lek med färger och mönster inom mode, välj skor i nyansen av écru, som perfekt balanserar flashiga stiliseringar.

En vårig, luftig klänning med charmiga, flerfärgade blommor i kombination med grädde skor kommer att se oemotståndlig ut. Sådana kläder kommer att vara perfekta för en dejt eller för det första mötet med framtida svärföräldrar.

Intensivt färgad, även neon träningsoverall kommer perfekt att harmonisera med dämpade ecru sneakers.

Undrar du vilka andra stylingfärger som är bäst att kombinera med krämiga skor? Det är lätt! För att göra ditt val så enkelt som möjligt har vi förberett ett litet fuskblad:

- djup vinröd och intensiv röd

- energigivande apelsin

- nyanser av blått och lila

- ljus och mörkgrön

Kontrasterande kombinationer

Vad sägs om spännande kontraster? Bryt delikatessen i ecru med en monokromatisk stil i svart och du är klar. Vi är övertygade om att en sådan kombination inte bara kommer att tillåta dig att sticka ut från mängden på ett smakfullt sätt, utan kommer också att bidra till att höra många komplimanger från andra människor.

Ecru skor för större utflykter

Ecru skor är det vanligaste alternativet av brudar. Denna färg distraherar inte uppmärksamheten från den vita klänningen, och ger samtidigt en elegant karaktär till hela outfiten på denna speciella dag. Även män kan bära grädde skor till sitt eget bröllop. Allt du behöver göra är att matcha dem med en beige eller ljusgrå kostym och en vit skjorta. Glöm inte bort den eleganta flugan!

Sådana skor kommer även att klara testet på andra, större utgångar. Om du undrar vad du ska ha på dig på en anställningsintervju, kommer ecru-skor att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt intryck på din framtida arbetsgivare. Matcha dem med marinblå, eleganta byxor och en omsorgsfullt struken vit skjorta. Detta alternativ är lämpligt för både kvinnor och män.

Sofistikerad, lyxig stil av skor i ecru nyans ger dig allt du behöver när du ska på viktiga evenemang.

Ecru vardagsskor

Ecru-färgen är inte endast reserverad för större tillfällen. Skor i denna färg kan framgångsrikt bäras varje dag. Kombinera dem med ljusa jeans och en grå tröja för en lugn finish.

Dessa skor kommer att se bra ut med byxor såväl som med klänningar eller kjolar. På varma dagar, sätt på ecru flipflops eller sandaler. Kombinera dem med lösa shorts och luftiga skjortor eller med sommarklänningar som slutar runt knäna. På detta sätt kommer du visuellt att förlänga dina ben.

Gräddtoner kommer också att fungera under den kallare årstiden. Välj klassiska stövlar i en ljus version och kombinera dem med en beige eller karamellrock, skapa en gudomlig stilisering för höstens slarviga.

Hur tar man hand om grädde skor?

Kom dock ihåg att även de vackraste krämskorna i kombination med en noggrant utvald stilisering inte kommer att se bländande ut när de är smutsiga och oordningsamma. Oavsett vart du ska, se till att dina ecru-skor är rena. I Denna artikel du hittar beprövade tips som kommer att göra denna uppgift lättare för dig. Lycka till!