Svarta Riko 683 sportskor för män röd

Produkten är inte tillgänglig ;(

Riko sportskor är helt gjorda av naturligt läder, vilket garanterar dem otrolig hållbarhet och långvarig soliditet. Dessa skor har en attraktiv ovandel, som är särskilt omtyckt av män som bryr sig om sin image. Sportskor av denna typ är inte tillgängliga till det högsta priset, så det är värt att uppmärksamma dem. De kännetecknas av elegans, estetik och sportfunktionalitet på samma gång. De är perfekta för att leda en aktiv livsstil, som blir mer och mer populär bland män.


Riko herrskor är i första hand en mycket hög komfort och full användningskomfort. Det är en kombination av modernitet med stil och en sportig form. Dessa skor är väldigt lätta, så de borde inte orsaka några problem i fält. Deras viktiga fördel är att de håller vind, regn, lera och snö ute. Dessutom har de en halkfri sula som är flexibel och ger användarna fullständig säkerhet. Det är värt att lägga pengar på dem.

  • Innersula: Naturläder
  • Yttre material: Naturläder
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: Röd svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Ledsen att jag skriver en kommentar så sent, men bättre sent än aldrig. Självklart är kommentaren positiv !!! Skor superbekväma, lätta och effektiva, lockar uppmärksamhet. Transaktionen lyckades, snabb leverans. Jag rekommenderar denna ALLEGROWICZA !!!