Rider 80908 pooltofflor reducerade grå svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Rider pool flipflops - komfort och stil för alla tillfällen

Om du letar efter bekväma och fotvänliga poolskor är det värt att ta en titt på Rider-märkets utbud, speciellt modellen 80908 i grått och svart. Rider flipflops, kända för sin funktionalitet och komfort, är älskade av barn och föräldrar över hela världen.

80908-modellen är resultatet av att kombinera modern design med material av högsta kvalitet. Användningen av flexibelt material av gummi säkerställer inte bara hållbarhet och nötningsbeständighet, utan också komfort att bära. De anpassar sig till fotens form utan att orsaka skavsår eller obehag, vilket är extremt viktigt under långa timmar vid poolen eller när de leker på stranden.

Sulan på flip-flops, designad med säkerhet i åtanke, är gjord av högkvalitativt material som garanterar utmärkt grepp på våta ytor, vilket begränsar risken för att halka och falla. Klaffens anatomiska form gör den också idealisk för rekreation och vardagsbruk, utan att belasta foten och möjliggöra naturlig rörelse.

Den gråa insatsen av EVA-skum är ett extra stötdämpande element, som gör att barn känner sig bekväma när de går. Den profilerade innersulan är inte bara bekväm utan har också en gynnsam effekt på utvecklingen av foten, vilket säkerställer dess korrekta positionering.

Produktion i Brasilien, där märket Rider kommer ifrån, är synonymt med känsla för detaljer och högkvalitativt utförande. Rider är en av de ledande inom skobranschen för utomhus- och vattenaktiviteter, så föräldrar kan vara säkra på att när de väljer flipflops 80908, väljer de en beprövad och pålitlig produkt.

De är perfekta för barn som värdesätter aktiv rekreation och de som vill se snygga ut oavsett omständigheterna. De universella färgerna i grå och svarta toner gör att dessa flipflops matchar de flesta pool- och strandkläder.

Att välja Rider 80908 poolflipflops är ett utmärkt beslut för alla som värdesätter säkerhet, komfort och snygg design. Låt ditt barn njuta av sommaräventyr med flipflops som inte bara ser bra ut, utan framför allt tar hand om små fötters hälsa och komfort.

  • Lås typ: Annan
  • Ytterligare information: Profilerad insats
  • Material: Gummi
  • Färg: grå svart

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.
|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.
|
Transaktionen lyckades. Jag rekomenderar.