Pastell loafers lordsy 7111 gul

Produkten är inte tillgänglig ;(

Bland våren och sommaren skor för kvinnor som värdesätter kombinationen av komfort och subtil stil, är en unik plats ockuperad av pastellfärgade Lordsy 7111 gula mockasiner i en nyans av uttrycksfullt gult. Denna färgglada tolkning av klassikern är tillägnad alla kvinnor som vill lägga till lite fräschör och originalitet till sina stilar.

Dessa välformade dammockasiner i lords-skärning utmärker sig främst genom sin höga kvalitet på utförande. Användningen av ekologisk mocka som ett externt material är inte bara ett estetiskt, utan också ett praktiskt val - detta material är resistent mot många användningsförhållanden och är lätt att rengöra och sköta. De utmärkande egenskaperna hos denna modell är tårna, stilfullt trimmade med lackerat material, vilket ger en touch av elegans och sofistikering till skorna. En liten dekoration, diskret applicerad på framsidan av skon, framhäver dess unika karaktär.

Fördelen med Lordsy 7111 gula mockasiner är designen som säkerställer komfort att bära - den inre insatsen av naturligt läder garanterar andningsförmåga och komfort för fötterna, även under långvarig användning. Dessutom är dessa mockasiner slip-on, vilket utan tvekan ökar deras komfort och funktionalitet. Bristen på onödiga fästen eller slipsar gör denna modell perfekt för kvinnor som värdesätter snabbhet och lätthet att klä sig.

Mockasinerna har en låg en centimeters klack, vilket säkerställer stabilitet och adekvat dämpning, och samtidigt är extremt diskret. Det hela kompletteras av en rund tå, vilket ger skorna en klassisk look.

Det bör också betonas att de lackerade elementen tillför dynamik och modernitet till modellen, samtidigt som de bibehåller en delikat balans med resten av skon. Pastellgul ger skorna en karaktär som lätt drar till sig uppmärksamhet och tillför energi till varje styling.

Tillverkaren "Inna Marka" möjliggör alltså medvetna val för kvinnor som letar efter originalskor till ett överkomligt pris. Tack vare sin universella design kommer Lords 7111 gula mockasiner att vara ett bra komplement till din garderob - från vardagskläder till mer eleganta tillfällen.

Sammanfattningsvis är de pastellfärgade Lordsy 7111 gula loafers inte bara bekväma och funktionella skor för varma dagar, utan också uttrycksfulla accenter till många kvinnors outfits som säkert kommer att lägga till självförtroende och en positiv attityd till varje kvinna som bestämmer sig för att köpa dem.

  • Färg: gul
  • Innersula: Naturläder
  • sex: Kvinno skor
  • Lås: glida på
  • Ytterligare egenskaper: lackerad
  • Klack / plattformshöjd (cm): 1.0
  • Yttre material: Ekologiskt sämskskinn
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Näsan: Runda
  • Klack / plattformshöjd: 1.0

Tack för att du lägger till din kommentar.

|