Några anledningar till varför vi älskar bekväma damsandaler


Damsandaler är ett måste för kommande sommar. De kommer att lägga en semesteraccent till varje styling, och samtidigt ge dig ojämförlig komfort under varma dagar, oavsett vad dina planer är. Du kommer att känna dig bekväm i dem båda när du går runt i staden, och du kommer att se extremt charmig ut på ett bröllop i trädgården. Vi rekommenderar vilka modeller som är mest bekväma och vilka aspekter som är värda att uppmärksamma när du väljer damsandaler.

Varför är det värt att köpa bekväma damsandaler?

Damsandaler är det perfekta sättet att resa oräkneliga kilometer med stil, förutsatt att de är bekväma. Undrar du varför du ska köpa dem? Vi råder!

Först och främst kommer damsandaler att ge dig komfort under varma dagar, och samtidigt kan du se riktigt snygg ut i dem. Det bästa av allt är att när du letar efter bekväma lösningar behöver du inte begränsa dig till en platt sula. Kilsandaler kommer att vara lika praktiska, eftersom de optiskt förlänger dina ben, vilket ger dig självförtroende.

För det andra är sandaler väldigt olika. Bokstavligen varje kvinna kan hitta en modell för sig själv. Om du föredrar boho-stilen, gå för gladiatorer. Platta sandaler i neutral nyans är perfekta för fans av minimalistiska lösningar. Välj mellan neutrala eller mer iögonfallande färger. Om du vill lägga till uttrycksfullhet till din stilisering, gå för metallic. Sandaler med ornament är också ett intressant alternativ. Älskar du rockstil? Sandaler med dubbar kommer att träffa rätt för dig! Föredrar du en mer tjejig outfit? Satsa på sandaler med diskreta kristaller som kommer att framhäva din utrusta.

För det tredje passar damsandaler nästan vilken styling som helst och kan med framgång bäras vid många tillfällen, förutsatt att vädret är gynnsamt. De kommer att fungera med både luftiga klänningar och shorts. Om du inte känner för att upptäcka dina ben, oroa dig inte. Damsandaler kan lätt bäras med långbyxor. Välj linneklockor som slutar precis med raden av skor eller rulla upp benen på dina favoritjeans flera gånger. Valet är ditt!

En ytterligare fördel med sandaler är att de är en bra ursäkt för att hålla dina fötter i perfekt skick. Det finns trots allt inget roligare än vanliga pedikyrbehandlingar. Kom ihåg att färgen på nagellacket ska harmonisera med resten av stylingen och stör inte harmonin i din outfit.

Vad ska man ha damsandaler med?

Om vi ​​har övertygat dig om att det är värt att köpa bekväma damsandaler, undrar du säkert vad du ska bära dem med och om de kommer att vara rätt val för alla tillfällen. Lyckligtvis är det inte så svårt att styla dina sandaler som det kan verka. Vi har samlat några användbara tips som kommer att skingra alla dina tvivel.

Damsandaler är perfekta för en dejt. Kombinera dem med en blommig klänning med ett blommönster och ha kul! Kom ihåg att anpassa hälhöjden efter dina planer. En romantisk middag eller en tur på bio är ett perfekt tillfälle att bära bekväma wedges eller sandaler med hög klack. För en lång promenad genom stadens fängslande gator kommer de med platt klack att vara bättre. 

Om du vill se fräsch och bekväm ut varje dag, kombinera platta, beiga sandaler med en lång klänning. På så sätt kommer inte ens de varmaste dagarna att vara hemska! Sandaler kan se bra ut med klänningar eller minikjolar, jeans eller tygbyxor.

Damsandaler kan bevisa sig själva även på bröllopsdagen! Planerar du ett utomhusbröllop? Högkvalitativa platta sandaler med snygga kristaller kommer att betona vikten av detta evenemang, och samtidigt göra att du kan dansa hela natten! 

Undvik att kombinera sandaler med platt sulor med strumpbyxor. När det gäller sandaler med kil eller häl kan du med framgång bära dimmtunna strumpbyxor för att matcha din hudton, eller en nyans mörkare för att få den att se solbränd ut. Kom dock ihåg att förstärkningarna på fingrarna är osynliga.

Vad ska man titta efter när man väljer damsandaler?

När du väljer damsandaler är det värt att uppmärksamma flera aspekter som ger dig den nödvändiga komforten. Välj bland många tillgängliga modeller, håll dig till några grundläggande regler, och du kommer säkerligen inte att känna obehag ens för ett ögonblick.

Den viktigaste regeln som du måste vara uppmärksam på är rätt sandalstorlek. Se till att de inte pressar dina fötter någon gång eller är för lösa. Felaktigt passande sandaler kan orsaka blåsor eller bidra till att fötterna svullnar.

Var uppmärksam på rätt stöd för fotvalvet. Till skillnad från flip-flops kan sandaler ge riktig komfort även under långa promenader, speciellt om de har en extra fästning längs vristen och precis ovanför hälen.

Välj medvetet det material som sandalerna är gjorda av. Läder och mocka är de överlägset bästa valen som får dig att glömma problemet med att svettas fötter. När du bestämmer dig för skor gjorda av syntetiska material, var uppmärksam på finishen på innersulan. Det ska vara läder. 

När du bär sandaler, glöm inte att regelbundet applicera solskyddsmedel med hög solskyddsmedel på dina fötter. Du vill absolut inte ha en svår att få av solbränna i form av dina skor.