Medverkande: vita byxor. Kolla vilka skor som matchar dem


Vita byxor är den perfekta basen för att skapa styling för olika tillfällen. De kommer att arbeta både dagligen och för större utgångar. Du kan framgångsrikt bära dem på kontoret eller för olika typer av fester som kräver en elegant outfit. Undrar du vilka skor du ska ha med dem beroende på omständigheterna? Du hittar svaret på denna fråga i den här artikeln.

Bas för olika tillfällen

Vita byxor är den perfekta basen för att skapa styling för otaliga tillfällen. Ska du på dejt, rusar till kontoret eller planerar du ett möte med vänner? Dessa byxor kommer att fungera inte bara på en daglig basis, utan också för olika typer av fester som kräver en mer elegant outfit.

Att komponera en outfit baserad på vita byxor är inte en alltför svår uppgift. När allt kommer omkring, tack vare den universella färgen, matchar de nästan allt. De ser bra ut när de kombineras med kontrasterande svarta eller mer dämpade beige. Undrar du vilka färger du ska kombinera vita byxor med och hur du matchar skor till dem? Du är definitivt på rätt plats!

Vilken färg på skor passar till vita byxor?

Letar du efter svar på frågan "vilken färg på skor passar till vita byxor"? Kanske kommer du att känna dig lite besviken, eftersom ett tydligt svar helt enkelt inte finns. Å andra sidan är detta goda nyheter. Genom att välja färg på skor till vita byxor minskar chanserna att göra en modeblunder klart.

I grund och botten kan du kombinera vitt med alla nyanser beroende på vilken effekt du vill uppnå. Bryr du dig om en flickaktig look? Satsa på ballerinor i en nyans av godis, puderrosa. Vill du se elegant och professionell ut? Bruna skor kommer att bli en hit i det här fallet.

Som ni ser - alla trick är tillåtna! Men om du föredrar att förlita dig på färdiga, beprövade lösningar har vi samlat dem åt dig på ett ställe.

Vita byxor + skor i jordfärger

För en dämpad, diskret effekt, kombinera dina vita byxor med jordfärgade stövlar. De färger som är välkomna är beige, brunt och grått. Kaki, blått eller dämpat gult fungerar lika bra.

Alla dessa färger har neutrala toner, så de kommer inte att distrahera uppmärksamheten från en noggrant utvald styling. Beroende på dina preferenser, kombinera dem med en lös linneskjorta eller gå vild med en glänsande blus. 

Här är några modeller som borde tilltala dig:

- beige damskor med gulddekor

- bruna loafers för män

- khaki snörstövlar

- senapspumpar

Vita byxor + kontrasterande marinblått

Vita jeans harmonierar perfekt med kontrasterande färger. Marinblå är en så universell färg att den kommer att ge dig många olika alternativ när du väljer resten av din styling. Kombinera dagligen vita byxor med jeansskjorta och marinblå randiga skor.

Bär en vit blus, marinblå pumps och ett marinblått läderbälte till kontoret eller en anställningsintervju, och koppla ihop dem med en marinblå blus som försiktigt faller över axeln och marinblå klackar för en dejt.

Se till att kolla in dessa stilar om du letar efter marinblå skor med vita byxor:

- marinblå herrskor

- Genombrutna loafers för kvinnor

- marinblå sneakers

- sandaler med klack

Vita byxor + mönstrade skor

Vill du sticka ut från mängden och visa upp din oklanderliga kunskap om de senaste trenderna? Kombinera dina vita byxor med mönstrade stövlar. Djurmotiv blir perfekt! Välj plattor eller höga klackar med leopardmönster och ta på dig en beige tröja. För en romantisk finish, kombinera vita cigariller med subtila blommiga skor och färgmatcha en vanlig blus. 

Kolla in förslagen vi har förberett för älskare av mönster på skor:

- leopardmönstrade klackar

- espadrillor med djurmotiv

- blommiga sneakers för kvinnor

- blommiga espadrilles på kilen

Färgfusk

För att göra det ännu enklare för dig att välja nyans på skor till vita byxor har vi förberett ett kort fuskblad som kommer att fungera för både kvinnor och män.

Oavsett om du har att göra med vita jeans, linnebyxor, smarta cigariller, korta shorts eller bomullsträningsoveraller, kommer dessa färger att fungera i alla situationer:

- Beige för casual styling

- vinröd perfekt för större tillfällen

- mörk och ljusbrun som ett utmärkt val för vardagliga och festliga tillfällen

- gröna nyanser, inklusive khaki

- neutrala gråtoner

- marinblått och svart för att skapa spännande kontraster

- röd och orange för uppmärksamhet

Din stil av vita byxor

Som du kan se är matchande skor med vita byxor inte en särskilt svår uppgift. I princip kan du bära dem året runt. Vi råder dig dock att vara särskilt försiktig vid ogynnsamt väder. Lerfläckar på vita byxor är mycket ihållande och kan förstöra även den mest noggrant utvalda stylingen.

Oavsett vilket tillfälle du bär dem till, är vi säkra på att de beprövade tipsen från våra experter hjälper dig att uppnå en fenomenal look i din stil.