Medverkande: vårkängor


Med slutet av vintern, gömde du dina stövlar längst ner i din skoskåp? Även om tjocka pälsmodeller faktiskt kan vara oanvändbara, låt oss inte glömma att vädret - särskilt på våren - gillar att sprattla. Hur som helst, det finns många briljanta vårkängor som fungerar även på soligare dagar. Vi föreslår hur man stylar dem för olika tillfällen för att alltid njuta av deras utseende.

april, vävning...

Våren är inte bara den tid då solens strålar försiktigt kittlar din kind. Det här är en period då vädret kan vara extremt oförutsägbart. Varma, soliga dagar varvas med molniga och till och med regniga prognoser. Om du inte har gömt vinterstövlar längst ner i garderoben än så kommer de säkert att kunna följa med dig mer än en gång den här säsongen. I slutet av april, vävning […]. 

När solen äntligen sätter sig på himlen för gott, behöver du inte ge upp att bära denna modell av skor. Allt du behöver göra är att köpa typiska våriga, lätta stövlar. Genombrutna dekorationer, iögonfallande utskärningar och känsliga färger är kännetecknen för vårens kosacker.

Letar du efter beprövade modeller som du kommer att kunna bära i vår? Eller kanske du undrar vad du ska styla dem med för att imponera med en oklanderlig look varje gång? Om du svarade ja på båda dessa frågor har du kommit till rätt ställe! I den här artikeln hittar du allt om vårens boots.

Några anledningar till varför vi älskar vårkängor

Vårkängor har stulit många kvinnors hjärtan runt om i världen. Vi är absolut inte förvånade! Dessa skor hjälper inte bara till att förhindra förkylningar, utan de ser också galna ut när du vet hur man stylar dem. Dessutom är vårkängor så universella skor att du enkelt kan matcha dem med de flesta kläderna i din garderob, vilket skapar en lysande se varje dag, till kontoret och till och med på en dejt. 

En annan fördel med dessa vårskor är att de kan göra underverk, optiskt förlänga benen - förutsatt att du väljer resten av outfiten rätt. Lär känna vår beprövade knep och färdiga stylingidéer. Låt dig inspireras i vår!

Vilka stövlar att välja på våren?

Stövlar för våren finns i en mängd olika stilar och färger. Den här säsongen är dock ljusa, neutrala nyanser de mest populära. 

De är extremt moderiktiga beige stövlar över knäet, helst gjorda av mocka eller liknande till utseendemässigt ekologiska material. Tack vare den universella färgen och diskreta skärningen kan sådana skor stylas på otaliga sätt. Men de ser bäst ut när de kombineras med ljusa färger. Välj vita byxor skinny jeans eller ta på dig nakenstrumpbyxor i kombination med din favoritklänning och den är klar - effekten av ben till himlen uppnås! Om du inte optiskt vill förkorta dina ben och störa proportionerna i din figur, undvik att bära svarta kläder nära beiga skor.

De är lika populära genombrutna stövlar för våren. Sådana modeller har små utskärningar, tack vare vilka de är luftiga och fungerar bra även på varma dagar. Välj en klassisk modell eller satsa på genombrutna stövlar med cowboyfinish och njut av en briljant look i kombination med dina favoritklänningar, kjolar och till och med leggings.

För maximal fjäder se, undvik mörka, dystra färger. Välj beige eller krämfärgade nyanser av stövlar för våren. Vita och ljusa nyanser av grått kommer också att bli en hit, medan rosa, röda, samt blå och turkosa toner kommer att fungera för mer modiga kvinnor. Om du fortfarande föredrar mörkare färger, välj khaki, vinröd eller en chokladnyans av brunt.

Kontorsstyling

Om du vill att vårkängor ska följa med dig till kontoret, välj en enfärgad, beige modell och kombinera den med en ljus pennklänning. En kombination av sådana skor och en jacka med ett löst snitt kommer också att fungera bra. Kombinera denna outfit med en vit skjorta och eleganta shorts som slutar precis ovanför knäet.

Genombrutna stövlar, å andra sidan, kommer perfekt att harmonisera med en skjortklänning i en matchande nyans. För en snygg finish, fäst ett slående kontrastbälte i midjan.

Vardagsstilar

Vårkängor är ett bra komplement till vardagsstyling. Välj din favoritmodell och kombinera den med en luftig sommarklänning. Ta på dig en tjock, köttig tröja i en ljus nyans som matchar färgen på blommorna, och fäst bältet i midjan, skapa snygga proportioner. till sådana utrustabåde längre och kortare modeller av stövlar för våren kommer att vara perfekta. 

Du kan också bära vårkängor med dina favoritjeans. För detta set, välj en vanlig T-shirt i vitt eller svart och sätt på en katana, vilket skapar en monokrom se. Ser du hur enkelt det är?

Dejtingstilar

Om du ska på dejt kommer vårstövlar att vara en utmärkt bas för att skapa en romantisk outfit. Bär en figursydd liten svart klänning eller välj en spetsvit klänning. Lägg till en lång trenchcoat, känsliga vågor, en handväska på en kedja och komplimanger garanteras!

Förbered dina stövlar för vårens (o)väder

Kom ihåg att förbereda dina vårkängor ordentligt för det omväxlande väder som är typiskt för den här årstiden. Mocka och liknande material är inte särskilt motståndskraftiga mot regn och ibland även snö. Tänk på att impregnera mockastövlar på våren innan första användningen. 

På så sätt kommer du att skydda dem inte bara från att bli blöta, utan också skydda det ömtåliga materialet från intensiv solstrålning. För mer information om skötsel av mockaskor, se Denna artikel.