Medverkande: St. Andrews skor


S:t Andrews fest närmar sig med stormsteg, och du vet inte vilka skor du ska ha på dig än? Allt du behöver göra är att ta hänsyn till några aspekter så skapar du en briljant styling på nolltid. Valet kan variera beroende på den planerade outfiten och typen av fest, men vi försäkrar dig att det med våra tips blir trivialt. Att jobba!

St Andrews skor för henne och för honom

Ska du på fest med anledning av Andreasdagen? Oavsett om det blir en elegant Sankt Andreasbal på en utsökt restaurang eller en helt informell hemmafest med dina närmaste vänner så måste du ha bekväma skor.

När allt kommer omkring är det främst upp till dem om du ska dansa hela natten eller snarare sitta vid sidan av, klaga på smärtsamma liktornar och desperat leta efter plåster längst ner i väskan.

Med detta i åtanke, se till att komma ihåg att dina St. Andrews skor ska vara framför allt bekväm. Bär dem under inga omständigheter för första gången i ditt liv till denna stora händelse. Se till att du bryter upp dem ordentligt innan du visar dem för världen på St. Andrews natt.  
Förutom det faktum att du behöver känna dig bekväm i St Andrews skor, är det troligt att du också bryr dig om perfekt utseende. Undrar du vilken modell du ska välja för St. Andrews bal, och vilket snitt är bättre för en hemmafest? Vi är här för att hjälpa dig att göra det perfekta valet!

Vilka skor för St. Andrews bal för kvinnor?

St. Andrews bal i en utsökt restaurang kräver en elegant klänning. Av denna anledning blir det säkrast om du går för klassikerna och väljer bekväma pumps, feminina höga klackar eller bekväma skor med platt sula.

Ljusa skor är bäst för ecru cocktailklänningar. Vad sägs om nakna klackar? Dessa skor kommer definitivt att skapa effekten av ben mot himlen, ge dig nåd och charm! Bär dem med en miniklänning eller midiklänning. Om du planerar att bära en lång klänning kan du framgångsrikt ta på dig lägre, bekvämare skor. När du väljer höjden på hälen, styrs av längden på din klänning. 

Om du vill sticka ut från mängden, välj originalskor. Metallisk glans, fängslande bindningar, eller kanske iögonfallande, men ändå extremt bekväma plattformar? Lek med mode och färger, skapa otydliga kombinationer som kommer att göra din stilisering till centrum för uppmärksamheten.

Var dock försiktig med att inte överdriva och inte börja se ut som en julgran redo för den kommande högtiden. För utsmyckade klänningar med stora, iögonfallande applikationer, välj mer dämpade skor. Skor med detaljer, strass och otydliga texturer kommer att fungera bra med en klänning i minimalistisk stil.

Vilka skor för St. Andrews bal för män?

När det gäller män som går på St. Andrews bal är valet mycket enklare. Oavsett om du ska på fest med en medföljande person eller planerar att hitta din andra hälft på plats vill du verkligen imponera med en elegant look. Av denna anledning kommer du med största sannolikhet att bära en kostym eller klänningsbyxor och skjorta.

Att välja skor för en sådan outfit är väldigt enkelt! Män som har valt en beige kostym kan bära bruna klänningsskor. Sådana skor kommer också perfekt att bryta monokroma av en svart kostym. Vill du se ännu mer elegant ut kan du leka med färger. Välj en skjorta eller slips i en slående nyans av rött och färg matchar skorna till dessa accenter. 

Uppmärksamhet! Om du ska ta på dig dina favoritkostymskor som har tjänat dig i flera år, se till att förbereda dem ordentligt. Vi skrev om skoputsning och skötsel i Denna artikel.

Vilka skor för St Andrews Day hemma?

Istället för en elegant Sankt Andreasbal, bestämde du dig för att ha en hemmafest i år? I det här fallet behöver du en mindre formell outfit. Byt ut den glamorösa golvklänningen med glittrande utsmyckningar mot en klassisk liten svart klänning eller byxor med cigariller och en skjorta i bekväm stil överdimensionerad. Komplettera ditt se smycken, smakfullt smink och såklart skor.

Välj en modell med platt sula som inte repar parketten i festarrangörens hus. Om din värd föredrar att gästerna är barfota är det en bra idé att fylla på med söta tofflor som håller dig varm även när du går till balkongen för att få lite frisk luft.

Vilka skor till St. Andrews maskeradbal?

Andrzejki är också ett utmärkt tillfälle att anordna en kostymfest! Om du ska delta i ett sådant evenemang är det värt att anstränga dig för att skapa en original skapelse där du helt enkelt kommer att se galen ut.

Om inte skor är en utmärkande del av din förklädnad, välj en klassisk modell som du kommer att kunna bära varje dag. Har du på dig en häxdräkt? Satsa på svarta eller röda höga klackar, som – förutom festen – kommer att passa bra till en dejt eller till kontoret. Klär du ut dig till bonde? Välj sneakers där du kommer att kunna gå ut och ta en öl med dina kompisar.

Ha så kul!

Oavsett vilken form av firande av St Andrews Day du väljer i år kommer du definitivt att ha det bra! Så att obekväma och omatchade skor inte omintetgör dina planer, var noga med att följa våra tips. Ha så kul!