Medverkande: klockor. Vilka skor passar dem bäst?


Bells har varit en av de hetaste trenderna i flera säsonger. Detta faktum borde inte komma som någon överraskning för någon! Byxor som passar vid lår och knän, som vidgar sig nedåt, skapar en illusion av benen skyhöga. Förutom att se smalare ut genom att bära klockor ser du också längre ut. Du undrar dock vilka skor som passar dem bäst? Det är lätt!

Några anledningar till varför vi älskar klockor

Mode älskar att gå runt. Gamla hits är tillbaka på modet! Precis som klockorna som återvände till salongerna efter att de var en hit på 70- och 90-talen. Både kändisar och vanliga tjejer älskar dem. Detta faktum borde inte komma som någon överraskning för någon! 

Klockorna sitter på låren och knäna och blir bredare nedåt. Tack vare detta snitt låter de dig få effekten av benen upp mot himlen. Men det är inte allt vi älskar klockor för! Dessa byxor ser inte bara smalare ut, utan också längre, speciellt om du använder våra skoknep. Låt oss börja!

Vilka skor passar till klockorna?

Bells är klassiska och extremt mångsidiga byxor som kan stylas på en mängd olika sätt. De kommer att jobba både på en dejt i kombination med höga klackar, och för en promenad runt staden - bärs med en lös sweatshirt och sneakers. 

Vi har förberett en lista över våra favoritkombinationer för att hjälpa dig att göra rätt val både på daglig basis och för större evenemang. I vår guide hittar du verifierade uttalanden för varje årstid. Att jobba!

Casual bell skor

Klockor är ett utmärkt val för dagligt bruk. De passar både klassiska blusar och skjortor, samt bekväma sweatshirts och toppar. Var inte rädd för att experimentera. Lös tröja, eller kanske en sexig passform med stor urringning? Valet är ditt! 

Det finns massor av bra sätt att styla dina klockor på daglig basis. Du kan bära dem i en hippiestil som anspelar på deras rötter i det vilda 70-talet. Kombinera dem med bohoblusar och cowboystövlar eller flipflops för att skapa ett konsekvent slutresultat. Klassiska svarta och vita sneakers eller modeller dekorerade med söta blommor kommer att fungera lika bra. Komplettera den med solglasögon med en distinkt, rundad form. 

För en mer modern look, gå till plattformar, en sidenskjorta och en kedjeväska. Klädd så här kan du gå till kontoret eller träffa vänner. På sommaren, sätt på flip-flops på plattformen, och på våren och hösten, välj sneakers eller spetsiga skor. Om du vill framhäva midjan, var noga med att bära ett tjockt bälte och stoppa in en skjorta eller blus med byxor. För ännu större, optisk bantning av figuren kan du välja kilklackade skor eller höga klackar. Detta är ett bra trick som även kommer att fungera för petita kvinnor. 

Vad sägs om en streetstyle outfit? Klockorna ser gudomliga ut i kombination med en lös, bekväm sweatshirt med ett spännande tryck. Komplettera denna look med en läderryggsäck och trendiga sneakers. Beroende på dina preferenser och vilken effekt du vill uppnå, välj skor med platt sula eller plattform. Se till att byxorna inte släpar i marken. Annars kan du se slarvig ut.

Bell skor för större utgångar

För de svarta klockorna, bär en svart slim fit topp och en jacka i pojkstil. Psst! Du kan låna den av din pappa eller make och på så sätt få ett oklanderligt utseende. För denna monokroma styling, välj en iögonfallande handväska på en kedja, fäst håret med ett klassiskt spänne och fäst stora, glänsande klämmor i öronen. Undrar du vilka skor som kommer att ge extra stil till denna outfit? Gå för svarta, glänsande klackar med spetsig tå. Denna styling är perfekt för en fest! 

Letar du efter bell skor för en anställningsintervju? Klassiska pumps kommer att visa sig vara bull's eye. Ta på dig en snyggt struken vit skjorta och lägg den över byxorna. Du kan använda ett färgmatchat läderbälte för att accentuera getingens midja. På en kall dag, sätt på en trenchcoat i en dämpad färg som perfekt kommer att komplettera helheten.

Bell skor för fyra säsonger

På vintern kan du ha varma sneakers med bjällror eller matchande stövlar på en stolpe som du kan gömma under byxbenet. På hösten, välj stövlar i mocka eller läder i neutrala jordfärger. För stövlar och stövlar, undvik modeller med en rund tå som kan se lite gammaldags ut. Sätt på spetsiga tår, tack vare vilka du optiskt förlänger dina ben. På sommaren, bär flip-flops eller flip-flops på plattformen för klockorna. Vad sägs om sandaler med hög klack? Dessa skor kommer att se fantastiska ut!

Klockor för olika tillfällen

Du förstår, klockor är ett utmärkt val för en mängd olika tillfällen. När du väljer dessa byxor, välj en modell med hög midja. På så sätt kan du framhäva eller ta fram din midja på nolltid och få den mest feminina looken.

Var också mycket uppmärksam på längden på dessa byxor. Klockor som är för korta kan se lite konstiga ut, medan de är för långa - fransar i botten och skapar ett fult slutresultat. Egentligen beror benets längd på de valda skorna. Vi är säkra på att du med våra tips har lyckats fatta rätt beslut oavsett omständigheterna.