Medverkande: blommig klänning. Kolla vilka skor som matchar det


Blommönster har stulit kvinnors hjärtan runt om i världen. Detta borde definitivt inte förvåna någon! Blommotivet är trots allt extremt romantiskt, feminint och tillför otroligt charm. När du bär blommiga klänningar behöver du inte begränsa dig till tjejig styling. Du kan lika gärna skapa en häftig look med tunga stövlar i militär stil. Kolla vilka skor som matchar den blommiga klänningen och inspireras av de färdiga stiliseringarna!

Några anledningar till varför vi älskar blommiga klänningar

Den blommiga klänningen är utan tvekan måste ha i garderoben hos varje fashionabel kvinna. Det här mönstret är extremt romantiskt, feminint och kan lägga charm till vilken styling som helst.

Blommotivet är perfekt för olika evenemang – från en promenad genom stadens gator, genom fika med vänner, till att gå ut på en dejt eller en lång dag på kontoret. En klänning för många tillfällen är utan tvekan ett argument som borde tala till dig när du ändå funderar på att köpa den. 

Och det bästa av allt är att det är väldigt enkelt att styla en blommig klänning. Allt du behöver är en jacka eller katana, moderiktiga smycken och korrekt matchade skor för att ge den olika ansikten. Tunga stövlar hjälper dig att skapa en häftig effekt, och läderskor kommer att ge din retrostil utrusta.

En blommig klänning året runt

Även om blommönster verkar perfekta för våren, kan du bära en blommig klänning året runt. Kombinera den med köttiga, lösa tröjor och stövlar på hösten, med varma kappor och stövlar på vintern, och på sommaren ta på dig dina favoritflipflops eller sandaler.

Behöver du specifik inspiration? Du har kommit till rätt ställe! Med dig i åtanke har vi samlat dem på ett ställe. Läs vidare och se vilka skor som blir snyggast med en blommig klänning för olika tillfällen.

Vilka skor passar till en blommig klänning?

Att välja skor för en blommig klänning är inte en särskilt komplicerad uppgift. Allt du behöver göra är att komma ihåg en nyckelregel - ju mindre, desto bättre. Poängen är att klänningens ledmotiv inte ska avbrytas på något sätt av accessoarer. Mönstrade skor är en helt dålig idé!

Dessutom är alla trick tillåtna. Du kan välja klassiska lösningar och välja subtila ballerinor med runda eller spetsiga tår. Om du värdesätter komfort, bär en blommig klänning med vita sneakers. Sportig elegans har blivit en del av modekanonen för gott och det finns inget som tyder på att detta skulle förändras. Vill du ha en mer raffinerad look? Om du gillar stileffekten dålig tjej, bär en flickaktig blommig klänning med tunga stövlar. Föredrar du dig själv i en feminin utgåva? Satsa på klackar eller pumps.

Försök att undvika att optiskt förkorta dina ben. Mörka stövlar som når över ankeln kan se lite överväldigande ut i kombination med öppna ben. I det här fallet är det bättre att välja skor i en nyans som liknar din huds färg. Tack vare detta kommer du att skapa en oavbruten vertikal linje och få effekten av ben mot himlen, oavsett om du bär höga klackar eller platta skor.  

Bli inspirerad! 3 färdiga outfits med en blommig klänning

Nu när du vet vilka misstag du bör undvika och vad du ska titta efter när du ska välja skor till en blommig klänning, är det dags för lite inspiration. Vi har förberett 3 färdiga stiliseringar som kommer att fungera för olika tillfällen. Redo? Låt oss börja!

Elegant blommig klänning

En marinblå maxiklänning med blommotiv är ett utmärkt val för fester och fester. Dop, bröllop eller kanske en bröllopsdag? Oavsett hur stort tillfället är, är en elegant look lätt när du kombinerar den här klänningen med klassiska pumps, en handväska i guldkedja och guldsmycken. 

På kalla dagar kan klassiska höga klackar framgångsrikt ersättas med snygga stövlar. Glöm inte att ta på dig en varmare trenchcoat! Kolla vilka skor som matchar denna uppsättning:

- höga klackar i en pudernyans av rosa

- svarta pumps på låg klack

- grå, knutna stift med öppen klack

- läder, bruna damstövlar

- svarta högklackade stövlar

Blommig klänning till vardags

Letar du efter inspiration att bära en blommig klänning för mindre sofistikerade tillfällen? Ställ in den med en katana och bekväma skor. Beroende på vad du känner för kommer bekväma ballerinor, bekväma sneakers eller klassiska sneakers att vara perfekta.

Ser du hur enkelt det är? Möt våra favoriter:

- beige läderlägenheter

- vita sneakers med gråa inlägg

- klassiska vita sneakers

- beige sneakers på plattformen 

Blommig klänning för dålig flicka

Den väldigt tjejiga skriva ut den är inte endast reserverad för dämpade stiliseringar. Genom att välja djärva accessoarer kommer du att lägga en klo till denna styling på ett ögonblick och uttrycka din individuella stil. Koppla ihop en blommig klänning med en kort skinnjacka, dra håret i en hög bulle och bär tunga stövlar. Här är några förslag som du kommer att gilla:

- kontrasterande svarta och vita stövlar

- beige stövlar med kedja

- beige platåskor

- svarta, lackade bovver stövlar

Du förstår, urvalet av skor för en blommig klänning är inte särskilt komplicerat. Lek med mode, matcha stylingen efter tillfället och uttryck din individuella karaktär.

Du förstår, urvalet av skor för en blommig klänning är inte särskilt komplicerat. Lek med mode, matcha stylingen efter tillfället och uttryck din individuella karaktär.