Medverkande: beige stövlar i mocka. 7 idéer för briljant styling


Beige skor är ett måste i garderoben för varje snygg kvinna. Kroppsfärgade klackar förlänger benen optiskt på sommaren och våren. Som tur är, under höst-vintersäsongen, behöver du inte ge upp den skyhöga effekten. Allt du behöver göra är att skaffa beige stövlar i mocka. Vi föreslår vad du ska bära dem med.

Vad älskar vi beige stövlar i mocka till?

Beige stövlar gjorda av mocka till måste ha i garderoben hos varje snygg kvinna. De gör att benen ser längre ut, vilket utan tvekan gynnar hela siluetten.

Dessutom matchar de perfekt klänningar, byxor och leggings, vilket skapar en lysande bas för styling för olika tillfällen. Deras nästa fördel är det faktum att de perfekt harmoniserar med de flesta färger, tack vare vilket valet av resten av stylingen inte är särskilt komplicerat. 

Vi tipsar dig om vad du ska ha beiga stövlar i mocka med för att alltid blända med en perfekt look.

# 1 Beige stövlar i mocka + leggings

Leggings passar perfekt till beige stövlar i mocka. Välj en svart, skimrande design gjord av ekologiskt läder eller klassisk bomull och njut av komfort hela dagen.

Ta på dig en vit, prydligt struken skjorta ovanpå. Klädd så här kan du gå till kontoret eller för ett viktigt affärssamtal. En kall dag, bär en marinblå eller svart tröja med V-ringning med denna ensemble för att visa upp din skjortkrage. Glöm inte att nåla fast håret i en estetisk bulle och ta på dig fina, gyllene örhängen. Professionellt slutresultat garanterat! 

Om du planerar att träffa vänner, bär din favorit intensiva orange turtleneck med svarta leggings och mocka boots i en nyans av beige. Accessoarer spelar en stor roll i denna styling. Välj en svart handväska med en guldkedja, knyt håret till en slarvig bulle och bär stora, runda örhängen. För att betona din outfits ursprungliga karaktär, välj ett klassiskt, rött läppstift och röda naglar.

# 2 Beige stövlar i mocka + en jacka

Beige stövlar i mocka de ser gudomliga ut i kombination med en jacka. Du kan till och med bära klassiska, välsittande jeans med hög midja med denna look. 

Denna styling kommer att vara perfekt inte bara för kontoret och för formella möten. Byt ut din tröja mot en spetsbralette och bär ett läderbälte med guldspänne. Klädd så här kan du till och med gå på en klubb eller gå på en dejt!

# 3 Beige stövlar i mocka + tröja klänning

Tröjor är gjorda för mocka beige stövlar. Valet av färger är praktiskt taget obegränsat, och om du väljer monokrom beige eller kontrastsvart är helt upp till dig! Beige är en så universell färg att den perfekt kommer att komplettera även ljusa nyanser. 

Klädd i en turtleneck-klänning, nåla upp håret högt för att visa upp din långa hals. Ett beprövat knep för ytterligare bantning av figuren är att fästa bältet i midjan.

# 4 Beige stövlar i mocka + vita byxor

Beige stövlar i mocka är perfekta för vita byxor. För ett harmoniskt slutresultat, satsa på bruna accenter i stylingen. Ta på dig en vit blus, brunt skärp och en brun bikerjacka i mocka.

En skjorta passar även bra till vita byxor. Vad sägs om kontrasterande svart? Den svarta handväskan kommer att få hela outfiten att se mer genomtänkt ut. Svarta naglar är också välkomna!

# 5 Beige stövlar i mocka + liten svart klänning

En liten svart klänning är ett måste i garderoben för varje snygg kvinna. Efter att vår/sommarsäsongen är över behöver du inte ge upp denna klassiska klänning.

Bär till henne mocka beige stövlar med höga klackar. Om du ska på bio, ta på dig en klassisk jacka eller en lång trenchcoat. När du har planerat ett socialt evenemang, välj en bikerjacka i läder som ger den här outfiten en twist.

# 6 Beige stövlar i mocka + maxiklänning

Beige stövlar i mocka ser gudomliga ut i sällskap med långa, luftiga klänningar. Välj ett snitt med söta blommor eller ett djurmönster och njut av den fashionabla looken. Glöm inte att sätta en snygg hatt på huvudet!

# 7 Beige stövlar i mocka + lång trenchcoat

På kalla dagar, bär en varm lång trenchcoat med beige stövlar i mocka. Den här kappan kommer att fungera både på väg till jobbet och på fester.

För mer formella tillfällen, kombinera dem med en pennkjol och skjorta. Om du ska på fest, välj en kort läderkjol och byt ut skjortan mot en spansk blus.

Hur tar man hand om beige stövlar i mocka?

Uppmärksamhet! Även den mest noggrant utvalda stylingen kommer inte att glädjas när dina skor ser ovårdade ut. Rätt vård är nyckeln till framgång! 

Kom ihåg att använda ett impregneringsmedel innan du tar på dig dina beiga mockastövlar för första gången. Detta skyddar dina skor mot fula fläckar och att smuts tränger in i materialet. 

Avsätt lite tid för att borsta skorna minst en gång i veckan. Flytta mockaborsten kraftigt i en riktning för att ta bort ansamlat damm och smuts. 

Förutom korrekt vård av mockastövlar är det värt att komma ihåg om deras korrekta förvaring. På så sätt kommer skorna inte att visa några deformationer och missfärgningar, och du kommer att kunna njuta av dem under många säsonger.