Medverkande: balskor för henne


Balsäsongen är i full gång och du har fortfarande inte hittat de perfekta balskorna? Lyckligtvis vet vi hur vi ska åtgärda detta. Vi har förberett en guide som hjälper dig att enkelt matcha skorna till din baldräkt, och även lära dig att dansa hela natten utan att klaga på fotvärk. Att jobba!

Känn dig som en prinsessa

Balen är ett av de mest spännande ögonblicken i en tonårsflickas liv. En klänning som kommer att imponera på alla har valts ut, och den glamorösa frisyren och den lysande sminket har testats noggrant. Det finns fortfarande ett urval av skor.

Även om det kan tyckas att det bara är ett litet tillskott till outfiten är skor till balen av stor betydelse. Det är trots allt dina skor som avgör om du kommer att kunna festa till gryningen utan att klaga på fotsmärtor. Dessutom kan dålig passform förstöra hela balens outfit, vilket gör att du tappar självförtroende och vilja att ha kul. 

För att förhindra detta har vi utarbetat en guide som hjälper dig att välja de perfekta balkskorna och känna dig som en riktig prinsessa. Redo? Låt oss börja!

Vilka ska vara de perfekta balkskorna?

Om du letar efter ett svar på frågan om vad de perfekta balkskorna ska vara kommer du förmodligen att känna dig lite besviken. Tyvärr finns det ingen rätt lösning. När allt kommer omkring är varje tjej annorlunda, har olika preferenser och anlag. Men för att göra ditt val enklare har vi förberett några aspekter som är värda att uppmärksamma.

Först, bekvämlighet

Bal är en av de första sådana här storslagna festerna för människor som går in i vuxenlivet. Om du inte har erfarenhet av sådana evenemang ännu, se till att behandla din egen komfort som en prioritet. Det finns inget värre än att behöva sitta genom hela balen vid ett bord på grund av smärtsamma förhårdnader på fötterna. 

Komfort är det första du måste tänka på när du väljer balkongskor. Bär under inga omständigheter skor som är för tajta eller för lösa, i hopp om att de på magiskt sätt kommer att passa dina fötter och inte förstöra ditt nöje. 

Redan innan balen, ta dig tid att bära dina utvalda skor runt om i huset. På så sätt kommer du att vara säker på att du kommer att känna dig så bekväm som möjligt denna stora dag. 

För det andra, höjd

När du väljer skor för bal, styrs av deras höjd. Skyhöga klackar är inte den enda lösningen för att se galen ut, speciellt när man går i dem får man att rysa. Om du känner dig instabil, ta på dig skor med tjockare stolpe. Om du bryr dig om maximal frihet när du dansar, välj ballerinor med platt sula.

Planerar du fortfarande att bära höga klackar? Försök att matcha dem till din partners längd. Se till att också läsa våra tips, tack vare vilka att flytta runt i höga klackar kommer att bli väldigt lätt för dig. Du hittar dem i Denna artikel.

För det tredje, stil

En lika viktig aspekt när man väljer balkskor är stil. Satsa på modeller som kommer att fånga ögat, och som samtidigt inte kommer att distrahera uppmärksamheten från din skapelse. 

Om du väljer en extravagant klänning, komplettera den med minimalistiska skor för att undvika en brokig effekt. När det gäller dämpade skapelser är valet praktiskt taget obegränsat. Du kan satsa på klassikerna och välja beige eller svarta pumps, eller ta på dig originalskor som kommer att spela första fiolen.

Kom också ihåg att balskor ska matcha din styling färgmässigt. Välj färger som kompletterar varandra eller skapar en skarp kontrast. Undvik färger som inte alls matchar.

Hur man väljer skor för en balklänning?

Nu när du vet vad du ska leta efter när du ska köpa balskor kanske du undrar om det finns några tips som hjälper dig att perfekt matcha dina skor med din drömklänning och känna dig som en riktig stjärna på röda mattan. 

För att undvika ett ogynnsamt utseende, matcha höjden på hälen till klänningens längd. Skapandet som slutar före knäet kommer att se bra ut både i sällskap med höga klackar och ballerinor.

Om du bär en maxiklänning, undvik platta skor som kan få dig att se slarvig ut. Satsa på pumps med en klack som passar dina preferenser. Se dock till att tån på skon är spetsig och sticker ut under klänningen.

Har du bestämt dig för en klänning i mitten av vaden? Var försiktig, för denna modell förkortar benen optiskt! Som tur är borde höga klackar rädda dagen! Välj dem i en beige nyans för att optiskt förlänga och smalna dina ben.

Möt våra favoriter

Gyllene stift tack vare sin festliga karaktär är de perfekta för bal. Efter att det är klart behöver du inte gömma dem längst ner i garderoben, och du kommer att bära dem framgångsrikt på nyårsafton eller ett bröllop. Kombinera dem med en enkel, lågmäld klänning för en chic look se. De är också bra för skapelser i färgen flaskgrönt och dämpade pasteller. 

Beige barer är skor som förtjänar en plats i garderoben för varje fashionabel tjej. Om du värdesätter praktiska skor som kommer att tjäna dig i många år, se till att välja denna modell. Beige dubbar förlänger optiskt dina ben och kompletterar balstylingen i vilken färg som helst.

Svarta ballerinor De kommer att vara perfekta för gymnasieelever som värdesätter komfort och inte känner sig trygga i högklackade skor. Välj högkvalitativa skor som inte kommer att störa balfestens festliga karaktär och njut av komfort till gryningen.