Reweks Tofflor med en bil blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Reweks Blå tofflor med en bil - Det perfekta valet för små upptäcktsresande!

Att hitta rätt tofflor för ett energiskt barn är en ganska stor uppgift. Reweks, en välkänd tillverkare av barnskor, möter föräldrars och barns behov genom att presentera sina original "Tofflor med en bil" i en charmig blå färg.

Kategori: Barn » För barn » Barntofflor

Reweks såg till att dess tofflor inte bara var iögonfallande, utan framför allt erbjöd komfort och säkerhet för små fötter. Tack vare läderinlägget skyddas barnets ömtåliga hud mot irritation och foten kan andas, vilket är extra viktigt vid lek hela dagen.

Ytterligare information: Innersula i läder, räffla i styv häl

En styv hälräknare är ett nyckelelement som stöder stabiliteten och korrekt utveckling av ett barns fot. Den ger tillräckligt stöd och är oersättlig under de första stegen och när du flyttar runt i huset av mer erfarna små upptäcktsresande.

Hjälte: ingen

Tofflor har inga karaktärer från sagor eller filmer, vilket gör dem till ett universellt val som möter barns olika preferenser. Den blå bakgrunden dekorerad med ett bilmotiv kommer säkerligen att locka uppmärksamheten från varje pojke som drömmer om fullgas äventyr!

Kön: Pojkar

Reweks designers fokuserade på att tillfredsställa smakerna hos små upptäcktsresande och valde en blå färg och ett fordonsmotiv som passar särskilt unga motorentusiaster.

Låstyp: kardborreband

Praktisk kardborre är en lösning som lär dig självständighet och gör att du snabbt kan ta av och på tofflor. Detta är särskilt viktigt under barnens lekar, där varje sekund räknas.

Material: Tyg

Användningen av högkvalitativt tyg garanterar långvarig användning och tofflorna är lätta att hålla rena. Tack vare detta kommer Reweks tofflor att vara en pålitlig allierad för många månader av nöje och utforska världen.

Blå färg

En livlig men samtidigt lugn nyans av blått är den perfekta bakgrunden för ett dynamiskt mönster med bilmotiv, vilket ger en attraktiv look för skorna för varje liten upptäcktsresande.

Reweks tofflor med bilblå är en genomtänkt produkt som kommer att möta förväntningarna hos både barn och deras föräldrar som söker en kombination av stil, komfort och säkerhet för att utveckla fötterna.

  • Ytterligare information: Innersula i läder Stabil hälräknare
  • Karaktär: brist
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Material: Tyg
  • Färg: blå

Tack för att du lägger till din kommentar.

|