Lätta skor för promenader på jobbet


Höst och vinter är den tid på året då vi tvingas bära tunga, varma och vattentäta skor. Tack vare detta kommer vi att säkerställa korrekt termisk komfort och minska risken för förkylning. Det är dock svårt att tänka sig att spendera hela arbetsdagen med sådana skor. Så vi råder dig vilka lätta vandringsskor som är bäst. Vi presenterar modeller som passar kvinnor och män.

Vad ska du tänka på när du väljer skor för jobbet?

När du letar efter arbetsskor måste du komma ihåg att du kommer att spendera flera timmar på att bära dem - sittande, gående, stående - beroende på din position. Så skorna bör vara lätta först och främst. Välj modeller som inte har en tjock, tung sula. Om ditt företag inte har en klädkod och du inte har kontakt med kunder kan du välja extremt bekväma sportskor, här kan du vara säker på att du kommer att trivas. En annan viktig fråga är andningsförmågan. Gör skorna andningsbara - tillverkade av läder eller naturliga textilier, olika typer av ventilationsöppningar är också önskvärda, t.ex. hål eller nät. Tack vare detta kommer dina ben inte att svettas. Om du måste ha eleganta skor, och även klackar önskas, satsa på stabilitet. Gå inte för en mycket hög, tunn häl, utan gå för ett block eller en 7 cm häl. Du kan också alltid ha förklädningsskor, till exempel ballerinor, mockasiner eller espadriller.

Lätta promenadskor för kvinnor för arbete

I början är det viktigt att avgöra om skorna ska vara eleganta eller avslappnade. Om du kan bära något skor och du inte är bunden av företagets klädkod har du mer frihet. Så nedan presenterar vi en hel serie lätta arbetsskor med exempel, kanske är en av dem perfekt för dig!

  • Ballerinas - denna typ av skor är absolut en av de lättaste lösningarna. Ballerinor ser också eleganta ut, de är bekväma och kan bäras med klänningar, kjolar, cigarillos eller andra byxor. Du kan välja t.ex. klassiskt svart (t.ex. mandel ballerinor svarta nässkydd CD52P) eller mer klädd (t.ex. rosa ballerinor med pärlor Päls).
  • Pumpar - när du måste bära höga klackar eller höga klackar är det värt att leta efter en stabil variant. Välj en stolpe, kil eller låg häl och du kommer att upptäcka att skorna fortfarande kommer att vara bekväma. Vi rekommenderar t.ex. Seastar rutiga skyttlar.
  • Espadrilles - även om de främst är associerade med stranden och sommarskor, kan de vara perfekta för arbete. De är lätta, bekväma och andas, varför de är en idealisk lösning att ha på jobbet. De kan också ha en elegant karaktär, som exemplifierat av dem bruna VICES -espadriller med glitter.
  • Mockasiner - för närvarande är de förmodligen de mest populära damskorna för arbete. Lågt, bekvämt och moderiktigt. De ser bra ut med klänningar, men också jeans eller eleganta byxor. Finns i klassiska versioner (t.ex. Loafers i mocka för kvinnor från Sergio Leone) eller mer klädd (t.ex. silvermockasiner med grå VICES -fransar).
  • Sneakers - en lösning för damer som inte har klädkod eller gillar att bryta den formella stilen med sporttillbehör. Utan tvekan är sneakers bekväma, fashionabla och passar bra till olika kläder - särskilt när du väljer klassiska, vita fotkängor, t.ex. skor Converse Chuck Taylor All Star Hi.

Lätta promenadskor för män för arbete

Män bör också bestämma vilken typ av skor de förväntar sig. Om du arbetar i ett företag där kunderna inte betjänas och klädkoden inte är stel, har du råd med mer frihet. Så vi presenterar olika typer av lätta vandringsskor för män - kanske du kommer att gilla ett av de tillgängliga alternativen.

  • Loafers - verkligen den här typen av skor är nummer ett bland män som värdesätter komfort och stil. I flera år har mockasiner varit på topp och det är inte förvånande - de går med allt. Vi rekommenderar t.ex. Burgundy loafers från Nikopol 1688.
  • Låga skor - sådana skor behöver inte vara tunga och obekväma. Vårt erbjudande innehåller också lätta, fashionabla varianter som är perfekta som arbetsskor, t.ex. svarta stadsskor Casual 1631 svart antingen ventilerat Riko herrskor med hål 848.
  • Sport - i företag utan gällande klädkod kan män också välja sneakers. Om de inte ska vara iögonfallande kan de till exempel vara enfärgade, svarta Nike Court Vision Low M CD5463-002men om du letar efter trendiga, färgglada alternativ har KeeShoes dem också.
  • Sneakers - de är lätta, bekväma och framför allt matchar de allt - jeans, eleganta byxor och till och med kostymer. Ett exempel kan vara klassiskt skor Converse Chuck Taylor All Star Pro M.

Så som du kan se finns det många möjligheter. På KeeShoes kan du enkelt hitta den perfekta lätta vandringsskon för jobbet som uppfyller dina förväntningar. Kom ihåg att sätta bekvämligheten först. Tack vare detta kommer du på jobbet att fokusera på dina arbetsuppgifter, och inte på det faktum att du har tunga, obekväma skor.