Lätta gå skor på jobbet

Vad ska man beakta när man väljer arbetsskor?

När du letar efter arbetsskor måste du komma ihåg att du kommer att spendera några timmar i dem - sittande, gå, stå - beroende på position. Så skor bör vara lätta i första hand. Välj modeller som inte har en tjock, tung sula. Om ditt företag inte har en klädkod och du inte har kontakt med kunder kan du välja extremt bekväma sportskor, här kommer du att vara säker på att det kommer att vara bekvämt för dig. Andningsförmåga är en annan viktig fråga. Försök att göra skorna andbara - gjorda av läder eller naturliga textilier, olika typer av ventilatorer, t.ex. hål eller nät, är också önskvärda. Tack vare detta svettas dina ben inte. Om du behöver eleganta skor och klackar är önskvärda, satsa på stabilitet. Välj inte en mycket hög, tunn häl, utan välj en stolpe eller häl upp till 7 cm. Du kan alltid ha skor för förklädnad, t.ex. ballerinor, moccasins eller espadrilles.

Lättgångskor för kvinnor

I början är det viktigt att avgöra om skorna ska ha en elegant eller avslappnad karaktär. Om du kan bära några skor och du inte har en företagskläderkod kan du ha mer frihet. Nedan presenterar vi hela sortimentet av lätta arbetsskor, tillsammans med exempel, kanske vissa kommer att visa sig vara perfekta för dig!

  • Ballerinor - denna typ av skor är absolut en av de lättaste lösningarna. Ballerinor ser också elegant ut, är bekväma och kan bäras med klänningar, kjolar, cigarillor och andra byxor. Du kan välja exempelvis klassisk svart (t.ex. mandel tåkappar svart CD52P ) eller mer elegant (t.ex. rosa ballerinor med pärlpärlor ).
  • Pumpar - när du måste ha höga klackar eller en hög klack är det värt att leta efter ett stabilt alternativ. Välj en stolpe, kil eller låg häl så ser du att skorna fortfarande kommer att vara bekväma. Vi rekommenderar till exempel Seastar rutiga pumpar .
  • Espadrilles - även om de huvudsakligen är förknippade med stranden och sommarskor kan de vara bra på jobbet. De är lätta, bekväma och andningsbara, varför de är en idealisk lösning att bära på jobbet. De kan också vara eleganta, exemplifierade med espices med VICES brown brocade .
  • Moccasins - för närvarande är de förmodligen de mest populära kvinnors arbetskor. Låg, bekväm och modern. De ser bra ut med klänningar, men också jeans eller eleganta byxor. Finns i klassiska versioner (t.ex. Sergio Leone mockaskinn för kvinnor ) eller mer eleganta (t.ex. silverbrädor med grå VICES-fransar ).
  • Sneakers - detta är en lösning för kvinnor som inte har en klädkod eller som vill bryta den formella stilen med sporttillbehör. Utan tvekan är sneakersna bekväma, fashionabla och smälter in i olika kläder - särskilt när du väljer klassiska, vita fotled, till exempel Converse Chuck Taylor All Star Hi-skor .

Lättgångskor för män

Män bör också ange vilken typ av skor de förväntar sig. Om du arbetar i ett företag där kunder inte serveras och klädkoden inte är stel kan du ha mer frihet. Därför presenterar vi olika typer av lätta promenadskor på jobbet för män - kanske bland de tillgängliga alternativen kommer en modell att tilltala dig.

  • Moccasins - verkligen denna typ av skor är den bästa bland män som uppskattar komfort och stil. Under flera år har mokasiner varit heta och det är knappast förvånande - de går med allt. Vi rekommenderar till exempel Burgundy loafers Nikopol 1688 .
  • Skor - sådana skor behöver inte vara tunga och obekväma. I vårt erbjudande hittar du också lätta, fashionabla varianter som är perfekta som arbetsskor, till exempel svarta vardagskor Casual 1631 svarta eller ventilerade Riko-skor herrskor 848 perforerade .
  • Sport - i företag utan klädkod kan män också välja sneakers. Om de inte är iögonfallande kan de till exempel vara enfärgade, svarta Nike Court Vision Low M CD5463-002-skor , men om du letar efter fashionabla, färgstarka alternativ - hittar du dem också i erbjudandet ButyModne.pl.
  • Sneakers - de är lätta, bekväma och framför allt går med allt - jeans, eleganta byxor och till och med kostymer. Ett exempel skulle vara de klassiska Converse Chuck Taylor All Star Pro M-skorna .

Så som du ser finns det många möjligheter. På ButyModne.pl-webbplatsen hittar du enkelt perfekta, lätta promenadskor på jobbet som uppfyller dina förväntningar. Kom ihåg att sätta tröst först. Som ett resultat kommer du att fokusera på dina arbetsuppgifter och inte på det faktum att du har tunga, obekväma skor.