Långa stövlar för olika tillfällen. Beprövade stylingidéer


Långa stövlar är symbolen för femininitet och sensualitet. Även om de inte avslöjar för mycket, i kombination med en kort läderkjol, kan de lägga till sexappeal och coquetry. De ser fenomenala ut i sällskap med långa, luftiga maxiklänningar. Du kan framgångsrikt bära dem med tighta jeans eller leggings. Upptäck våra beprövade idéer för styling med stövlar över knäet i huvudrollen.

Medverkande: Over-the-knee boots

Långa stövlar ser fantastiska ut. De har varit på modet i flera bra säsonger av en anledning, och denna trend kommer sannolikt inte att förändras. Over-the-knee boots är klassiska skor som – tack vare sin mångsidighet och chica – passar praktiskt taget till allt. Du kan framgångsrikt bära dem till jobbet, för en promenad runt staden, för ett kaffemöte med vänner och till och med för en dejt. Allt beror på vilken stil du väljer för att matcha dem.

För att hjälpa dig skapa ett moderiktigt slutresultat utan större ansträngning har vi sammanställt den här guiden om höga stövlar. Möt de mest intressanta kläder med knähöga stövlar i huvudrollen och skapa fantastiska stilar som du kommer att älska under den kommande höst- och vintersäsongen. Att jobba!

Klänning, kjol eller kanske byxor?

Undrar du vad du ska ha över knästövlarna till? Dessa skor utgör några otroligt harmoniska duos. 

Först kan du bära dem för klänningar eller kjolar. Kort, lång, knälång... Valet är praktiskt taget oändligt. En kort kjol i kombination med långa stövlar ser fantastiskt ut. Skorna, även om de inte avslöjar för mycket, kommer att ge dig sexappeal och coquetry. Om du vill se ännu mer feminin ut, välj en figursydd blus med större urringning eller en spetsbrallett över vilken du kommer att slänga på dig en perfekt passande jacka. Om du föredrar att bryta den sexiga se, satsa på en oversize tröja i en fashionabel nyans av flaskgrönt eller ljunglila.

På hösten, välj en luftig, marklång klänning med fina blommor. Dra på mocka över knästövlarna på stolpen och fäst ett spännbälte i midjan. Släng en fashionabel kavaj, jeansjacka eller skinnjacka över axlarna och njut av en perfekt passande outfit för varma höstdagar.  

Knästövlar ser också underbara ut när de åtföljs av en knälång kjol. Du kan bära en svart pennkjol och en vit skjorta för kontoret, och för en promenad - en puderrosa utsvängd klänning. Denna nyans harmoniserar bra med svart. Välj skor i denna färg och matcha ytterkläderna. En trenchcoat, en ramonesjacka eller en jacka kommer att vara perfekt för denna outfit.

Det andra, lika framgångsrika alternativet, är en kombination av knähöga stövlar med leggings eller tätsittande byxor. Deras åtsittande snitt harmonierar med sådana skor och skapar en sensationell kombination varje dag. Du kan bära nästan vad som helst med leggings eller byxor. Tröjor, skjortor, blusar – välj vad du vill ha och känn dig trygg under hela dagen.

Du kan till och med bära stövlar över knäet med shorts! Vad sägs om en kombination av lädershorts, svarta tights, svarta knähöga klackar och en skjorta? Sådan styling kommer inte bara att förlänga dina ben optiskt utan också få dig att se fantastisk ut. Istället för en skjorta kan du bära en figursydd turtleneck. Glöm inte den höga pin-upen i ditt hår, tack vare vilken du enkelt kommer att visa din nacke.

Några användbara tips

Over-the-knee boots är så universella att det är svårt att göra en blunder. Om du fortfarande inte är säker på om du kan styla dem bra, kolla in våra tips.

Undrar du vilken modell av over-the-knee boots som passar dig? Satsa på klassikerna! Svart, grått, beige eller brunt går bra med nästan allt. Mocka är perfekt för vardagsbruk och för större evenemang är matt eller glänsande läder ett bättre val. Om du gillar att sticka ut, välj vinrött, blått eller turkos.

Högklackade stövlar kommer att vara en bra lösning för korta personer. Om du inte känner dig säker på höga klackar eller om du vill säkerställa maximal komfort, välj en modell på en stolpe som optiskt förlänger dina ben.  

Översikt över de mest intressanta modellerna

Våra absoluta favoriter är klassiska, svarta högklackade stövlar gjord av mocka. Tack vare den förstyvade, isolerade ovandelen blir de perfekta även kalla dagar.

Vi rekommenderar dock de varmare genombrutna stövlar av naturlig mockasom kommer att se gudomlig ut i kombination med en vit skjortklänning. De kommer också att passa denna outfit beige stövlar på stolpen med sexiga sömmar på baksidan av skon.

Vad sägs om lackerad modell på stolpensom fungerar bra inte bara för klubbfester? 

Var inte rädd för att experimentera. Knästövlar kan verkligen varieras. Välj bland en mängd olika färger, texturer, material och finish för att skapa en stil som speglar din unika karaktär. Om du gillar att se fräsch, modern och stilig ut är långa stövlar över knäet ett utmärkt val. När du tycker att din höst- eller vinteroutfit ser för klyschig ut, kommer dessa skor att lägga till det saknade elementet till den på nolltid, vilket gör den extremt chic.