Lång kappa, trenchcoat, trenchcoat. Vi väljer de perfekta skorna


Långa kappor har varit på modet i flera säsonger och det finns inget som tyder på att det skulle förändras. Både snygga kvinnor och trendmedvetna män älskar dem. Lätta trenchcoats är perfekta för vårdagar, trenchcoats fungerar i dyster höst, och långa dunrockar värmer den frusna kroppen på kall vinter. Undrar du vilka skor som passar dem? Vi råder!

Varmt, varmare, varmast!

Långa kappor ingår måste ha i garderoben för vilken snygg person som helst. De låter dig hålla värmen kalla dagar och - jämfört med andra ytterplagg - gör de det på ett extremt estetiskt sätt. De fungerar bra inte bara på vintern, utan även på våren och hösten.

Oversize'Dessa yllerockar med lösa skärningar, monterade trenchcoats med bälte i midjan, dunrockar till marken ... Valet är praktiskt taget oändligt! Så det är inte konstigt att långa kappor är så populära.

 Du kan bära dem både med byxor och klänningar. De ser fenomenala ut i kombination med jeans, leggings eller chinos. De fungerar även bra med träningsbyxor. En sådan stor mångsidighet gör att många har problem med att styla dem ordentligt, speciellt när det kommer till att välja skor. Vi föreslår vilka modeller som kommer att se gudomliga ut med långa kappor.

Två grundläggande regler som bör följas när du väljer skor för en lång kappa

När du väljer skor för en trenchcoat, regnrock eller dun, lång rock, är det värt att följa två grundläggande regler. Vi är övertygade om att att känna till dem kommer att hjälpa dig att skapa en bländande styling. 

Först, var uppmärksam på färgen. Vissa färger är gjorda för varandra, andra är helt tvärtom. Korrekt kombination av färger kan göra din utrusta det kommer att se fenomenalt ut.

Det betyder inte att du måste hålla dig till en färg. Men om du föredrar säkra lösningar, välj monokrom se. En outfit bevarad i olika nyanser av en färg kommer att få dig att se snygg ut oavsett tillfälle.

Var dock inte rädd för att experimentera och välj kombinationer som framhäver dina styrkor, t ex hudton eller hårfärg. För att undvika en överväldigande effekt, håll dig till max tre färger.

Den andra regeln gäller omständigheter. Det är tydligt att för formella möten bör du inte kombinera en elegant trenchcoat med sport sneakers. Ändå är denna kombination verkligen moderiktig och kommer att vara perfekt för dagligt bruk.

En modern kombination för vardagen: Lång kappa och sneakers

Sneakers i 90-talsstil återvände till modevärlden med en smäll. I vardagliga stiliseringar kan de kombineras med både träningsoveraller och mer eleganta utrustaami. Fashionabla kvinnor bär dem med luftiga maxiklänningar, och snygga män bär dem med chinos och bomullsjackor. Så varför inte ställa dem ihop med en chic kappa? 

En trenchcoat och sneakers är en perfekt kombination för att gå runt i staden, träffa vänner eller familjeresor. Kombinera dem med dina favoritjeans, en varm tröja och en stor matchande halsduk för extra värme. 

Sneakers i sällskap med en lång kappa kommer utan tvekan att gå bra med träningsbyxor. Överst, sätt på en hoodie som kommer att visa upp baksidan av skyttegraven. Ser du hur lätt det är?

Klassiska vita modeller kommer att passa bra med en beige regnrock, pudrig rosa kommer att skapa en stor kontrast till den svarta pälsen, och svart De kommer att se fenomenala ut med en trenchcoat i dämpade färger som khaki.

Klassisk kombination: Lång kappa och eleganta skor

Om du föredrar klassiska lösningar, kombinera en trenchcoat med eleganta skor. Denna kombination är oöverträffad och kommer att vara perfekt för större evenemang i dåligt väder. 

Många tror att långa rockar är reserverade för långa människor. I motsats till utseenden behöver de inte optiskt förkorta figuren. För att förhindra att detta händer, välj skor som förlänger dina ben som genom ett trollslag. För damer är valet mycket enklare än för män. Mocka, beige klackar, svarta lårstövlar på stolpen, och Plattform loafers de kommer definitivt att ge dig höjd.

Kortare män kan framgångsrikt använda skor med en dold plattform. Klassiska, formella herrskor med extra klack kan få dig att se 6,5 cm längre ut.

Både kvinnor och män kan bära stövlar och stridsstövlar med trenchcoats. Välj läder, bra kvalitetsmodeller som kommer att tjäna dig i många år. Glöm inte heller korrekt skovård. Även den mest eleganta stylingen i kombination med försummade skor kommer att förlora sin charm helt, vilket skapar ett rörigt slutresultat.

Att välja skor för en lång kappa är väldigt enkelt. Vi är övertygade om att tack vare våra råd kommer det inte heller att vara ett problem för dig. Oavsett om du väljer moderna lösningar och kombinerar en trenchcoat med sportsneakers, eller väljer en klassiker, kombinerar den med eleganta skor, kommer din styling att fånga gatans förbipasserandes ögon och bekräfta att du kan mode.