Köper vi för många skor?

Denna fråga ställs inte bara av damer, utan också av herrar. Skor är den del av garderoben som aldrig är för mycket, särskilt eftersom årstiderna ändras så snabbt. Och sommarväder är inte alltid vackert och varmt. Vi har redan blivit hälsade av augusti - en månad där allt fler stormar och kraftiga regn uppstår. För den sista veckan med semester är det värt att överväga om vi verkligen har för många skor i garderoben.

Variabelt väder på semester

Detta är en av orsakerna till att vi inte bara tar sandaler eller espadriller i bergen eller havet. Vi måste skydda oss själva i alla händelser - det vill säga till och med ett kraftigt åskväder. Vi vet detta mycket bra för flera-åringar, för vilka du också behöver förbereda minst tre par: inbyggda skor, lätta sandaler och ... wellies.

 

Damer och herrar bör också vara beredda på en sådan händelse. Lämpliga skor måste inte bara vara praktiska utan också matcha de valda stilarna. När allt kommer omkring, kvinnors trappers matchar inte alltid sommaren, eteriska klänningar - skor eller skor som kallas charmigt "ballerinaer" skulle vara bättre.

Ett stort antal skor är inget fel!

Vi behöver dem verkligen i slutändan. Skodon kompletteras av styliseringar, särskilt de med klänningar och ovanliga kläder. Skor tillåter oss att uttrycka känslor, och många människor helt enkelt uppmärksamma dem! När vi frågar vänner vad de uppmärksammar på i början av sin relation svarar de enhälligt: ​​till skor. Det är därför det inte är värt att frukta att vi har för många skor och vi köper för många par.

 

Det är ibland värt att överväga om vi inte har tillräckligt med tanke på det utbytbara, lunefulla vädret. Särskilt hösten visar att vi en dag kan njuta av den vackra, gyllene solen och i slutet, på kvällen, bli våta på busshållplatsen och vänta på bussen. Det är därför det är värt att skydda dig själv och ha mer än bara tre eller fyra par i din garderob. Det kommer att betala sig, särskilt om vi köper anständiga skor till kampanjpriser!