Köper vi för många skor?


Denna fråga ställs inte bara av damer, utan också av mina herrar. Skor är ett plagg som aldrig kan bli för mycket, särskilt eftersom årstiderna förändras så snabbt. Och sommarvädret är inte alltid vackert och varmt. Augusti har redan välkomnat oss - en månad där det blir fler och fler stormar och kraftiga regn.

Denna fråga ställs inte bara av damer, utan också av mina herrar. Skor är ett plagg som aldrig kan bli för mycket, särskilt eftersom årstiderna förändras så snabbt. Och sommarvädret är inte alltid vackert och varmt. Augusti har redan välkomnat oss - en månad där det blir fler och fler stormar och kraftiga regn. När det gäller den sista veckan av semestern är det värt att överväga om vi verkligen har för många skor i vår garderob.

Variabelt väder på semestern

Detta är en av anledningarna till att vi inte bara tar sandaler eller espadriller till bergen eller till havet. Vi måste skydda oss mot eventuella händelser - det vill säga även mot ett kraftigt åskväder. Vi vet detta mycket väl för fleraåringar, för vilka du också måste förbereda minst tre par: byggda skor, lätta sandaler och ... kängor.

 

Mina damer och herrar bör också vara förberedda på denna händelse. Lämpliga skor måste inte bara vara praktiska utan också matcha de valda stilarna. Kvinnors fällare passar trots allt inte alltid luftiga sommarklänningar - skor eller skor som kallas charmigt "ballerina" skulle vara mycket bättre.

Många skor är okej!

Vi behöver dem verkligen i slutändan. Skorna kompletterar stylingen, särskilt de med klänningar och ovanliga outfits. Skor låter oss uttrycka våra känslor, och många människor uppmärksammar dem helt enkelt! När vi frågar våra vänner vad de uppmärksammar i början av förhållandet svarar de i kor: skor. Därför är det inte värt att oroa sig för att vi har för många skor och vi köper för många par.

 

Ibland är det värt att överväga om vi inte har tillräckligt med dem, med hänsyn till det skiftande, nyckfulla vädret. Särskilt hösten visar att vi en dag kan njuta av den vackra gyllene solen och på slutet, på kvällen, bli blöta vid busshållplatsen och vänta på bussen. Det är därför det är värt att skydda sig själv och ha mer än bara tre eller fyra par i garderoben. Det kommer att löna sig, särskilt om vi köper anständiga skor till kampanjpriser!