Inomhusskor Nike Phantom GT2 Academy Df Ic Jr DC0815-167 vit röd

Produkten är inte tillgänglig ;(

Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr inomhusskor - Energi på inomhus

Nike slår igen med högklassiga produkter för unga idrottare – vi presenterar inomhusskor från Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr-linjen med koden DC0815-167, som väcker uppmärksamhet med sitt energiska utseende i vitt och rött. Motivation Pack är en kollektion som syftar till att motivera unga spelare att uppnå de bästa resultaten inte bara på planen, utan även i vardagen.

Denna modell är det perfekta valet för unga futsalspelare som värdesätter både stil och komfort. Nike Phantom GT2 är dedikerade till dynamiska spelare som behöver stöd och grepp på arenan. Skorna är utrustade med en syntetisk, mjuk ovandel med en textur som underlättar bollkontroll. Asymmetrisk snörning ökar komforten och den elastiska kragen täcker ankeln exakt, vilket ger en känsla av säkerhet.

En speciell innersula ger dämpning, tack vare vilken den unga atletens fötter känns mindre trötta även under intensiva spel. Gummisulan som inte märker lämnar inga märken på marken och garanterar samtidigt tillräckligt grepp.

Kevin de Bruyne, en av ambassadörerna för Phantom-linjen, är en symbol för intensivt spel och teknik, vilket perfekt speglar filosofin bakom skapandet av GT2 Academy-skorna. Det här är skor skapade för unga människor som strävar efter att bli lika med de bästa i framtiden.

Tillverkaren av dessa inomhusshorts är Nike, känd och uppskattad inom sportvärlden för kvalitet och innovation. I barnkategorin är dessa skor perfekta för både killar och tjejer. Det ekologiska lädret som skorna är tillverkade av visar varumärkets engagemang för ett ekologiskt förhållningssätt. Praktiska snören ger en perfekt passform och en styv hälräknare ger extra stabilitet.

Produkten levereras i originalförpackningen och dess vikt inklusive förpackning är endast 0,59 kg, vilket återigen understryker dess lätthet och bekväma användning av de yngsta spelarna.

Genom att välja Nike Phantom GT2 Academy DF IC Jr-skor kan föräldrar vara säkra på att deras barn kommer att omges av komfort, säkerhet och den bästa tekniken som stödjer utvecklingen av deras sporttalanger.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Vit Röd
  • Material: Konstgjort läder
  • Uppvärmning: Nej
  • sex: Pojkarna Småflickor
  • Lås typ: Skosnören
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.59

Tack för att du lägger till din kommentar.

|