I huvudrollen: skor till en tröja


En tröja är det perfekta valet för vintern. Oavsett om du väljer turtleneck-versionen eller inte; oavsett om du bär ett midjebälte eller inte kan du vara säker på att du kommer att uppnå WOW-effekten utan större ansträngning. Inte bara kommer du att se extremt feminin ut, utan också - viktigast av allt - du kommer inte att bli kall. Men du vet inte vilka skor som passar bäst till en tröja? Låt oss ge dig ett tips!

Ge dig själv kvinnlighet under kalla dagar

Tröjor är en hit på höst- eller vinterdagar. De är en utmärkt bas för att snabbt skapa en fenomenal styling. Allt du behöver göra är att spänna fast bältet i midjan, välja en elegant handväska och högklackade stövlar, och på ett ögonblick får du en extremt sexig look, och viktigast av allt - du kommer inte att bli kall. 

Välj en klänning med polotröja eller off-shoulder-ringning och lägg till femininitet under kalla dagar. Välj tillbehör som du gillar mest. Föredrar du lös styling? Släng en läderryggsäck på ryggen och anpassa dina skor efter det.

Undrar vilka som fungerar bäst? Du har kommit till rätt ställe! I vår snygga guide har vi samlat en handfull användbara tips för att göra ditt val så enkelt som möjligt. Låt oss börja!

Vilka skor fungerar med en tröja?

En tröja är en mycket mångsidig del av en kvinnas garderob. Denna mångsidighet gör att den kan bäras vid olika tillfällen och på olika sätt, vilket speglar din individuella stil.

I grund och botten är en tröja klänning gjord för stövlar. Längre modeller kommer att vara perfekta för korta klipp av klänningen, medan kortare boots kommer att komplettera den midi-lång klänningen på ett spännande sätt. 

Men stövlar är inte det enda valet som kommer att klara provet när det gäller en tröja. Använd vårt cheat sheet som vi har förberett för att hjälpa dig att enkelt styla dig själv för olika tillfällen.  

Skor för en tröja klänning från semestern

Har du ingen aning om vad du ska ha på dig på semestern? Oavsett om det är företagsfest eller julafton med dina nära och kära så är en tröjklänning en hit! Välj en charmig röd modell med en turtleneck och ett snöflingamotiv eller välj dämpade, enkla nyanser – svart, beige eller flaskgrön. 

Långa, svarta stövlar kommer att vara perfekta för en röd julklänning med polotröja. Vad sägs om klassiska stövlar med brett skaft? För en lätt, tröja klänning, ta på naken tights och skrynkliga, beiga stövlar av naturläder. Å andra sidan kommer lite glitter perfekt att matcha den flaskgröna. Satsa på guldsmycken och guld accent stövlar. Försök att gå mot minimalism. På så sätt ser du inte snyggare ut än en julgran ;-)

Skor för en tröja klänning varje dag

Klänningar gjorda av tröjamaterial kommer inte bara att fungera för semestern, utan också varje dag. Välj en grå modell med turtleneck, fäst ett svart läderbälte i midjan och släng en skinnjacka över axlarna. Bara skorna och du är klar! Satsa på klassiska skor med en delikat dekoration eller besluta om spektakulära stövlar i militär stil.

En lång tröja klänning är också en bra blick för kvinnor som uppskattar en mindre formell klädstil. Allt du behöver göra är att styla den sportig och enkelt få en lös effekt. Du behöver en läderryggsäck, en bomberjacka och sneakers. Välja svart lädermodell, som kommer att vara lätt att underhålla och alltid kommer att se fenomenal ut.

Skor för en tröja klänning för kontoret

Letar du efter en idé om kontorsstyling? En tröja klänning är en bra utgångspunkt för dess skapelse! Välj ett passande snitt som slutar i knähöjd. Satsa på klassiska, diskreta färger och välj en snygg jacka. Nåla upp håret i en elegant bulle, ta på dig svarta strumpbyxor och svartlackade loafers eller läderskor

En alternativ lösning är att kombinera en tröja klänning med läder pumps. För en monokromatisk outfit för kontoret, välj de på låg klack med ett spännande ormskinnsmotiv

Föredrar du klassikerna? Inget lättare! Besluta om beige pumps på stolpensom optiskt förlänger dina exponerade ben och får hela din siluett att se smalare ut.  

Skor för en tröja klänning för en dejt

Jag tror inte vi behöver upprepa att en tröja är väldigt mångsidig och kommer att vara perfekt även för en dejt.

Välj versionen på mitten av låret. Ett perfekt passande snitt i kombination med en turtleneck kommer att lämna lite något för din andra hälfts fantasi. Om du inte känner dig bekväm i tajta kläder, välj en klänning med en lösare skärning och fäst bältet i midjan och framhäver dina feminina kurvor.

Allt som återstår att göra är att välja tillbehör och du är klar! Ta på dig subtila smycken och lämpliga skor. Om du gillar att intrigera, satsa på lackade stövlar. Var noga med att bära svarta strumpbyxor med dem för att undvika optisk förkortning av figuren.

Letar du efter något mer flirtigt? Vad sägs om mocka högklackade stövlar? Matcha dem med nätstrumpor och måla dina läppar med rött läppstift. De kommer också att fungera bra med denna outfit svarta högklackade stövlar.