Hur vänjer du dig att gå i höga klackar?

Steg ett - välj bekväma höga klackar

Höga tofflor kommer säkert att presentera sig vackert, men kanske är de inte det bästa valet om du inte har erfarenhet av att gå med höga klackar. Sätt på de mest bekväma högklackarna i stället för lackerade och instabila modeller. Vi rekommenderar att du väljer en variant som kommer att vara bekväm för dig - både vad gäller höjd, material och stil. Fullkornspumpar kommer att vara det bästa beslutet. Den här anpassar sig perfekt till din fot, vilket garanterar komfort när du bär den. Espinto-pumpar, svart H, perfekt för en start. Men om du inte gillar deras estetik och föredrar en modernare modell, kanske du gillar Espinto guld 889-pumpar på en gul häl , och om det tillfälle du gör dig redo för är ditt bröllop - Espinto pärlpumpar på en vit häl kommer att vara perfekt.

Steg två - öka gradvis höjden på hälen

Gå inte för en mycket lång och tunn stift. En sådan häl kan snabbt avskräcka dig, eftersom du inte kommer att känna dig säker och stabil på den. Välj istället en något lägre variant med en motsvarande tjock häl och öka den gradvis. Var först med att klara provet, till exempel Goodin-pumpar med en dekorativ röd rand som har en 4 cm stilettklack. Om du redan vänjer dig att gå i dem väljer du högre exempelvis 8 cm Seastar-pumpar i håravfall eller eleganta pumpar VINCEZA svart med en extra rem som stabiliserar vristen och håller skon på benet. När du behärskar konsten att gå i höga klackar kan andra modeller ligga på en häl - till exempel pumpar på en marinblå mockahäl .

Steg tre - övning gör perfekt

Om du vill vänja dig att gå i höga klackar eftersom en viktig möjlighet närmar sig, lämna inte lära dig att gå för senare. Välj bekväma skor och börja gå runt i huset i dem. I början några tiotal minuter, och med tiden öka denna tid och avståndet täckt. Vi rekommenderar att du tar en promenad runt gården eller tar på dig höga klackar för arbete eller träffar vänner. Ju oftare du bär dem, desto större är chansen att bära dem kommer att upphöra att vara problematiska och besvärliga för dig. Som vi nämnde tidigare, öka din klack gradvis. Och när händelsen du förbereder dig kommer - testa dina skor där du vill visas. När du planerar att dansa i dem hela natten eller resa långa sträckor, måste du vara säker på att de klarar provet.

Steg fyra - arbeta med din attityd

Att öva på att gå med klackar är oerhört användbart, men du måste komma ihåg några råd - det är oerhört viktigt att bibehålla rätt hållning. Låter du inte varje dag? Great! Tyvärr glömmer ofta kvinnor som tar på sig skor med högre klackar om rätt hållning och lutar sig instinktivt framåt för att upprätthålla balans. Detta ser inte bara dåligt ut, utan gör också att ryggraden tar en onaturlig position och att lederna är felaktiga. Så i början av att lära sig att gå med klackar, kom ihåg att dra axlarna, lyfta huvudet upp, böja magmusklerna och hålla ryggraden rak. Med tiden kommer att upprätthålla denna attityd bli en vana!

Steg fem - var inte avskräckt!

Att lära sig gå på klackar kan skjuta upp dig - särskilt när du inte har bära höga skor tidigare. Fotens position orsakar kalvspänningen och tvingar dig att upprätthålla balans. Kom dock ihåg att övningen är perfekt. Om du inte blir avskräckt, vänjer du dig på denna attityd och med tiden kommer den att vara neutral för dig. Ju fler träning du genomgår, desto större är chansen att gå med klackar i ditt blod. Kanske om några veckor kommer du att flytta i stilettos som en Hollywood-stjärna? Lycka till!

Vi hoppas att våra råd visar sig vara effektiva. Kom ihåg att välja bekväma skor - vi rekommenderar att du tittar på butik butymodne.pl. Vi är övertygade om att du hittar rätt modell där som hjälper dig att vänja dig att gå i höga klackar!