Hur ser man feminin ut i stövlar?


Tunga, massiva skor modellerade efter militära modeller, som främst associeras med subkulturer fokuserade på specifika musikgenrer - rock, punk och metal. Så kan stövlarna beskrivas i ett nötskal. Tusentals tonåringar och vuxna - män och kvinnor över hela världen älskar skor med en distinkt snörning, höga skinnöverdelar och en solid sula. Vi föreslår hur man skapar styling med stövlar i huvudrollen, så att deras ägare ser ut och känns feminina.

En kort historia av stövlar

Idén om skor som håller foten mycket tätt kom från en skadad läkare Klaus Märtens. Projektet, som utvecklades 1945, blev snabbt populärt bland arbetare och uniformerade tjänster. Hur blev stövlar, även kända som martens, ett oersättligt inslag i gatumode? Massiva skor tilltalade representanter för subkulturer på 90 -talet - skinheads, punkare och metaller. Du kan bära dem till en konsert utan risk att någon bryter din fot under pogo. En solid sula med skruvar var användbar under slagsmål, och den höga övre perfekt skyddad mot regn och kyla. Nästan 20 år fick gå för att stövlarna skulle sluta associeras endast med upproriska ungdomar och hitta en mysig plats i kvinnors garderober.

Stövlar - moderiktiga och bekväma

Stövlarentusiasterna håller med - det här är en fantastisk, mycket slitstark och bekväm sko. Man tror att de passar bäst till bilden av en upprorisk tomboy i en t-shirt, lastbyxor och en skinnjacka. Mode gav dock stövlarna ett grönt ljus och vi kan bära dem i väldigt feminina stilar. För att inte göra några misstag, låt oss ta några regler till hjärtat och komma ihåg dem när vi skapar våra uppsättningar.

Hur ser man feminin ut i stövlar?

Martens kan bäras med byxor, kjolar och klänningar. För stövlar, välj snäva smala jeans, en vit skjorta och en Ramones -jacka eller matchande veckbyxor, urturtleneck och en mjuk kofta, så kommer vi definitivt att se bra ut. Om vi ​​gillar djärvare styliseringar och vi gillar att leka med mode, är martens också lämpliga för shorts - låt oss kombinera dem med långa, tjockare knästrumpor. Kjolälskare kan bära stridsstövlar med modeller av corduroy, denim eller läder. Värdefulla råd: kjolen ska monteras, den kan vara rak eller a-formad. Vi skapar unika stiliseringar om vi bär en mjuk stickad klänning med våra stövlar, helst en oversize-modell. Alla klänningar i gotisk stil med spetsar och textildekorationer kommer också att se bra ut. Kom dock ihåg att vi på detta sätt kan uppfattas som medlemmar i en specifik subkultur. Traditionella stridsstövlar är svarta, men vi behöver inte begränsa oss till denna färg! På KeeShoes webbplats hittar du martens i olika utföranden och färger. Ju mer feminin skuggan är, desto större är chansen att hela vår styling kommer att se ljus och feminin ut.

Vilka kombinationer att undvika - lista över förbjudna tillsatser

En kvinna i stövlar det kan se moderiktigt, sexigt och vackert ut. Det finns mycket modeinspiration på Internet, så det är lätt att falla i en fälla och borsta mot kitsch. Vad är det för fel med stövlar? Undvik nätstrumpor och sönderrivna strumpbyxor, såvida du inte skapar en kostym för en festklänning, i så fall skadar det inte heller att stänka dina kläder med konstgjort blod och använda vitt pulver. Vi bör också lämna långa, flytande klänningar i garderoben eller bara ta på oss dem när vi går på en konsert eller en rocksamling. Om vi ​​väljer en outfit för ett bröllop och vi inte är fan av höga klackar, låt oss bära ballerinor eller sandaler. Stövlar och eleganta cocktailklänningar går inte hand i hand. Vi bör också komma ihåg att Martens skor inte är sport- eller sommarskor, så för en romantisk promenad på ängen, låt oss ta på oss sneakers eller sandaler.

Stövlar är bekväma och slitstarka skor där vi kan se vackra och feminina ut. När du skapar en styling, kom ihåg några enkla regler och var noga med att välja ett unikt par skor i vår favoritfärg.