Hur ser man feminin ut i karbonat?

En kort historia av karbonater

Idén om skor, som håller foten hård, kom från skadorna av Dr Klaus Märtens. Projektet som utvecklades 1945 blev snabbt populärt bland arbetare och uniformerade tjänster. Hur glaset, även känt som martens, har blivit ett oersättligt element av street fashion? De massiva stövlarna appellerade till representanter för subkulturer i 90-talet - skinn, punkar och metaller. De kan sättas på en konsert utan risk för att någon bryter en fot under en pogo. En fast sula med skruvar var användbar under striderna, och den höga övre perfekt skyddad mot regn och kyla. Det tog nästan 20 år att de kolsyrade strålarna upphörde att associeras endast med den upproriska ungdommen och hittade en mysig plats i kvinnors garderober.

Glany - moderiktigt och bekvämt

Fanälskare är kompatibla - det är fantastiskt, mycket slitstarka och bekväma skor. Troen är att de passar bäst med bilden av den upproriska pojken i en t-shirt, byxor och en läderjacka. Mode gav emellertid det gröna ljuset till kolet och vi kan bära dem i mycket feminina stilar. För att inte göra ett misstag, låt oss ta några regler till ditt hjärta och kom ihåg dem när vi skapar våra uppsättningar.

Hur ser man feminin ut i karbonat?

Martens kan bäras med byxor, kjolar och klänningar. Låt oss välja jeans, en vit skjorta och en Ramones-kappa eller monterade byxor i en veck, ullspetshals och mjuk cardigan som definitivt kommer att se bra ut. Om vi ​​tycker om djupare stiliseringar och vi gillar att leka med mode, är martens också lämpliga för shorts - låt oss kombinera dem med långa, tjockare knähöjder. Lovers 'kjolar kan bära karbonater med modeller av snören, jeans eller läder. Ett värdefullt råd: Kjolen ska vara utrustad, den kan vara rak eller i form av bokstaven a. Vi kommer att skapa unika stilar om vi lägger en mjuk stickad klänning i våra slädar, helst en oversize cut. Alla gothic-klänningar kommer också att se bra ut - med spets och textildekorationer. Kom ihåg dock att på detta sätt kan vi hämtas som medlemmar i en viss subkultur. Traditionell lera är svart, men vi behöver inte begränsa oss till denna färg! På ButyModne.pl hittar du martens i olika mönster och färger. Ju mer feminin skuggan av skor, desto större är chansen att hela vår stilisering kommer att se ljus och feminin ut.

Vilka anslutningar som ska undvikas - en lista över förbjudna tillägg

En kvinna i glas det kan se fashionabla, sexiga och trevliga. Det finns mycket mode inspiration på Internet, så det är lätt att falla i en fälla och gnugga om kitsch. Vad matchar inte karbonaterna? Undvik fiskenät och rivna strumpbyxor, såvida vi inte skapar dräkt för kostymfest, i så fall kommer det inte att skadas för att stänk kläder med konstgjort blod och använda vitt pulver. Vi lämnar också långa, efterföljande klänningar i garderoben, eller bara sätta på dem när vi går till en konsert eller en bergstävling. Om vi ​​väljer en kostym för bröllopet, och vi är inte fankor med höga klackar, låt oss sätta på ballerinas eller sandaler. Burkar och eleganta cocktailklänningar går inte hand i hand. Låt oss också komma ihåg att martens inte är sportskor eller sommarskor, så för en romantisk promenad på ängen ska vi sätta på sneakers eller sandaler.

Gears är bekväma och slitstarka skor där vi kan se vacker och feminin ut. När du skapar en stilisering, kom ihåg om några enkla regler och det är nödvändigt att välja ett unikt par skor i vår favoritfärg.