Hur många skor ska vi ha i vår garderob?

Dagens ämne i vår nästa text är frågan om antalet skor. Kvinnor har det bästa svaret - jag har fortfarande för lite. Herrar behöver inte så mycket skor, men ibland är det värt att splurga och undrar om några skor inte brister oss ibland? Och det är säkert!

 

Vi borde ha skor inte bara för vardagliga promenader, minst två par, men också skor för speciella evenemang eller firande. I kvinnokläderna kommer klackar eller låghälsade skor att vara obligatoriska och markera klänningen. Och för män, lackade, eleganta skor är grunden utan vilken du inte kan flytta!

 

Skor för vardagliga tillfällen

Detta är något som är en obligatorisk punkt. Skorna vi behöver är beroende på säsongen. På våren behöver vi lite lättare men vattentäta skor. På våren, som du vet, uppträder oväntat nederbörd. På sommaren behöver vi mest sandaler och skor som enkelt lägger på fötterna. Ett par är definitivt inte tillräckligt! Och det är inte bara att vi behöver skor för olika uttag. Sommarsäsongen främjar galenskap på spel! Detta är också den perfekta tiden att köpa dina drömhältar. Bara i juni, juli och augusti kan du hitta vackra modeller som är värda alla pengar! Vi måste skydda oss bättre under hösten - och välj färgglada, hållbara wellington stövlar varje år. Vinter är det känt. Snöskor kommer vara det bästa alternativet, liksom vintertrappare med speciell päls.

 

Skodon för ceremoniell utgång

Här blir det komplicerat. Kvinnor borde ha i deras garderob bara de ovan nämnda höga klackarna eller andra skor som kommer att fungera i stil med till exempel en klänning. Du behöver också fina platta klackar, matchande lös stilar. Herrar, de borde fylla på mockasiner, helst i två färger. Universal - svart - och även i mörkbrun, till exempel hösten. Också användbart är sneakers och oersättliga sneakers, även för att gå ut till staden eller på gymmet.

 

Antalet skor, som du kan se, kan vara ganska stort beroende på dina önskemål. Ändå är det inget fel med det - det är värt att ha fler par skor, så två dagar efter bröllopet av en vän, leta inte efter rätt par för din stylisering. Varför oroa dig för det här ämnet om vår garderob kommer att ha rätt lösning?