Hur många par skor ska vi ha i vår garderob?


Dagens ämne för vår nästa text är frågan om antalet skor. Kvinnor har det bästa svaret på det - jag har fortfarande inte tillräckligt. Herrar behöver inte så mycket skor, men ibland är det värt att bli tokig och undra om vi inte behöver ett par skor? Och det är det verkligen! Vi bör ha skor inte bara för dagliga promenader, minst två par, utan också skor för speciella evenemang eller fester. I kvinnors garderober är höga klackar eller lågklackade skor obligatoriska, med betoning på klänningen. Och för män är lackerade, eleganta skor grunden utan vilken du inte kan röra dig!

Dagens ämne för vår nästa text är frågan om antalet skor. Kvinnor har det bästa svaret på det - jag har fortfarande inte tillräckligt. Herrar behöver inte så mycket skor, men ibland är det värt att bli tokig och undra om vi inte behöver ett par skor? Och det är det verkligen!

 

Vi bör ha skor inte bara för dagliga promenader, minst två par, utan också skor för speciella evenemang eller fester. I kvinnors garderober är höga klackar eller lågklackade skor obligatoriska, med betoning på klänningen. Och för män är lackerade, eleganta skor grunden utan vilken du inte kan röra dig!

 

Skor för vardagliga tillfällen

Detta är något som måste ses. Vi behöver skor beroende på säsong. Till våren behöver vi lite lättare men vattentäta stövlar. På våren uppträder som bekant oväntade regn. På sommaren behöver vi mest sandaler och skor som är lätta att ta på fötterna. Ett par räcker definitivt inte! Och det är inte bara att vi behöver skor för olika utgångar. Sommartid är perfekt för roliga aktiviteter! Detta är också den perfekta tiden att köpa dina drömklackar. Det är i juni, juli och augusti som du kan hitta vackra modeller som är värda alla pengar! På hösten måste vi redan skydda oss bättre - och välja färgglada, hållbara brunnar varje år. Vinter, du vet. Snöskor kommer att vara det bästa alternativet, liksom vinterfällare med speciell päls.

 

Skor för ceremoniella evenemang

Det är här saker och ting blir komplicerade. Kvinnor bör ha de ovan nämnda höga klackarna eller andra skor i garderoben som kommer att fungera bra i styling, till exempel med en klänning. Du behöver också fina skor med platta klackar för att matcha lös stil. Mina herrar bör fylla på med mockasiner, helst i två färger. Universal - svart - och även i mörkbrun, till exempel för en höstrock. Sneakers och oersättliga sneakers kommer också att vara användbara, även för att gå ut till staden eller gymmet.

 

Som du kan se kan antalet skor vara ganska stort, beroende på dina preferenser. Ändå är det inget fel med det - det är värt att ha fler par skor, så att du, två dagar innan din väns bröllop, inte letar efter rätt par för din outfit. Varför vara nervös för detta ämne, om vår garderob kommer att ha en lämplig lösning?