Höststövlar - vad ska man välja?

Vilka funktioner bör ha bra stövlar för hösten?

Vi vet att du bryr dig inte bara om komfort när du bär, utan också om funktionalitet, estetik och universalitet. Att välja skor bör därför styras av det faktum att skorna kläddes bra, överlevde bäst flera säsonger, men samtidigt passade bra med våra styliseringar. Så här är några saker att se upp när du köper!

  • Material tillverkat - när du letar efter stövlar till hösten kan du inte ignorera en så viktig fråga som materialet. Det regnar ofta under hösten, så det är bäst att det är välimpregnerat fullkornsläder. Konstgjorda material fungerar också - t.ex. gummi eller annat, vattentätt med ett högt membran. Det är bättre att ge upp tyger som blir våta snabbt - så vänta till våren med sneakers.
  • Skräddarsydd häl - höststövlar kan ta olika former. De fungerar bra på platt eller på en känslig 3 cm häl. Men om du vill sätta på dem för mer eleganta styliseringar, kan du välja en högre häl, häl eller kil. Det viktigaste är att skon är stabil och garanterar dig rörelsefrihet.
  • Rätt storlek - även om det är en triviell fråga, är det värt att komma ihåg att vi under hösten ofta bestämmer oss för tjockare strumpor. Då kan alltför väl anpassade skor bli snäva och fånga oss. Vi rekommenderar att du väljer en modell som med en tunn socka lämnar dig lite slak, så det är bäst att kontrollera storlekstabellen och välja den efter insatsens längd.
  • Estetik som passar ägaren - höststövlar är många varianter att välja mellan. Du kan satsa på klassikern och välja de vanliga Jodhpur-stövlarna i en dämpad färg eller så kan du bli galen och välja en extravagant modell som passar din stil. Det finns full frihet - du kan spela med mode!
  • Komfort - skorna bör framför allt vara bekväma. Så om du står inför valet av skor till hösten, var praktiskt. Höga klackar fungerar inte dagligen, men för festen så mycket som möjligt, förutsatt att du kan gå i dem och detta är inte ett problem för dig.

De mest fashionabla stövlarna för hösten den här säsongen

Som vi nämnde, stövlar har olika former. De är plana, höga klackar, klackar eller kil; tillverkad i läder, mocka och andra material i hela färgsortimentet. När du beställer en modell till dig själv, vägleds framför allt av dina preferenser. Men om du vill veta vad som är varmt, presenterar vi de mest fashionabla höststövlarna den här säsongen!

Jodhpur-stövlar är skor med låg häl, med en övre som vanligtvis når över vristen. De kan vara tillverkade av läder, mocka, ekoläder och andra material. Deras sulan är vanligtvis gummi, vilket garanterar stabilitet och komfort. Ett karakteristiskt drag hos dessa skor är syning av gummi på sidorna på överdelen - ibland i kontrastfärg. Är du intresserad av Jodhpur-stövlar? Kanske kommer du att gilla modellerna: Små svanssvart klassiska Jodhpur-stövlar eller

Cowboy-stövlar - de minns landstilen, men till skillnad från utseenden är de nu säsongens hit. Sådana stövlar för hösten bärs ivrigt av kändisar och modebloggare. De kännetecknas av en skarp tå, låg häl och bred övre. Exempel på denna typ av skor är små svanbruna cowboystövlar med höga klackar och bruna Anabelle mocka cowboystövlar .

Arbetare - den här typen av skor ger karaktär till vilken stil som helst. De är rikt dekorerade med spännen, nitar och strålar, de krullar till och med det lugnaste utseendet. De är extremt bekväma och praktiska. Även om de ser massiva ut, fungerar de också bra med klänningar, vilket skapar en mer rovlig, rockatmosfär. Vi rekommenderar att du kontrollerar Seastar-moderna väskor och Daszyński-bruna väskor .

Utskurna stövlar - om vädret fortfarande är gynnsamt ute, överväg att köpa stövlar som har svagt utsatta utrymmen. Det är säsongens hit som kvinnor runt om i världen älskar. Var noga med att kolla in våra förslag - till exempel Corina bruna velourstövlar eller svarta kvinnor-stövlar på A-407-stolpen .

Kilklackar i en sportig version - om du gillar en lös, avslappnad stil, kommer du att gilla den här typen av skor. Kil ger komfort, och lägger samtidigt till några centimeter och slirar benet. Intressanta mönster och ovanliga förslag finns, till exempel Sergio Leone kilklack svarta eller grå damskor BZ8386-KB Grå .

Som du ser har du många val. Du behöver inte bestämma omedelbart. Besök butymodne.pl-butiken, kolla erbjudandet på stövlar och hitta en variant som passar dina önskemål och behov. Gå igenom denna säsong i fashionabla och bekväma stövlar för hösten. Lycklig shopping!