Höststövlar - vad ska man välja?


Semestern slutade omärkligt. Dagarna blir kortare, svalare och dystrare. Så det är dags att byta garderob till en som matchar höstvädret. Skor av god kvalitet spelar en viktig roll här - dessa ska vara bekväma, varma och helst vattentäta. Det kan inte förnekas att höstvädret kan ta ut sin rätt. Vi rekommenderar vilka stövlar du ska välja för hösten och vilka modeller som just nu är på topp!

Vilka funktioner ska bra fotkängor ha för hösten?

Vi vet att du inte bara bryr dig om komfort medan du bär, utan också om funktionalitet, estetik och mångsidighet. När du väljer skor är det värt att vägledas av det faktum att skorna är väl slitna, varade flera säsonger, men samtidigt går det bra med våra styliseringar. Så vi presenterar några frågor som det är värt att vara särskilt uppmärksam på när du köper!

  • Tillverkningsmaterial - när du letar efter stövlar för hösten kan du inte ignorera en så viktig fråga som materialet. Det regnar ofta på hösten, så det är bäst att använda ett välimpregnerat läder. Konstgjorda material fungerar också - t.ex. gummi eller andra vattentäta material med högt membran. Det är dock bättre att ge upp tyger som snabbt blir våta - vänta till våren med dina sneakers.
  • Skräddarsydd häl - höststövlar kan ha många former. De platta eller de på en känslig 3-centimeter häl kommer att vara perfekta för daglig användning. Om du däremot vill bära dem för mer eleganta styliseringar, kan du välja en högre klack, stilett eller kil. Det viktigaste är att skon ska vara stabil och garantera rörelsefrihet.
  • Rätt storlek - även om detta är en trivial fråga är det värt att tänka på att vi på hösten ofta väljer tjockare strumpor. Då kan en sko som är för tätt visa sig vara tätt och få oss att tro. Vi rekommenderar att du väljer en modell som lämnar dig lite lös med en tunn strumpa, så det är bäst att kontrollera storlekstabellen och välja den enligt innersulans längd.
  • Estetik som passar ägaren - höststövlar är många alternativ att välja mellan. Du kan gå för klassikerna och välja vanliga Chelsea -stövlar i en dämpad färg, eller så kan du bli lite tokig och välja en extravagant modell, skräddarsydd för din stil. Det är full frihet här - du kan ha kul med mode!
  • Komfort - skor ska vara bekväma framför allt. Så om du står inför valet av vilka fotstövlar du ska välja för hösten, styr dig av praktiken. Höga klackar fungerar inte dagligen, men de är bra för en fest, förutsatt att du vet hur du bär dem och det inte är ett problem för dig.

De mest fashionabla stövlarna för hösten den här säsongen

Som vi nämnde, stövlar finns i en mängd olika former. De är platta, höga klackar, stilettos eller kilar; tillverkad av läder, mocka och andra material och i ett brett utbud av färger. När du beställer en modell för dig själv, följ först dina preferenser. Men om du vill veta vad som är på trend presenterar vi de mest fashionabla stövlarna för hösten den här säsongen!

Chelsea stövlar - skor med låga klackar, med en övre som vanligtvis når över fotleden. De kan vara gjorda av läder, mocka, ekoläder och andra material. Deras sula är vanligtvis gummi, vilket garanterar stabilitet och komfort. Ett kännetecken för dessa skor är att sy gummi på ovansidan - ibland i kontrastfärg. Är du intresserad av Chelsea stövlar? Kanske kommer du att gilla följande modeller: Klassiska svarta Jodhpur -stövlar eller

Cowgirls - de framkallar countrystil, men i motsats till utseendet är de för närvarande säsongens hit. Sådana stövlar för hösten bärs ivrigt av stjärnor och modebloggare. De kännetecknas av en skarp tå, låg häl och bred övre. Exempel på denna typ av sko är Små svanbruna högklackade cowboystövlar och Anabelle brun cowboystövlar i mocka.

Arbetare - dessa typer av skor ger karaktär för vilken stil som helst. De är rikt dekorerade med spännen, nitar och strass och lockar ihop även det lugnaste utseendet. De är extremt bekväma och praktiska. Även om de ser massiva ut, kommer de också att fungera bra i kombination med klänningar, vilket skapar en mer rovdjur, rockatmosfär. Vi rekommenderar att du kontrollerar modellerna Seastar fashionabla arbetskraft och Daszyński bruna arbetare.

Klipp stövlar - om det fortfarande är ett gynnsamt väder utanför fönstret, bör du överväga att köpa stövlar som har några öppna ytor. Detta är säsongens hit älskad av kvinnor över hela världen. Se till att kolla in våra förslag - t.ex. Corina bruna velourstövlar eller Kvinnors svarta stövlar på A-407-stolpen.

Kilkängor i en sportig upplaga - om du gillar en lös, avslappnad stil kommer du att gilla den här typen av skor. Kilen är bekväm att bära, och lägger samtidigt till några centimeter och smalnar benet. Intressanta mönster och ovanliga förslag tillgängliga, t.ex. Sergio Leone svarta kilstövlar eller Grå Kvinnors grå sneakers BZ8386-KB Grå.

Som du kan se har du många val. Du behöver inte bestämma dig direkt. Besök KeeShoes -butiken, kontrollera erbjudandet av stövlar och hitta en variant som är skräddarsydd för dina preferenser och behov. Ta dig igenom den här säsongen i trendiga och bekväma fotstövlar för hösten. Lyckad shopping!